• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

01.05.2020

22:11

POLICIJA LAŽNE DRŽAVE PRIVELA SRPSKE VOZAČE ZBOG PUTINA I VUKA KARADŽIĆA! Njihove slike su opasne, pogotovo na cisternama!

Politika

POLICIJA LAŽNE DRŽAVE PRIVELA SRPSKE VOZAČE ZBOG PUTINA I VUKA KARADŽIĆA! Njihove slike su opasne, pogotovo na cisternama!

Podeli vest

Dvojica vozača odvedena su u policijsku stanicu u Peći na saslušanje, jer je kao provokacija ocenjeno to što su na pozadini cisterni imali fotografije Vladimira Putina i Vuka Karadžića

Kosovska policija privela je dvojicu srpskih vozača zbog toga što su na pozadini cisterni srpskih registarskih tablica imali fotografije ruskog predsednika Vladimira Putina i srpskog filologa i reformatora Vuka Stafanovića Karadžića, javlja RTS.

"Policija je popodne zaustavila dve cisterne, na jednoj je bila slika ruskog predsednika Vladimira Putina, a na drugoj slika Vuka Karadžića. Dvojica vozača su odvedena u policijsku stanicu u Peći, gde su saslušani. O slučaju je obavešten i državni tužilac. Vozila imaju novosadske registarske tablice", naveli su iz policije.

Cisterne su, kako se kreću ulicama Peći, snimili građani koji su fotografiju Putina opisali kao provokaciju, pa je nakon reakcije lik ruskog predsednika bio prekriven.

Policija je otvorila istragu protiv vozača cisterne sa Putinovom slikom.

Informaciju o otvaranju istrage protiv vozača cisterne sa Putinovom slikom preneo je i prištinski Ljajmi.

BRISEL ZNA NEŠTO, ZAŠTO JE ODJEDNOM ZABRINUT ZA SRBE NA KIM?! Upozorenje EU: Nagoveštaj napada Albanaca ili briga zbog Amerike?!

"Osobu koja je upravljala vozilom zaustavila je policija i vodi istragu o ovom slučaju", rekao je za Ljajmi iz regionalne Policijske uprave za informisanje Fadilj Gaši.

Još nije poznato da li je cisterna za naftu ušla na Kosovo sa fotografijom ruskog predsednika ili je postavljena kasnije, kao ni to koje je nacionalnosti vozač, te se očekuje da će odgovore na sva ova pitanja dati Kosovska policija, navodi Ljajmi.

Haradinajev poslanik: Kurti doveo Srbiju na Kosovo

Poslanik iz redova Alijanse za budućnost Kosova Gazmend Sulja objavio je danas na Fejsbuku video snimak cisterne sa Putinovom slikom uz komentar upućen vršiocu dužnosti kosovskog premijera Aljbinu Kurtiju da je na taj način doveo Srbiju na Kosovo.

ŠAMARČINA TAČIJU! KURTI VEĆ SRUŠIO HOTIJA, LAŽNA DRŽAVA OSTALA BEZ VLADE! Međusobni rat Šiptara sve brutalniji, ČEKA SE AKCIJA AMERA?!

„Došli ste na vlast kritikujući svakog kosovskog političara koji sedi za pregovaračkim stolom sa Srbijom. A danas ste Srbiju doveli na Kosovo", naveo je u objavi Sulja.

Dodao je da Kurti to uradio pozivajući se na Ustav Srbije koji ne priznaje državljanstvo Kosova.

"Istorija vam nikada neće oprostiti štetu koju ste naneli Kosovu", naglasio je Sulja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Ko li je gori za Srbiju, Šiptari ili SzS-ovce?

JA

pre 4 godine

Isti su, ne znas koji su gori !!!??? Pošto nas uvek iznenade nekim novim postupcima i zlim namerama uperenim protiv Srba i SRB !!!!???

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija