• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2016

09:29

DODIK: Garantujem da na mitingu neće biti incidenata!

Politika

DODIK: Garantujem da na mitingu neće biti incidenata!

Podeli vest

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik poručio je u sredu u Istočnom Sarajevu da garantuje da na mitingu "Srcem za Srpsku! Stop izdaji" neće doći do bilo kakvih incidenata

Milorad Dodik je istakao da organizatori mitinga "Srcem za Srpsku! Stop izdaji" neće dozvoliti da dođe do bilo kakvih incidenata, jer je osnovna namera mitinga da izrazi privrženost ideji jake Republike Srpske i manifestuje njen demokratski kapacitet i zrelost, prenosi portal Kliks.

- Na ovaj miting će doći svi oni kojima je stalo do RS i koji žele njen razvoj i jačanje njene autonomije. Na takvom događaju nema mesta za bilo kakve incidente i ja lično garantujem da do njih neće doći - rekao je Dodik.

U saopštenju SNSD se navodi da je Dodik danas u Istočnom Sarajevu održao sastanak s predsednicima gradskih i opštinskih odbora SNSD iz izbornih jedinica sedam, osam i devet i s njima razgovarao o organizaciji mitinga "Srcem za Srpsku! Stop izdaji".

Zajednički je konstatovano da je organizacija SNSD-a snažna i potpuno sposobna da, zajedno s koalicionim partnerima, organizuje jedan veličanstven i miran miting podrške RS i njenim institucijama.

- Pozivam sve građane RS da nam se u subotu pridruže u Banjaluci i da na jedan veličanstven način celom svetu pošaljemo poruku da je svima nama RS najveća i najznačajnija svetinja - rekao je Dodik, prenosi Kliks.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Republike Srpske dobro sarađuju i da policija neće dozvoliti da ekstremisti iz Srbije u subotu učestvuju na protestima u Banjaluci.

U Banjaluci će u subotu, 14. maja, pored mitinga "Srcem za Srpsku! Stop izdaji", biti održan i protest opozicionih stranaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovica tesanovic

pre 8 godina

Sta ako se dignu srbi iz BiH koji zive u Beogradu i Srbiji pa da dodju na kavicu u vasu vilu na Bezanijskoj kosi?kupite nekoliko kilograma kafe beogradzanine da ne zafali gostima..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija