• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2024

15:20

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina

Privatna arhiva

Društvo

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina

Podeli vest

Tesla se sa velikim zadovoljstvom vratila na IFA sajam u Berlin, koji je od 6. do 10. septembra 2024. domaćin najnovijim dostignućima u svetu tehnologije. Kao prepoznatljivi inovator u industriji potrošačke elektronike, brend Tesla kompanije Comtrade Distribution sa ponosom predstavlja medjunarodnoj publici sjajan spektar inovativnih proizvoda koji će očarati sve posetioce.

“Spremni smo za IFA 2024 jedan od najvažnijih svetskih tehnoloških dogadjaja. Imali smo sjajan nastup ovde pre dve godine i još uvek čuvamo lepe uspomene. Naša Tesla ponovo izlaže u društvu najboljih na tržištu i radujemo se ponovnom susretu sa poznatim licima, saradnji sa dugoročnim partnerima i uspostavljanju novih poslovnih kontakata.

Foto: Privatna arhiva

 

Tesla tim je vredno radio na prikazu našeg novog portfolija, ponosni smo na njihov trud, i uvereni smo da će naš ovogodišnji nastup na IFA sajmu kao jednom od najvažnijih poslovnih dogadjaja, nadmašiti sva očekivanja“, kaže Nebojša Lozo General Manager Comtrade Distribution.

Televizori: Savršenstvo u svakom detalju

U srcu Tesla štanda nalaze se najnoviji televizori sa OLED i Mini LED tehnologijama, koji postavljaju nove standarde u svetu display tehnologije. Tesla televizori dolaze sa far-field modulom, omogućavajući vam da upravljate TV-om glasom bez potrebe za daljinskim upravljačem, zahvaljujući Google Assistant funkciji. Sa pet vrhunskih zvučnika i Dolby Atmos podrškom, svaki trenutak gledanja postaje kinematografsko iskustvo koje će vas potpuno uroniti u radnju.

Foto: Privatna arhiva

 

Bela tehnika: Elegancija i pametno hlađenje

Otkrijte najnoviju kolekciju Tesla frižidera sa metal cooling tehnologijom i posebnim odeljkom za hlađenje vina, koja kombinuje funkcionalnost sa sofisticiranim dizajnom. Tesla ponuda uključuje i ploče sa ugrađenim aspiratorom, kao i veš mašine koje se ponose energijskom klasom A i diamond drum tehnologijom za izuzetno efikasno čišćenje i zaštitu tkanine. Ove mašine pametno prepoznaju težinu i uslove veša, automatski podešavajući ciklus pranja za maksimalnu efikasnost.

Mali kućni aparati: Inovacija i stil

Tesla najnovija linija malih kućnih aparata obuhvata revolucionarnu generaciju AirFryer-a, kao i premium uređaje za negu kose, uključujući prese, fenove i stajlere koji pružaju vrhunske rezultate. Takođe, Tesla će predstaviti novu generaciju pametnih robota usisivača koji kombinuju vrhunske performanse sa elegantnim dizajnom.

Foto: Privatna arhiva

 

Klima uređaji: Komfor i energetska efikasnost

Tesla klima uređaji, posebno unapređena serija Virtuoso, nude mogućnost upravljanja putem glasovnih komandi zahvaljujući Google Assistant funkciji. Tesla modeli sa oznakom A+++ obezbeđuju superiornu energetsku efikasnost, dok funkcija Fresh Air omogućava savršenu ventilaciju i ravnotežnu distribuciju vazduha.

Foto: Privatna arhiva

 

Zapanjujuće iskustvo na jubilarnoj IFA

Na stotom IFA sajmu, Tesla vas očekuje u hali 22, štand 204, gde možete da istražite najnovije linije proizvoda i uživate u tehnologijama koje pomeraju granice mogućeg. Ne propustite priliku da budete deo ove uzbudljive izložbe i otkrijete kako Tesla transformiše svet tehnologije i inovacija.

Posetite nas u Berlinu do 10. septembra 2024!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...
Fudbal

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Fudbaleri Srbije sinoć su odigrali 0:0 sa šampionom Evrope Španijom na startu Lige nacija, a tim rezultatom navijači i dobar deo javnosti izuzetno su zadovoljni. Među onima koji su pohvalno govorili o našem nacionalnom timu je i poznati stručni konsultant Rade Bogdanović, koji se u prošlosti nije libio da oplete i po reprezentaciji, ali i po klubovima.

06.09.2024

09:49

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30