• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.06.2018

10:23

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MANIJAK POKOSIO LJUDE NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU! LOKALNI FUNKCIONER UMALO IZAZVAO NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MANIJAK POKOSIO LJUDE NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU! LOKALNI FUNKCIONER UMALO IZAZVAO NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU!

Podeli vest

Dragoljub A. iz Malog Zvornika 14. maja "mercedesom" u punoj brzini uleteo na benzinsku pumpu i teško povredio mušteriju Milovana Bojića i radnika Dalibora Tomića! Lokalna policija tek juče, nakon poziva Informera, najavila da će podneti krivičnu prijavu

Dragoljub A. (65), lokalni sportski funkcioner iz Malog Zvornika uleteo je 14. maja "mercedesom" u punoj brzini na benzinsku pumpu u ovom gradu i pokosio radnika Dalibora Tomića (32) i mušteriju Milovana Bojića (54), koji su pravim čudom ostali živi! Tomić je sa teškim prelomima nogu završio na Ortopedskoj klinici na Banjici u Beogradu, gde se i dalje oporavlja, dok je Bojić bio zbrinut u bolnici u Malom Zvorniku sa slomljenom rukom, nogom i rebrima.

Niko ništa ne preduzima

Informer


Svi u Zvorniku znaju ko me je unakazio, a niko ništa ne preduzima. Prikovan sam za krevet, ko zna da li ću se oporaviti
Milovan Bojić

Dragoljub A. je nakon nesreće koju je izazvao otišao sa pumpe kao da se ništa nije dogodilo, a protiv njega nije pokrenut nikakav postupak! Tek juče, i to nakon poziva novinara Informera, policija u Šapcu je najavila da će istražiti ovaj slučaj i podneti krivičnu prijavu!

Kao u hororu

Na incident koji se pre više od dve nedelje dogodio na pumpi NIS u Malom Zvorniku nije reagovao bukvalno niko, iako su dve osobe doživele teške povrede i samo pukom srećom ostale žive.

- Bila je to horor situacija. Radnik pumpe Dalibor Tomić je sipao gorivo u Bojićev "pežo", obojica su stajala kraj automobila, kada je Dragoljub A. uleteo "mercedesom" u punoj brzini, neki kažu, pokušavajući da izbegne motokultivator koji se stvorio pred njim na putu. Kolima je najpre pokupio Dalibora i bacio ga na haubu. A onda je sekund kasnije počistio i Milovana, doslovce ga okrenuo u letu. Bojić je pao na haubu susednog automobila, a zatim i na beton. Pomahnitali Dragoljub je još neko vreme nosio Dalibora na svojoj šoferšajbni, a zatim ga zbacio na zemlju. Svi na pumpi su ostali su šoku, čudeći se kako su Tomić i Bojić uopšte ostali živi. A vozač "mercedesa" je samo nastavio dalje, bez zaustavljanja, kao da ništa nije uradio - kaže naš sagovornik upoznat sa ovim događajem i dodaje da je o ovom događaju u Malom Zvorniku vladao pravi zavet ćutanja:

Policija: Evo, odmah podnosimo prijavu...

Policija u Šapcu verovatno bi i dalje zataškavala ovaj slučaj da ih novinari Informera nisu juče pozvali i pitali da li su upoznati sa incidentom na pumpi u Malom Zvorniku. Nakon što smo im rekli da posedujemo snimak celog događaja, kao i da je javna tajna da ovaj slučaj uopšte nije procesuiran, dobili smo odgovor da će narednih dana biti podneta krivična prijava protiv Dragoljuba A.

- MUP u Šapcu po nalogu nadležnog tužioca podneće krivičnu prijavu protiv vozača automobila "mercedes" zbog postojanja sumnje za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je vozač 14. maja ove godine upravljajući automobilom izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na dve osobe na pumpi - kažu u MUP.

- Dragoljub je sportski funkcioner, lokalni moćnik, potegao je sve moguće veze i protiv njega nije pokrenut nikakav postupak. Policija nije ni pozvana, nije napravljen zapisnik, nema dokumenta da se ovo uopšte dogodilo. Tomić i Bojić su završili u bolnici sa strašnim povredama, pitanje je zašto niko od njihovih nije reagovao. I zašto nijedan medij sve do sada nije pisao o ovome...

Sav izlomljen

Ovu priču potvrdio nam je i sam Milovan Bojić iz sela Buduišić, koji je umalo izgubio glavu posle rutinskog odlaska na pumpu. Njemu su posle nesreće i stravičnog pada slomljena rebra, ruka i noga.

Informer

- Jedva smo izvukli živu glavu! Došao sam da sipam gorivo, a umalo poginuo. Taj "mercedes" je takvom brzinom uleteo u nas, da ga nismo ni primetili. Prikovan sam za krevet i u gipsu, a svi se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Strašno sam potresen, jer policija nije ništa uradila, a nisam dobio ni zapisnik, ni izveštaj sa mesta nesreće. Svi u Zvorniku znaju ko je čovek koji nas je udario i ne možemo da verujemo da policija ništa nije uradila za sve ovo vreme - priča potresan Bojić.

Tomić na ortopediji, jedva preživeo stravične prelome!

Sagovornik Informera sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" kaže da je radnik pumpe Dalibor Tomić (32) iz sela Sakar kod Malog Zvornika imao veoma ozbiljne povrede potkolenice i da je hitno operisan nakon incidenta.

- On se sada oporavlja od teške operacije potkolenice koja je bukvalno bila smrvljena nakon udarca. Samo pukom srećom ovaj momak je ostao živ, s obzirom na to kakva povreda je u pitanju. Sledi mu dug oporavak i fizikalna terapija - kažu u Institutu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 5 godina

Lokalni mocnici to jest LOPURDE drza sve u svoje ruke i svoje grehe placaju tako ako zucnes vise te nema cist kriminal uvezan sa rukovodstvom lokane policije to jest rukovodiocima u lokalnoj policiji . PU treba poslati unutrasnju kontrolu pod hitno i u pritvor bar 10 vodecih iz te policiske uprave i isterati sa posla sve koji su povezani sa ovim i drugom kriminalom .

Lala iz Banata

pre 5 godina

То је систем где НОВАЦ представља моћ, право и демократију...Тек када им узмете НОВАЦ онда схвате - не вреде ништа...!! То што ће ићи у ЗАТВОР повређенима не значи ништа...Значи: Одузети му све што има - на име обештећења повређенима и ДРЖАВИ... Солидарно пола-пола...То би БИЛА ПРАВНА ДРЖАВА...!! А не ово...Ругло...

Niko

pre 5 godina

Bolje da cutis i ne izleces sa takvim optuzbama , kakav crni mocnik, funkcioner , covek normalan ,vozac u penziji i politikom se ne bavi.

manijak

pre 5 godina

acim je retard, manijak, i zlostavlja unuke, sina Ljubisu.Oni su poznati po ubijanju i krsenju pravila zakonika nasega

zoran miljkovic

pre 5 godina

ТРЕБА ВАМ РЕЋИ, БРАВО,БРАВО,БРАВО,Е ОВО ЈЕ НОВИНАРСТВО,САДА ТРЕБА ТРАЖИТИ СМЕНУ НАЧЕЛНИКА ТЕ ПОЛИЦИСКЕ УПРАВЕ,ШТА ЈЕ ОВО ДИВЉИ ЗАПАД,ЧЕСТИТАМ.

Lovre

pre 5 godina

Prije 14 dana!! I onda kazu steta Srbije.. ma sta steta, vi ste sve samo ne drzava, i bolje da vas nema. Za vas je Bosna Svicarska, a kamoli ostali.

Bogu hvala bivsi radnik NISa

pre 5 godina

Dobro se zna da su radnici u malo prodaji ugrozeni i nezasticeni do krajnjih granica. Da ne gresim dusu, dosta se u NISu radi na bezbednosti od pozara, gasova... ali sigurnost radnika od kradje, placke ili ovakvih pojava je manja od minimum. Svaki put kada se desila neka kradja, a bilo ih je pozamasan broj, radnici su to morali da plate iako se redovno prijavi kradja i kamere sve snime. Ali svaki put! NIS cesto prikriva od javnosti napade na njihove radnike.

Bgd

pre 5 godina

A mi svaki dan slušamo priče o pravnoj državi, policiji koja radi svoj posao i nezavisnom sudstvu....imam osećaj gađenja.

caslav

pre 5 godina

lokali moćnik,...misli da je grad njegov....grad možda nije ali neki ljudi očigledno jesu.

Sinisa

pre 5 godina

Verovatno je lokalni mocnik finansijer SNS i normalno nije kriv.Bravo za policiju i tuzilastvo samo nastavite tako.

NIkola

pre 5 godina

Molim Vas da pricu ispratite do kraja u narednim danima

Nidza

pre 5 godina

Ovo je strasno.Za zatvor.Jer ko normalan i priseban bi uradio ovo?

Dusan Petkovic

pre 5 godina

Nece nista da bude posto su politicari zasticeni ko beli medvedi

Marko

pre 5 godina

Pohapsiti sve koji su ovo zataskali. Bezao od motokultivatora. Jeste svi smo budale. Pa zasto nije onda stao posle da pomogne ljudima. Bio je pijan verovatno i dovoljno bahat da misli da moze da pobegne i zataska. Dva coveka zamalo nije ubio. Polomio im je kosti i niko da odgovara? Ako niko ne bude kaznjen i pored izvrsioca bice kao da zivimo na divljem zapadu. Zato doticnog privesti jer su ocigledno vise krivicinh dela u pitanju. A onda sve koji su ga podrzavali. Oduzeti vozilo, poslati na drustveno korsitan rad dok i ostali bahati za primer ne budu odustali od najmanje pomisli da rade sta hoce.

Miroljub

pre 5 godina

Očekujem izjavu ministra Stefanovića. Da li je sve ovo moguće.

zlata

pre 5 godina

Hitno smeniti nacelnika policije zbog prikrivanja krivicnog dela.Ako prikriva ovako nesto onda stiti i narko dilere,kriminalce raznih profila...nacelnik se uplasio "piliticara"--bitange !!!

Crni

pre 5 godina

Zasto mislis da je SNS ili bilo koja stranka upletena? Moze li da bude samo bahata budala i korumpirana goveda? Ono sto Ja vidim ko svevtreba da popije krivicnu prijavu redom doktori, sestre, nacelnik bolnice zbog neprijavkjivanja Mupu a ako su prijavili svi od dezurnog do nacelnika stanice i regiona prvo zbog ne vrsenja predvidjenih radnji Zakonom i sto neznaju sta im rade potcinjeni.... Pa i tuzilastvo isti razlog za dve nedelje morali su cuti nesto i ispitati. A indijanac koji je seo u mercedesa ima niz krivicnih dela od pokusaja ubistva , odlaska sa lica meata verovatno i podmicivanja ili ucene a mozda i zloupotrba sluzbenog lica itd Ali kako to biva u Sapcu, Loznici , Zvorniku i tom regionu, ako ga ne oslobode ili sve u prvostepenom postupku drugostepeni ide u Novi Sad i puj pike ne vazi ako nema dve polovine crva nije ni bilo

Sumadinac

pre 5 godina

Koji je to sljam, treba podbeti krivicnu prijavu i protiv celnika iz MUPA za zataskavanje slucaja jer je nemoguce da na tako javnom mestu niko ni zapisnik nije nspravljen, pa zivotinju daje udario onakvom brzinom treba debelo da odgovara a ne dva coveka koja su pukom srecom israli zivi. "Funkcioner, sta mislis". Ako si funkcioner treba da dajes primer narodu a ne da gazis po narodu i da napustas nesto zlocina, a to je drugi krivico delo.

Filip

pre 5 godina

Dali je ovaj mocnik polagao vozacki ispit u Bangladesu,uleti punom brzinom na pumpi i pokosi radnika i vozaca koji toci gorivo,i pobegne sa lica mesta gde je izazvao teske telesne povrede opasne po zivot.Gde je humanost i pruzanje prve pomoci ugrozenim licima?Ovom huliganu treba duzi odmor u Hajatu u Zabeli i da plati materijalne i nematerijalne troskove porodicama zrtava.Policiji i radnicima sa pumpe koji su videli i zataskavali podneti krivicne prijave a PU Loznice neka suspenduje neizvrsioce krivicnog dela jer u zakonu pise da je "Policija servis i ogledalo drustva".Ovako se unistava ugled i onih najcestitijih radnika u policiji???

Zemunac

pre 5 godina

Kaže narod "možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš". Udari malo moći u glavu, pa misli da mu niko ništa ne sme. Samo je pitanje trenutka kada će neko ovako nekome luđem od sebe ubiti ili osakatiti dete, pa kad pukne film, neće baja dočekati ni policiju ni sud. Može ovo još neko vreme ovako, a kad pukne, pa ljudi krenu sami da traže pravdu koje nema u pravosuđu, neka nam je onda svima Bog u pomoći.

jocaema

pre 5 godina

Dokle ce bre ovaj narod da trpi ovakvu bahatu bagru.Sistem i zakon mora da vazi za sve inace bice belaja kad tad.

JaPaja

pre 5 godina

Krivicnu prijavu prosiriti sa krivicnom prijavom protiv MUP-a Mali Zvornik, sve ih posmenjivati i suspendovati sa radnih mesta na duzi period

Papuanac

pre 5 godina

Opet NIS i opet radnici preko lizing kompanija, do kada će nas država gledati kao robove. Sta radi ministar rada, ustvari Ministar ne rada!?

Niko Bastebrigovic

pre 5 godina

Sedite kuci i komentarisete sta god vam se servira umesto da budemo solidarni prema povredjenima a i prema licima koja su napravila ovaj incident u onolikoj meri koliko zasluzuju.Procitajte objavu PU Sabac i bice vam sve jasno na stranici Mali Zvornik-info , ukoliko zelite da imate pravi uvid u ovaj nesretni slucaj gde su ljudi mogli izgubiti zivote.

Izbori 2024

Vesti

Đurić: Konaković se ruga i poigrava nacionalnim osećanjima građana Srbije
Politika

Đurić: Konaković se ruga i poigrava nacionalnim osećanjima građana Srbije

Miistar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, reagovao je na izjavu Ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića koji je pozvao srpskog predsednika Aleksandra Vučića u Njujork, na Generalnu skupštinu UN 11. jula ove godine na prvo obeležavanje Međunarodnog dana sećanja na genocid u Srebrenici, navodeći da može da se ogrne zastavom, a i ne mora.

27.05.2024

19:16

TV

Zapad hoće da Srbija uđe u sukob sa zemljama koje nisu priznale nezavisno KiM! Nikada nećemo dočekati svetsku pravdu?
Live TV

Zapad hoće da Srbija uđe u sukob sa zemljama koje nisu priznale nezavisno KiM! Nikada nećemo dočekati svetsku pravdu?

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da je način na koji je Hrvatska kosponzorirala donošenje Rezolucije o Srebrenici bio protiv ustava. Po njegovim rečima, on bi u svakom slučaju ovu rezoluciju podržao, ali je to učinjeno njemu iza leđa. O donošenju sramne Rezolucije o Srebrenici u "Info danu" govorili su analitičar, prof. dr Stevica Deđanski i Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu. Uživo u program javio se Jugoslav Nikolić, predsednik stanara Nušićeve br. 6 u Beogradu gde je doživeo incident sa predstavnicima opozicije.

27.05.2024

18:03

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!
Live TV

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!

Nedavno glasanje o Rezoluciji u Srebrenici bilo je vrlo tesno. Ako se saberu oni koji su bili uzdržani, brojke idu u drugom smeru. Predsednik Vučić postavio je pitanje kome je potrebna ova rezolucija i zašto o njoj govorimo baš sada, međutim, odgovore nije dobio. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorili su Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji.

27.05.2024

16:50

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Italija neće na Rusiju! Strašna šamarčina NATO i Stoltenbergu! Ustali Meloni, Salvini... Reči lidera Alijanse uznemirile italijansku vlast!
PRETERAO

Italija neće na Rusiju! Strašna šamarčina NATO i Stoltenbergu! Ustali Meloni, Salvini... Reči lidera Alijanse uznemirile italijansku vlast!

Premijerka Italije Đorđa Meloni i drugi visoki zvaničnici te zemlje kritikovali su reči generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga o tome da je došlo vreme da članovi vojnog bloka, predvođenog SAD, preispitaju svoju politiku i dopuste Ukrajini da koristi zapadno oružje za izvođenje udara na rusku teritoriju, optužujući ga za podizanje tenzija s Moskvom.

27.05.2024

16:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07