• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2021

10:21

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, ŠEŠELJ NAPUSTIO STUDIO: Nemojte me više zvati u emisiju!

printscreen

Politika

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, ŠEŠELJ NAPUSTIO STUDIO: Nemojte me više zvati u emisiju!

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj napustio je studio TV Prve, gde je bio gost Jutarnjeg programa sa sinom Ratka Mladića, Darkom Mladićem

- General Ratko Mladić će se sada naći na još većim mukama, pogotovo ako bude izručen u zatvor u Velikoj Britaniji. Britanci su izrazili stradostrasnu želju da on tamo služi kaznu. Time pokazuju šta misle o srpskom narodu u celini. Nije ni čudno što je Velika Britanija pokrenula onu rezolucije protiv Srbije zbog navodnog genocida - rekao je Šešelj.

Lider radikala je istakao da se nada da će se Rusija još više angažovati za generala Ratka Mladića.

Darko Mladić kaže da je general Ratko Mladić u takvom stanju da bi za njega izdržavanje kazne u Velikoj Britaniji ili Estoniji bilo smrtna kazna.

- Mi ćemo tražiti da mu se omogući da ide na lečenje. Pokušaćemo opet da pošaljemo tim lekarskih stručnjaka kod njega. Video sam tamo da je u holandskom zatvoru u kom se nalazi zatvor UN već su posete normalno dozvoljene. U ovom trenutku samo UN drže neka ograničenja i meni je bilo jasno od početka da su oni zloupotrebili koronu da bi generala Mladića odsekli od konsultacija sa lekarima i advokatima - objasnio je sin Ratka Mladića.

Foto: printscreen

Darko Mladić je najavio reviziju presude i istakao da će izdvojeno mišljenje sudije Nijambe biti vrlo korisno odbrani za reviziju.

Kada je Šešelj spomenuo i lažnog haškog svedoka, preminulog novinara Dejana Anastasijevića, reagovala je voditeljka Marija Savić Stamenić i prekinula lidera radikala.

- Nemojte tako da se ponašate! Vi se krajnje bezobrazno ponašate u emisiji. Bio je lažni svedok u procesu Miloševiću. Dejan Anastasijević i Jovan Dulović su dva lažna svedoka iz redakcije Vremena To su najgori haški lažovi. Nemojte me više zvati u vašu emisiju! - rekao je Šešelj.

Foto: printscreen

Šešelj je nakon toga napustio studio.

- Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda. Dva hoštaplera branite - rekao je Šešelj i izašao iz studija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VLADO

pre 3 godine

ETO SAD VIDITE DA CETNICI VODE DRZAVU.NEMA NAPRETKA NIGDJE DOG GOD SU ONI NA VLASTI.

KIR SRBIN

pre 3 godine

"Је ли то штос из Минхена"?? Умишљене поједини српски новинари, као "моје" емисије, "ја у мојој емисији недозвољавам", млаћење главом лево-десно, "Срби су криви за све што се десило у свету последњих 200 година". Током читања вести раде и по принципу двоструких стандарда. Једни су заштићени као бели медведи ("визионари", "европејци", "демократе", антисрби), о другима (Србима, српским жртвама, борцима за Српство) може да се прича шта хоћеш. Није штос из Минхена, већ штос са курса за новинаре "слободног новинарста" из Гармишпатеркирхена и Обер-амер-гау-уа, који са "српским новинарима" спроводи НАТО од 1992-ге године.

Tesla

pre 3 godine

Sve što je rekao Šešelj je istina, njega su Srbi izdali a u Srbiji ima mnogo izdajnika zato tonemo!

Knezevic Zoran

pre 3 godine

Mislim da je gopodja Marija pogrešila. Ne zato što volim ili simpatišem Šešelja već što je pokušala da se, oportunitički, čini mi se i lažno, solidariše sa svojim kolegama, pravdajući kritiku na njihov račun, činjenicom da su preminuli?! Čekajte ljudi, dosta mi je Snežana Čongradin, Dikovića, Safeta, Pančića, Kulačina i drugih, koji slobodno, bez ikakve zadrške ili mere, šire i izgovaraju najgnusnije laži, na račun ovoga naroda i njegove države, pod parolom novinarskih sloboda, dok se u isto vreme uskraćuje mogućnosti gradjanima, pa i gospodinu Šešelju, da im odgovore. Naravno, argumentovano i uz navodjenje dokaza. Ako su bili lažni svedoci, to su i ostali uprkos tome što su bili novinari, ili su, u medjuvremenu, preminuli. Instruirati svedoke, ili lažno svedočiti protiv svoje države i svojih sunarodnika, samo radi zadovoljenja svojih ličnih animoziteta prema nekome, predtavlja najveće posrnuće i sramotu, koje ni smrt ne može da izbriše. Ta sramota i ljaga, postaće još veći, ukoliko se to lažno svedočenje, ili navodjenje svedoka nalaž, obavljalo za strane interese i uz neku materijalnu naknadu.

dera

pre 3 godine

Ispred imena ove voditeljke stoji samo nasminkana , i ona se usudjuje da gosta DR ; PROF. u emisiji javno optuzi da je bezobrazan , dobro ne rece da je silovana , to je sada in . TV starleta !

Mesa

pre 3 godine

ZBOG SESELJOVACA JE SRBIJA DOBILA IME I PREZIME I SRPSKI NAROD SAD RAZMISITE

Sava

pre 3 godine

Evidentno već odavno da naziva zapadnjačke podanike pravim imenom a to nije uvreda već postavljanje stvari na pravo mesto.

Odigitria

pre 3 godine

Nekada su izdajnici bili ubijani, a sada se titraju i mitkaju. Zbog izdajnika i onih koji ih štite zemlja propada. Nećemo daleko da doguramo !

svesam

pre 3 godine

Kakva je to sloboda govora? Voditeljka uslovljava sta smes da kazes to sto se njoj svidja a sto joj se nesvidja nesmes da kazes. Pa nasla si pravog kome ces da zabranis. Drugi dodju u studio i pricaju o genocidu na to ne reaguje. Njen agresivni nastup govori koliko je neprofesionalna . Svako moze da kaze ono sto on misli dali se to vama svidjalo ili ne, a gospodin Seselj je rekao samo istinu.

Bego

pre 3 godine

Agresivna voditeljka bi da zabrani slobodu govora. Nije Seselj dosao da prica ono sto bi ona rado cula nego da govori istinu.

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija