• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2021

22:14

JEREMIĆ ZAVRĆE RUKAVE, IZIGRAVA NEKOG BOSA, A KAD BI PETARDA PUKLA NE BI MOGLI DA GA UHVATE!

Printscreen T Pink

Politika

JEREMIĆ ZAVRĆE RUKAVE, IZIGRAVA NEKOG BOSA, A KAD BI PETARDA PUKLA NE BI MOGLI DA GA UHVATE!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je večeras u emisiji "Hit tvit" na TV Pink incident koji je lider Narodne stranke Vuk Jeremić u petak sa svojim stranačkim saborcima izazvao na ulazu u zgradu Predsedništva Srbije

Jeremićev pokušak da isprovocira fizički sukob sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, kaže Marković, dokaz je da oni nemaju više ni politiku ni program.

- Marinika Tepić je saopštila pre pet dana da će pasti krv ma ulice. Ako mi pogledamo šta su Vuk Jeremić i Dragan Đilas radili, pa to je strašno. Vuče izađi na izbore, narod šalje predsednika u Predsedništvo, a ne da ti sad demonstriraš silu, kao sa zavrnutim rukavima kao si veliki bos, a kada bi petarda pukla ne bi ga bilo nigde - rekao je Palma i dodao:

- Vučić nije trebalo da izađe. On je njima pružio priliku da pričaju sa njim, ali oni nisu hteli to. Šta hoće sad. Pazite, sad kao oni zadihani izlaze kao da su trčali maraton u strahu, vidi im se u faci, i kao rekli su mu ovo, rekli su mu ono, pa gde si bre ti to video, jesi li video na generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija. Neki dan ovi što su bili kod mene u Končarevu gde su rovili po kontejnerima, mora da su tražili Đilasove pare. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 3 godine

Zar ovo ne bi trebalo da se nalazi u pritvoru ili je pricom o necijoj glavi u nekom autu ostvario pravo na aboliciju?

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija