• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2020

13:08

DOBIO SAM MNOGO POKLONA, ALI ZA MENE JE NAJVAŽNIJI VAŠA PODRŠKA! Vučić čestitao građanima Srbije Novu godinu: Zajedno ćemo pobediti sve izazove! /Foto/

Politika

DOBIO SAM MNOGO POKLONA, ALI ZA MENE JE NAJVAŽNIJI VAŠA PODRŠKA! Vučić čestitao građanima Srbije Novu godinu: Zajedno ćemo pobediti sve izazove! /Foto/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije Novu 2021. godinu i istakao da će se boriti za narod još strasnije i energičnije

 

- Dobio sam mnogo poklona za Novu godinu. Ipak, najvažniji poklon u 2020. godini za mene je bila podrška naroda, podrška ljudi, vaša podrška. Mnogo vam hvala na tome, a moja obaveza biće da se borim za vas, građane Srbije, još strasnije i energičnije nego do sada. Zajedno ćemo pobediti sve izazove! Srećna Nova godina - napisao je predsednik na Inastagarm profilu buducnostsrbijeav

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Eka

pre 3 godine

Dok ste i Vi postovani predsednice Vucicu uz svoj narod, imacete maksimalnu podrsku svih nas... Hvala Vama na svemu sto cinite za nase bolje sutra...

Zorica

pre 3 godine

Srecna Nova Godina predsednice, bili smo uz vas i ostajemo.

Jelisaveta

pre 3 godine

Moja podrska oduvek je isla Vama i tako ce ostati! Zajednoo smo jaci! Hvala Vam za sve!

Mily

pre 3 godine

U 2021. godini ocekuju nas mnogi novi izazovi i zadaci koje nameravamo uspesno da resimo, kao sto smo radili i u ovoj godini! Nema stajanja, idemo dalje!

Jelena

pre 3 godine

Vladi Srbije na celu sa Vucicem zelim snagu i mudrost da se i u 2021.godini nose sa izazovima uspesno kao do sada, jer nam predstoje teska vremena!

Mikica

pre 3 godine

Vlada nema na celu predsednika, samo u diktaturama.

Ina

pre 3 godine

Зs predsedbika Vucica najveci poklon зa Novu godinu mu je podrska koju ima od gradjana Sebijr.

Uros

pre 3 godine

Postovani predsednice, hvala Vam na trudu koji ste ulozili za napredak Srbije I za buducnost nase dece. Vama I Vasoj porodici sve najbolje u Novoj 2021.

Ivana

pre 3 godine

Građani Srbije podržavaju Aleksandra Vučića, žele puno sreće i zdravlja. Srbija se danas cela razvija i gradi. Hvala predsedniče na svemu što činite za naš narod i državu.

Milica

pre 3 godine

Hvala ,takodje ,da nam svima naredna godina donese puno zdravlja pre svega

Ivana

pre 3 godine

Građani podržavaju Aleksandra Vučića koji će nastaviti da radi za našu državu i njene građane. Srbija je na pravom putu razvoja.Sledeća godina je zaista potrebna da bi se radilo na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

Sanja

pre 3 godine

Sve dok se vi tako borite za nas imacete apsolutnu podrsku naroda! Zivi nam bili predsednice i jos uspesniji u 2021 godini.

Nina

pre 3 godine

Pravi poklon za Srbiju i srpski narod je ovakav predsednik.Uspeha Vam zelim i hvala na svemu sto cinite za Srbiju i srpski narod.

lidijaje

pre 3 godine

Sledeca godina ce biti bolja sigurno smanjili smo javni dug sto je garant uspeha.

Slavica

pre 3 godine

Naravno predsedniče, podršku gradjana Srbije uvek imate, a to ste videlo i na ovim izboruma.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija