• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2021

16:57

NE MOGU MRŽNJA, LAŽ I POZIV NA PROLIVANJE KRVI DA ZAMENE ISTINU! Miloš Vidović najoštrije osuđuje nove napade na predsednika Vučića!

sns.org.rs

Politika

NE MOGU MRŽNJA, LAŽ I POZIV NA PROLIVANJE KRVI DA ZAMENE ISTINU! Miloš Vidović najoštrije osuđuje nove napade na predsednika Vučića!

Podeli vest

Član glavnog odbora SNS-a i potpredsednik OO SNS-a Savski venac Miloš Vidović najoštrije je osudio monstruozne pretnje opozicionih medija inspirisanih politikom koju vode Dragan Đilas i Marinima Tepić upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i najnoviji brutalan obračun sa predsednikom

Bolesne pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću su ništa drugo nego rezultat i ogledalo opozicione politike Dragana Đilasa i njegovih pristalica - istakao je danas Miloš Vidović reagujući na poziv na oružani sukob i nove pretnje ubistvom predsedniku Srbije u javnosti. Kampanju izrazite mržnje smatram nedopustivom i apelujem da ničiji život ne sme biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja.


Vidović je naglasio da, dok se građani Srbije koji žele normalnu, pristojnu i snažnu Srbiju za koju se zalažemo i borimo, Srbiju koja se neprekidno razvija i napreduje, raduju novim investicijama, novim radnim mestima, povećanju plata i penzija, oporavku i jačanju srpske privrede, mi ujedno imamo priliku da budemo svedoci kako pristalice ovakvog besramnog napada i dalje priželjkuju i otvoreno pozivaju na beskrupulozne napade kojima podstiču na nasilje i ubistvo. Svaki pokušaj napada na predsednika zagovornici ovakvog pravca koriste, po uigranom scenariju laži i manipulacija, kao jedini način za obračun sa predsednikom, kada već ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima.


- Uveren sam da u trenucima kada se predsednik Vučić snažno, delotvorno i odgovorno bori za budućnost Srbije kao glavno uporište zaštite i razvoja naše dece, građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja, laž i poziv na prolivanje krvi da zamene i negiraju istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje i ostvarivaće još bolje, više i jače u vremenu koje dolazi - zaključio je Vidović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija