• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.01.2020

21:26

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ USRED ALBANIJE ODBRANIO SRBE I RASTURIO IZMIŠLJENI ZLOČIN U RAČKU! "Ovo je četvrti put da me prekidate", albanski mediji BESNE!

Politika

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ USRED ALBANIJE ODBRANIO SRBE I RASTURIO IZMIŠLJENI ZLOČIN U RAČKU! "Ovo je četvrti put da me prekidate", albanski mediji BESNE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo je da odbrani Srbiju, i to usred Albanije

Naime, novinarka Evronjuza-Albanija radila je intervju sa predsednikom Srbije, postavila mu je pitanje o Račku tvrdeći da predsednik Vučić negira zločin koji se tamo dogodio.

Foto: Printscreen

 

Međutim, on je rasturio Albance u vezi sa Račkom, i to usred Tirane. Novinarki nije dozvolio da nametne tezu da su Srbi počinili zločin, već je branio istinu.

U jednom trenutku novinarki koja je pokušavala da izvuči ono što želi da čuje jasno je rekao "ovo je četvrti put da me prekidate, i da mi ne dozvoljavate da vam odgovorim na pitanje".

Foto: Printscreen

Prištinski mediji besni su zbog toga, a svi portali preneli su Vučićeve reči i istinu o Račku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Рачак, Маркале, "Васе Мискина", "Сребреница"... Напад "под лажном заставом" у маниру Хитлера, када је требало оправдати Агресију на Пољску... Сценарио: "Гебелс"...Режија "Гебелс". Пропаганда "Гебелс"... Извођачи "радова"... Агенти ЦИА и БНД-а ... Шта све то значи: ФАШИЗАМ је поново актуелан !? ДАН ПОБЕДЕ над фашизмом је био такође "шарена лажа"...Фашизам као највиши облик диктатуре реакционарне буржоазије - чији је носилац ЛУМПЕНПРОЛЕТАРИЈАТ, нашао је "гнездо" у Албанском, Хрватском и Словеначком необразованом популусу, који је увек био спреман да му служи за шаку марака...Падон - долара...!! МЕТА- СРБИ...! Јер православље у суштини своје вере, гаји изворно Христово учење ... - АНТИФАШИСТИЧКЕ САДРЖИНЕ...!!

Mihajlo pravnik

pre 4 godine

Kakva posla ima predsednik u Albaniji na Badnje vece ?!

0691993066

pre 4 godine

Чему на Бадње вече ... - међу "лешинарима"...?

Lala iz Banata

pre 4 godine

Индоктринација је тамо толика: Да децу своју у школи уче да је оно херојско ПОВЛАЧЕЊЕ СРПСКЕ ВОЈСКЕ преко албанских гудура - БИЛО ОКУПАЦИЈА АЛБАНИЈЕ...!! Пазите уче своју децу лажима и хране их мржњом према свему српском још од малих ногу...А онда сазнају да тада у то време држава Албанија није ни постојала...!? Али њих то не брине...Они у ЛАЖИМА одрастају, у лажима уче, у лажима раде, у лажима умиру...! То су Албанци, и онда се немојте чудити једној полу-образованој новинарки ( задојеној лажима о свему па и свом пореклу !) што се индоктринисана обраћа српском Председнику... - НЕ ЖЕЛЕЋИ УОПШТЕ ДА ЧУЈЕ ИСТИНУ...!! Она на истину о себи није навикла... Када би од БОГА сазнали праву истину о себи...Албанци би колективно извршили самоубиство...!!

Hilandar

pre 4 godine

Tako se brani srbija ,samo istinom se pobedjuje neprijatelj ,svi oni na pravdi BOGA sto se okupase krvlju odose pravo kod GOSPODA a jadan je onaj koji pocinise ubistva neduznog srpskog naroda jadan je ma ko bio,samog GOSPODA ISUSA HRISTA rimljani razapese isto na pravdi BOGA,zato ce im on suditi po pravdi,vucic nastoji da kaze istinu u lice ,ubice ne zeli cuti istinu,sad je pocelo vreme odbrojavanja ,oni koji su bombardovali srbiju I krajine srpske moraju da stradaju,srbijo namnogaja ljeta sa vucicoem.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Istina sve rastura - propala je diktatura. Predsednik se drži istine i za nju će da pogine. Živela Srbija !!!

zzz

pre 4 godine

inace u pitanju je euronews koga vucic dovodi s makronom

Adv

pre 4 godine

Bolje da je pred Crnom Gorom otisao u Rumuniju na dva dana, kao Tadic pred Kosovom. Sada mu PR tim vadi neke price iz naftalina, ne bi li pokazao javnosti da toboze ume da brani nacionalne interese. Crkve je bilo i kada drzave nije, a to nikako da shvate ni on ni Djukanovic.

PetarS

pre 4 godine

Dobro je odgovarao. Ali bih dodao samo 2 stavke. Prva je da je trebao malo duze da se zadrzi na pitanju u vezi RAcka. Da kaze da su CINJENICE i ono sto je rekla Norveska istraziteljka Helena Ranta. Koja je izjavila da je prisiljavana da poostri svoj izvestaj od Vilijama Vokera. DA je Vilijam Voker gadjao olovkom jer se protivilia njegovim ocenama. Da je TO CINJENICA KOJU ALBANCI NE ZELE DA CUJU. I to bih rekao lagano, onako kako je Vuci govorio. Naglasavajuci svaku rec. Voker se pokazao i DOKAZAO kao Albanski LOBISTA kada je ponudio usluge Kosovskoj* vladi. Umesto da bude OBJETIVNI posmatrac STO JE MORAO DA BUDE kao predstavnik OEBSa. I da doda (kad su pomenuta izvinjenja) da se SRPSKIM ZRVAMA JOS NIKO NIJE IZVINUO. One za sada nemaju jos ni satisvakciju sudskih presuda (sto MNOGO GOVORI o tim sudovima KOJI NE NEGIRAJU DA SU ZLOCINI NAD SRBIMA POCINJINI (mnogo puta ponovoljeno da su SVE STRANE CINILE ZLOCINE), SAMO STO NEMAJU PRESUDA KOJE CE DA POTVRDE TE CINJENICE!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija