• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2024

14:25

Anastasija otišla u Hong Kong da studira, pa pokazala smeštaj u studentskom domu: Soba ima pet kvadrata, svi se pitaju gde je toalet! (VIDEO)

printscreen Tik tok

Društvo

Anastasija otišla u Hong Kong da studira, pa pokazala smeštaj u studentskom domu: Soba ima pet kvadrata, svi se pitaju gde je toalet! (VIDEO)

Podeli vest

Anastasija iz Srbije nalazi se na razmeni studenata u Hong Kongu, a pokazala je kako izgleda soba u studentskom domu.

Soba ima pet kvadrata, a WC mora da deli sa još tri studentkinje.

- Room tour moje sobe u studentskom domu u Hong Kongu. Pa evo, ovo će biti najkraći room tour na svetu. Kao što vidite, soba ima otprilike pet kvadrata. Imate krevet, orman i klimu - pokazala je ova devojka u jednom video-snimku na Tiktoku.

Navela je da tamo bez klime ne može da se živi.

@anastaam Room Tour moje sobe u Hong Kongu - kreću videi sa moje razmene u Hong Kongu #studentuinostranstvu #balkan #razmena #hongkong #student ♬ Originalton - Anastasija

- Nešto bez čega stvarno ne biste mogli da živite ovde je klima, pa čak i više od kreveta, s obzirom na vremenske uslove koji su toliko nepovoljni da je ovo strašno. Znači, imatmo ovaj orman, ovu fioku koja se zaključava, onda ovaj mali frižiderčić i pored toga imate gde da stavite obuću. Radni sto i krevet. Krevet se otvara, tako da sam ja tu ubacivala sve što se moglo, znači kofere i ostale te glomazne gluposti - navela je Anastasija.

Dodala je da je krevet udoban.

- Meni je jako smešno, mislim da ovakva soba nigde u Evropi ne postoji, ali se čovek na sve navikne - zaključila je.

Mnogi su se pitali gde je toalet, te je u komentarima objasnila da WC mora da deli sa još tri koleginice i da se nalazi u hodniku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija