• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

21.03.2021

21:18

(VIDEO) HRVATSKA BI DOBILA "PO NOSU", AKO KRENE NA SRBIJU! MEDIJI IZ "LIJEPE NJIHOVE" DIGLI UZBUNU, nemamo oružje i opremu, uništili bi nas...

Politika

(VIDEO) HRVATSKA BI DOBILA "PO NOSU", AKO KRENE NA SRBIJU! MEDIJI IZ "LIJEPE NJIHOVE" DIGLI UZBUNU, nemamo oružje i opremu, uništili bi nas...

Podeli vest

Hrvatska vojska nemoćna je pred Vojskom Srbije, piše hrvatski list „7Dnevno" i u prilog tome ističe da srpska vojska prolazi kroz „bogate periode nabavke vrhunske opreme"

Pozivajući se na podatak portala „Fajerpauer", koji od 2006. objavljuje listu najmoćnijih vojski sveta, list piše da je Vojska Srbije po snazi za dva mesta pretekla Hrvatsku vojsku i sada je na 61 mestu, preneo je Tanjug.

List konstatuje da su Hrvatsku vojsku uništile godine neulaganja i da je stoga potrebno doneti strategiju bezbednosti.

- Hrvatska nema oružje i opremu kojom može da neutralizuje prednost Srbije. Od vojske se očekuje da zaključa vazdušni prostor, a ne da gradi hotele i hangare - piše list i sa žaljenjem konstatuje da je „ovo nagoveštaj poremećaja koji tek dolaze u narednim godinama".

Uz podsećanje da je pre četiri godine bilo sve drugačije, da se očekivala transformacija Hrvatske vojske u malu, dobro opremljenu po svim standardima NATO, list piše da je sve ostalo samo na najavama.

ZAPAD, DA SMANJI DOŽIVLJAJ, VIŠE NEMA MOĆ! SRBIJA MOŽE U TRENUTKU DA SE OKRENE KA KINI I RUSIJI! KiM je crvena linija!

Podsećaju da su dva puta propali ili odlagani planovi o nabavci višenamenskog aviona, protivvazdušna odbrana je, kažu, ostala pusti san, nisu obnovljene raketne sposobnosti mornarice, a nije bilo ništa od značajnije modernizacije odavno zastarelih M 84 tenkova.

- S druge strane Srbija je, očigledno, modernizaciju svojih snaga osmislila mnogo pažljivije i realnije - piše list i napominje da su se u Hrvatskoj mnogi smejali kada je Srbija nabavila polovne MiG-ove iz Rusije i Belorusije.

BRUTALNA PROVAKACIJA SRBIJE, VELIKA VOJNA VEŽBA NATO I AMERIKE, UČESTVUJE I KFOR! UDAR NA REZOLUCIJU 1244 I UN! Od koga to treba da se brane?!

Srbi su, ističe se, predano radili i na obnavljanju protivvazdušne odbrane koja je slojevita, a sistemi su nabavljeni i sa Istoka i sa Zapada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kroasan

pre 3 godine

Hrvatska je 1995 zavrsila rat sa Srbima. Rezultat je poznat. Stoga patite Srblji.

Rajko

pre 3 godine

Gospodo kroati kasno vam je za sve. Gotovi ste. Sutra u podne tačno u 12:00 po srednje srpskom vremenu, Srbija kreće u napad na vas i to preko vaše severne granice tako da mozete jedino da se sklonite na jugoistoku u Veliku Srbiju.

Ne bojte se komsije

pre 3 godine

Niko normalan u Srbiji nece ratovati pod komandom Vulina, Sline, Vucica i Koferceta. Zato kupite tenkove na daljinsko upravljanje. Ni jedan castan i razuman covek se ne moze se staviti na raspolaganje bagri, i kukavicama, ratnim profiterima i slicnim. ono, ratuj druze Vuline, imas 5 dana obuke, i fensi uniformu! Svi ce pasti mrtvi od smeha kad ih opkolite ti, Slina & Koferce! Hahahha!!!

Bane

pre 3 godine

mi cemo sami sebe unistiti,ne mora niko ni kretati na nas

Baki

pre 3 godine

Ustaše i da imaju 5 puta jače oružje od Srbije dobili bi po p . . . i . U principu oni su kukavice ako nemaju nikoga iza sebe .

srbo

pre 3 godine

CIA huška hrvate da kupe oružje, vozila, tenkovi, avioni i kamioni, gazde traže pare za kiriju ili reket.Dobijaju transport ere stare samo trideset godina i rezervne delove uz obavezu da ih remontuju u Đuri Đaković. Uz sve to im šalju i instruktore na platni spisak. Sve će to da plati pučanstvo koje pretekne koroni.

Cetnicka Gerila

pre 3 godine

Cime se ljudi bave. Srbska Vojska treba da radi na omasovljenju PESADIJE naoruzane ZORKAMA da zaustavimo mogo jacu silu od ustasa.

ratko

pre 2 godine

jel znas ti Ivek koliko nas zabole za nato a jos vise za vas pacenike ,pa mi se natoa nismo plasili ni 1999,al za tvoju bolest nema leka ,ti se ponosis natom ,e moja jado jadna od hrvatske vam nista nije ostalo lete i zagadjuju vam zemlju ,al shvatices jednom sa svojim plitkim orahom u glavi

Rici

pre 3 godine

I devedesetih je napala Srbiju i šta se desilo?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija