• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2021

09:56

GOSPODINE ĐILAS, DA LI MI LAŽEMO O RAČUNIMA NA MAURICIJUSU I ZAŠTO NAS NE TUŽITE? Vučićević na Pinku: Hoće li na Nova S ili N1 da se pojavi informacija o ovome ili je maca pojela jezik?

Politika

GOSPODINE ĐILAS, DA LI MI LAŽEMO O RAČUNIMA NA MAURICIJUSU I ZAŠTO NAS NE TUŽITE? Vučićević na Pinku: Hoće li na Nova S ili N1 da se pojavi informacija o ovome ili je maca pojela jezik?

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u Novom jutru na TV Pink govorio je o aktuelnim temama, između ostalih o računima na Mauricijusu, poligrafskom ispitivanju, crtanju mete na čelu novinarima i dvostrukim aršinima

- Gospodinje Đilas, kažite da li mi lažemo za račune na Mauricijusu. Da li mi lažemo? Da li će da nas tuži zbog priče o njegovim računima i zašto neće? Hajde da vidimo hoće li neko danas da odgovori na to pitanje. Ima li na Nova S ili N1 jedna reč o Mauricijusu? Nema. Pojela maca jezik. A koliko sam ja čuo, a mislim da jesam dobro čuo, nije samo Mauricijus. U pitanju je nekoliko egzotičnih destinacija na kojima on drži milione novca. I onda ona Marinika koja je zaposlena kod Dragana Đilasa, dakle ona prima platu kod njega, sad pokušava od svega da napravi kokoške i Moroviće. Da razobličimo to što je ona rekla. Sve i da je Miša Vacić bio na merama i da se u nekom trenutku čuo sa predsednikom Vučićem, u tom trenutku mora ta mera da se prekine. Oni su slušali predsednika direktno i njegovog sina, brata, porodicu. Imate 1572 razgovora koja su prekucana na papir i odneta tamo nekom. Oni su spremali neko veliko zlo. Nemam informaciju da li je tačno da su planirali da otmu Danila, sina predsednika Vučića, ali su svakako spremali neko veliko zlo. Kampanja duže traje, kada su videli da ne mogu da diskredituju Vučića i ubede Srbe da on nije dobar, oni su se opredelili za zlo. Kada vidim one snajpere očigledno je da su oni hteli da ubiju nekoga. Koga? Pa najverovatnije predsednika države. Našli su antipancirnu municiju, takozvane dum dum metke, koji mogu da probiju blindirano vozilo. Takva municija se ne nabavlja za obračun među navijačima - rekao je Vučićević.

On je govorio i o poligrafu i zašto neko ko nema šta da krije, odbija poligrafsko testiranje.

- Pošten čovek nema zašto da se plaši poligrafa. Ja sam bio na poligrafu 2015. Ne može niko da prevari poligraf. Morate da budete teški bolesnik, na nekim ozbiljnim sedativima, da biste to uspeli i to možda. Zašto bi Kokeza odbio poligraf? Blizak saradnik predsednika Vučića sa kojim je privatno bio dobar. A pitanje je da li zna nešto o prisluškivanju Vučića. Dijana Hrkalović je namerno i svesno došla u policiju pod sedativima. Ona nije znala gde se nalazi. I onda imamo ovog nazovi profesora Vladimira Vuletića. On radi svašta. Taj Vuletić dođe u policiju na saslušanje, odgovori na sva pitanja, prihvati poligraf, ode u prostoriju gde se to radi i odjednom se kao priseti da je težak bolesnik. Da prima neke velike doze insulina, da ne može da ide na poligraf. I poligrafista kaže da ne može da ga sasluša. A sećate se kad se kupao u snegu go? Tad nije bio bolestan. Vuletić je političar. Evo, ja vam kažem, on će za koji dan da uđe u politiku. Od njega prave kredibilnog sagovornika, a on je umešan u najprljavije stvari sa maloletnicima. On tim maloletnicima nudi kokain, postoje prepiske. Čuli ste i audio snimak u kojem on razgovara sa Veljom Nevoljom kao sa drugarom, čuje se da su u jako dobrim odnosima. A Nova S, N1 prave od njega kredibilnog sagovornika - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vladimir Vuletić nakon saslušanja

A o Goranu Papiću, uhapšenom bivšem zameniku načelnika SBPOK, Vučićević kaže da svi oni imaju veze sa Crnom Gorom i kavačkim klanom.

- Setite se kako je Velja Nevolja bio u Crnoj Gori pre hapšenja i kako ga je policija čuvala. Pogledajte šta radi ovaj Daka Davidović, optužuje predsednika Vučića da stoji iza atentata na njega. Onda se oglasi episkop Joanikije i kaže da to nije istina. Da prema njegovim informacijama iza svega stoji Milo Đukanović. Pogledajte šta kaže štampa u regionu. Ne prođe nijedan dan da se ne pojavi vest u tamošnjim medijima da je Vučić veliki četnik, da pravi Veliku Srbiju uz pomoć vakcina. U trenutku kada nijedna zemlja, ni najbogatije države sveta nikome ne poklanjaju nijednu vakcinu, ni za pare ne daju, u tom trenutku mala Srbija, ali u čojstvu i junaštvu velika, donira i Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Federaciji BiH. Nudili smo čak i kosovskim vlastima, ali oni to iz nekog razloga odbijaju, neće valjda da spašavaju živote ljudi - rekao je Vučićević.

O crtanju mete na čelu novinarima i priči oca nestalog Strahinje Markovića urednik Informera se zapitao da li je u redu da nekome izvor bude Velja Nevolja.

- Još nije do kraja dokazano, ali taj mladić čiji se otac obratio Velji Nevolji izgleda je zverski ubijen. Što je najgore, taj Strahinja Marković bio je navijač Partizana. Dakle, oni nisu ubijali zbog navijanja, zbog kluba, nego zbog droge i to je jasno, zbog ličnih obračuna. Dakle, posle te nestanka, otac se obrati Velji Nevolji, a on kaže zovi KRIK i oni objave priču sa njim. Posle toga, kolege objave to, a onda kreće strašna kampanja da neko slika metu na čelu KRIK-u. Predsednik je pre neko veče jasno rekao da niko ne sme da crta metu na čelu novinarima i to je u redu. Ali, ja posle toga pitam Dojčinovića da li im je Velja Nevolja bio izvor, on kaže imamo pravo da nam bilo ko bude izvor. Zamislite da je nama bio izvor tako neko. Ne bismo mogli da živimo od njih. Stotine miliona evra su sa zapada uložene u ove nevladine organizacije da bi se Srbija odrekla Republike Srpske i promenila svoju politiku - kaže Vučićević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saki

pre 3 godine

Ti, ako si cuo za Mauricijus pre ovoga, ja cu glavu na panj da stavim.

Mily

pre 3 godine

Naravno da Djilas i njegovi poltroni imaju skrivene racune sirom sveta, a clanovima Vlade prosipaju pamet i glume nevinasca, a u stvari su lopovcine neopevane!

mina

pre 3 godine

Mozda ce Djilas sad opet da pocne o svojim neverovatnim sposobnostima da zaradjuje, pa da tako opravda milione.

nina

pre 3 godine

О банковним рачунима поједина господа не могу да причају, немају одобрења и овлашћења за то, али зато могу да шире лажи и клевете против председника Вучића . У нечему ипак могу да буду и успешни!

mina

pre 3 godine

Odakle ti pare za Mauricijus , Dragane Djilasu ?

Lela

pre 3 godine

Sad ce Djilas da se brani krokodilskim suzama na lazi o parama na Mauricijusu.

Ivana

pre 3 godine

Gospodine Dragane Đilas zaista radite prave stvari za našu državu i njene građane. Hvala predsedniče Vučiću na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj naše države.

boki

pre 3 godine

Sta je radio bivsi ministar policije da nista nije znao o stanju u policiji ili se samo slikao za kamere.Dolaskom minstra Vulina pokrenuta je kontrola rada u slyzbama policije i otkrivanje krivicnih dela gde je direktor policije o on o nicem nije obavesten o stsnju u policiji

Tijana

pre 3 godine

Jutros, Dragan Đilas ispred SC ni reč o svojim računima na Mauricijusu, baš kao i njegova službenica Marinka juče!

rada

pre 3 godine

Predsednik je jasno postavio pitanje Đilasu i Marinki, ali odgovor još nije dobio?? Pitam se, pitam se.. Da li ovaj opaki dvojac sme na poligraf?!

Tića

pre 3 godine

ĐILAS - virus koji hara na Mauricijusu i u Švajcarskoj i postoji tendencija njegovog širenja. Treba se reagovati na vreme, jer za ovaj virus još nije pronađena vakcina koja se pravi od posebne sorte kokoški, jedne jedine u Srbiji!!!

Vlajko77

pre 3 godine

Znamo svi da ima na Mauricijusu , i ko zna gde jos racune , samo mi to necemo od Djilasa ili Nova S , N1 nikada da cujemo i saznamo !

Smrad

pre 3 godine

Žvalo i bracika samo keš i zlato kaki računi

Avet

pre 3 godine

Koliko si ti uzeo naših para za pisanje ovih bljuvotina?

Zoran

pre 3 godine

Ne vidim da pokazujes da vidimo te racune. Znaci bices tuzen i ti ne nece te spasiti tvoj prijatelj.

Ceca

pre 3 godine

Sad ce Marinika da iskoci sa nekim papirima, zna se i na kojim televizijama, i da mase njima kao lepezom, da navodno nemaju veze sa racunima na ostrvu.A mozda se to na Gojka vodi.

Mirjana

pre 3 godine

Svima je jako dobro poznato ko je Đilas , šta radi, čime se bavi i na koji način je došao do novca.

Predragm

pre 3 godine

Ja pricam o gradjanskom ratu u Srbiji vec 3 godine. I najzad pocinje. Svi uslovi su ispunjeni. Doslo je do podele u vojsci u policiji u sns u narodu. Ceka se okicac najverovatnije atentat na Djilasa ili Tepicku. U pitanju su velike pare, kuce stanovi i uskoro revolucija krece. Ovo je jedini nacin da Rusija spreci odlazak u Nato pakt.

Milan63

pre 3 godine

Ako neko očekuje da će Dragan Đilas nešto da kaže o svojim novcima koje je zaradio preko grbače ovog naroda, taj živi u zabludi. On misli da je neko i nešto činjenicom da ima gomilu para i da mu zato pripada pravo da se bavi politikom i da pretenduje na ključne pozicije u vlasti. Ma nemoj, braćala!? Izađi na izbore, zajedno sa svojom službenicom Marinikom, pa da vidiš šta narod misli o tebi. Ovako, trla baba lan...

Gerga najjači si

pre 3 godine

Gerga i istraživačko novinarstvo...

Zajko Kukurajko

pre 3 godine

ma nema potrebe za nervranjem zbog malog đide... uskoro će on i njemu slični [globalno] biti pred najvišim sudom bez advokata, a o tome piše u Svetom Pismu, Jakovljeva poslanica 5:1 do 6... gde piše: 1. "Slušajte sad, bogataši, plačite i jadikujte zbog nevolja koje će vas zadesiti. 2. Vaše bogatstvo je istrunulo i odeću su vam pojeli moljci. 3. Vaše zlato i srebro uništila je rđa, koja će svedočiti protiv vas i izješće vas. Ono što ste zgrnuli biće poput vatre u poslednjim danima. 4. Slušajte! Radnici koji su požnjeli vaša polja viču, jer ste im uskratili platu. Vapaji žetelaca doprli su do ušiju [Boga] nad vojskama. 5. Vi živite u raskoši na zemlji i prepuštate se zadovoljstvima. Tovite svoje srce za dan klanja. 6. Osudili ste pravednika i ubili ga"... ... ... ima još toga, neka gospođa istraže i uvere se...

Vuk

pre 3 godine

Zašto se na N1 i Novoj o ovim aferama ne piše? Po tome se vidi koliko su ove dve televizije krajnje neobjektivne u svom izveštavanju.

Dragiša livac

pre 3 godine

Nemoguće da Đilas laže, pa nema on samo jedan račun, to je za njega uvreda!

Mladen

pre 3 godine

619 razloga zašto ne treba verovati Đilasu, jer ti silni milioni moraju biti negde smešteni! Zarne?

Vasilije

pre 3 godine

Ko je Dragan Đilas? Perač prozora ili Mauricijus ekspert?

dp

pre 3 godine

Izgleda da istina teško dolazi , ali nadamo se da će ovi računi što pre isplivati na videlo

Koki

pre 3 godine

Djilase lazni patrioto da li si narodne pare izneo iz zemlje. Kada si ih posteno zaradio sto ih ne cuvas u Srbiji?!

Kosta

pre 3 godine

Nikome u regionu, od političara, ne odgovara jaka Srbija. Uprkos njima, ona će i dalje da napreduje, nema sumnje u to.

VUČIĆEVIĆ RESETOVAO ĐILASA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Komentarišete svaku Vučićevu reč osim vaših RAČUNA NA MAURICIJUSU!
Politika

VUČIĆEVIĆ RESETOVAO ĐILASA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Komentarišete svaku Vučićevu reč osim vaših RAČUNA NA MAURICIJUSU!

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, resetovao je Đilasovce na fabrička podešavanja, pošto je na svom Tviter profilu upitao predstavnike tajkunskog dela opozicije, ali i samog Dragana Đilasa zbog čega komentarišu gotovo sve iz sinoćnjeg intervjua Aleksandra Vučića u kome je otkrio da Đilas ima račun na Mauricijusu

11.03.2021

14:25

sledeća vest

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija