• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

11:00

Samo ovo je potrebno da uradite kako bi osvojili novi Sony Playstation 5!

Promo

Društvo

Samo ovo je potrebno da uradite kako bi osvojili novi Sony Playstation 5!

Podeli vest

Vreme je za novi giveaway!

Olimpijske igre se bliže kraju, u toku su i kvalifikacije za najveća evropska fudbalska takmičenja, a vodeće lige samo što nisu počele. Ovo leto obiluje sportom i predstavlja sjajnu uvertiru za jednu od najuzbudljivijih sportskih sezona u poslednjih nekoliko godina, a kako bolje da zakoračite u novu sezonu, nego u društvu novog Sony Playstation 5 sa dva džojstika.

Iako smo ovog leta imali i Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, svima nam nedostaju utakmice naših omiljenih klubova i derbiji najjačih svetskih liga, koji donose još više uzbuđenja kada se igraju na najpopularnijoj konzoli za igranje video igara. Svi zainteresovani imaju priliku da osvoje Sony Playstation 5 putem izvlačenja na Instagram nalogu kompanije AdmiralBet, a on može biti samo vaš ukoliko ispunite sledeća tri koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu giveaway objavu, zapratite stranicu @dmiralbet_kladionica i u komentaru tagujete osobu sa kojom ćete redovno igrati Sony, koja takođe prati AdmiralBet na Instagramu.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 1. septembar, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik novog PS5.

Ne čekajte, već otvorite Instagram, ispratite navedene korake i dočekajte septembar igrajući svoje omiljene video igre!

Maloletnim licima je zabranjeno učestvovanje u igrama na sreću.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23