• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

04.04.2020

11:10

DRAMATIČAN APEL KAPETANA DRAGANA PO IZLASKU IZ USTAŠKOG ZATVORA: Srbi, počeli ste da koristite dve reči koje NIKAKO NE BISTE SMELI!

Politika

DRAMATIČAN APEL KAPETANA DRAGANA PO IZLASKU IZ USTAŠKOG ZATVORA: Srbi, počeli ste da koristite dve reči koje NIKAKO NE BISTE SMELI!

Podeli vest

Kapetan Dragan, koji je nedavno izašao iz hrvatskog zatvora, oglasio se danas po prvi put u Jutarnjem programu TV Hepi

Dragan Vasiljković je odgovarao na pitanja voditeljke Jovane Jeremić:

- Zatvor i sve što sam prošao sam doživeo kao još jedan zadatak. Kada sam došao tamo video sam da je to tako, i izvukao sam najbolje što sam mogao. Nisam imao vremena da razmišljam - rekao je.

KRAJ AGONIJE! KAPETAN DRAGAN PUŠTEN IZ ZATVORA!

Kako je rekao, siguran je da je osuđen samo zato što je Srbin.

- Nije bilo ni jednog dokaza, osim "časne hrvatske reči" lažova. To je nastavak jedne ustaške ideologije koja i danas traje. Verujem da sam morao da odem u Hrvatsku da bih video šta se dešava. Nisam postao više religiozan nego što sam bio, ali da nisam otištao i video ne bih verovao da u 21. veku imate na stotine Srba osuđenih na dugogodišnje robije samo zbog neke izjave vrlo sumnjivih svedoka bez dokaza - rekao je.

Foto: printscreen

Kako je rekao, niko od nas ne zna ko sve trune u hrvatskim zatvorima, i nemaju kome da se obrate.

- Odnos prema meni od strane Srbije nisam mogao da razumem. Čuo sam Vuka Jeremića koji je tada bio ministar, da je rekao da se Srbije neće mešati u slučaj kapetana Dragana i Hrvatske. Za mene je to najveća izdaja. Kome je tu poruku slao, koga je hteo da zadovolji? Sigurno ne mene, moju porodicu, ili Srbiju. Za mene je to obična izdaja. To traje do današnjeg dana. Nedavno je uhapšen čovek u Švedskoj i isporučen Hrvatskoj. Moj zadatak je da sada pomognem ti ljudima, i da ubedim Srbiju da primeni reciprotitet prema tim zlikovcima, jer zaista veruju a je Srbija šaka jada - rekao je.

KAPETAN DRAGAN PUŠTEN SA ROBIJE, ZA INFORMER KAŽE: Posle hrvatske samice, izolacija mi ne pada teško!

U istoriji Hrvatske postoje samo zločini, rekao je.

Kapetan Dragan se uključio u Jutarnji program, pa uputio apel Srbima od kojeg se diže kosa na glavi!

- To je narod koji je izmislio zločine. Nigde nećete naći industrijski pogon za ubijanje dece ispod 14 godina. Potrebno im je da od Srba naprave zločince kako ne bi bili sami. Moram i vama da skrenem pažnju, jer ste upotrebili izraz "Domovinski rat". Pa oni su izdali svoju domovinu Jugoslaviju. Izvršili su agresiju na svoju domovinu, i toliko puta ponovili da ste i vi počeli da ga koristite - rekao je ljutito kapetan Dragan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djura

pre 4 godine

Covek ima potpuno pravo njega je Srbija izdala i sve one koji su danas u svetskim zatvorima.Sto se tice Hrvata oni su za dom spremni samo u izdaji,izdali su 1941 napali su i izdali Jugoslaviju 1990 a sada pricaju da su Srbi Zlocinci

BOLE

pre 4 godine

Onaj od gore vidi sve i počeo da deli žute kartone.

Lovac

pre 4 godine

Vuk Jeremic expert i naj bolji Student koji je postovan Americi, EU. Covjek kome su Srbi vjerovali i ocekivali svjetliju buducnost. Kapetanu hvala za borbu i zrtvu koju je podnio i obavezno ga aktivirati i njemu slicne po pitanju vojne taktike ima i slicnih njemu koji mogu pomoci u stvaranju taktike mladima.

Zoran

pre 4 godine

Bravo kapetane. Sve to znamo ali niko ne sme da kaže.

47303

pre 4 godine

Do prije dva dana bio živ sahranjen a sada skupljaj poene na njegovoj i našoj muci dok se svima ne ogadi i oda i kada bude imao šta reći niko ga neće čuti . . .

vid

pre 4 godine

Kažu da je Jeremić prvi preneo Tadiću da su stradala dva mlada vojnika koji su bili na zadatku.Da li se zna otkud njemu ta infomacija i kad će on ili neko ko je odgovoran a koga on zna da odgovara imajući u vidu činjenicu da je imao informaciju o ovom događaju .

sledeća vest

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija