• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2021

17:47

SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas brani "Tabloid", Milovan Brkić pozvao na ubistvo Vučića, Tužilaštvo ćuti... Šta se krije iza želje za likvidacijom predsednika Srbije?!

Politika

SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas brani "Tabloid", Milovan Brkić pozvao na ubistvo Vučića, Tužilaštvo ćuti... Šta se krije iza želje za likvidacijom predsednika Srbije?!

Podeli vest

Milovan Brkić je, u očajničkom pokušaju, da njegov "Tabloid" izbegne stečaj zbog duga koji su napravili, pokušao da privuče pažnju javnosti naslovnom stranom na kojoj se poziva na ubistvo predsednika Vučića

Mediji koji otvoreno rade za Dragana Đilasa i njegovu političku opciju, stali su na stranu Milovana Brkića, urednika nedeljnika "Tabloid" u kome se redovno poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milovan Brkić je, u očajničkom pokušaju, da njegov "Tabloid" izbegne stečaj zbog duga koji su napravili, pokušao da privuče pažnju javnosti naslovnom stranom na kojoj se priželjkuje ubistvo predsednika Vučića.

Ubrzo po proglašenju stečaja, Milovan Brkić je u očaju pozvao čitaoce koje već godinama obmanjuje ezotričnim pričama i teorijama zavere da mu uplate novac kao bi se spasao "Tabloid" i kako bi njegove sulude zamisli ponovo nalazile put do štampe.

Pretnje Vučiću

Foto: printscreen

Očigledno je samo da Brkić neodoljivo priželjkuje smrt Vučiću. Šta je razlog takve patološke mržnje nije poznato, ali ostaje činjenica da je nekoliko puta u javnim nastupima izjavo da je jedini spas za Srbiju Vučićeva smrt. Brkić je naveo čak i da će stradati članovi Vučićeve porodice, kao i da ih sve treba pohapsiti, čak i najmlađeg sina Vukana.

Svi đilasovski mediji redom su stali na stranu nedeljnika "Tabloid" na čijoj se naslovnoj strani našao tekst sa naslovom "Jedan pucanj može probuditi uspavanu Srbiju - Dođe vreme da se u boj krene" za koji Brkić tvrdi da nije pretnja predsedniku Srbije.

Glavni urednik magazina "Tabloid" Milovan Brkić saopštio je da, iako ga u brojnim medijima danima optužuju da poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od tužilaštva dobio informaciju da protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Na sve ovo, Tužilaštvo nije smatralo za shodno da reaguje, niti da pozove Brkića na razgovor i postavi pitanje u kakav boj poziva građane Srbije i kakav pucanj sluti i priželjkuje. Dakle, Tužilaštvo u Srbiji ne postoji kada se nišani Vučićeva glava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 3 godine

Brkic, Dilas i ostali nisu svoji. Spas od bankrota je bio njihov spas.

Baća

pre 3 godine

Ja mislim da će se sa ovim što ću napisati slaže bar 2 miliona građana Srbije. Pozvati na informativni razgovor, bar toliko, ili uhapsiti Milovana Brkića zbog poziva na ubistvo predsedbika Republike, kao i zbog podsticanja unutrašnjeg terorizma i rušenja ustavnog poretka Srbije. Takođe, to isto uraditi i sa Draganim Đilasom i Vukom Jeremićem zbog potpomaganja i podstucanja na unutrašnji terorizam. Ne osvrtati se na EU, Evropski parlament, na strane ambasadore koji ćute na sve ovo, a zna se i zašto. Ako se vlast u Srbiji, a posebno Tužilaštvo, što je nedopustivo, bude i dalje ovako indolentno ponašala u vezi ovoga, sutra sve to može da se obistini. Ovo nije više politička borba. Ovo je pretnja nasiljem i ubistvima. Da ja ili bilo ko drugi to uradi preko društvenih mreža, bio bih brzo lociran i uhapšen. Zašto se onda to dopušta Brkiću, Đilasu, Jeremiću i njihovim sponzorima? Zašto i dokle?

Peki

pre 1 godinu

Bravo za konentar,Tuzilastvo ocigledno ceka da se pretnje sprovedu u delo,strasno.

Baća

pre 3 godine

Još nešto. Tužilaštvo ne reaguje. Zapitajmo se zašto. Ko tamo sedi? Kakva je to grana vlasti i kome služi? Da li služi građanima Srbije koji su na izborima izabrali vlast ili nekome drugom? I da li bi ovako sramno ćutalo da ja ili bilo ko drugi među nama počnem da pretim ubistvom predsedniku Republike Srbije, ma ko to bio. Jel' može to na Zapadu? Pa ne može. Valjda ne može ni u Srbiji. Mislim da je došlo vreme da se počiste te Augijeve štale. Što pre, to bolje.

Rade R

pre 3 godine

Samo mala korekcija, predsedniku Vučiću može da se preti, ali zato Đilasu, Vuku Jeremiću, Milovanu Brkiću i njihovim sponzorima, ni slučajno! Samo u tom slučaju bi svi mi završili u zatvoru!

Lazni bot

pre 3 godine

Djilas je lopov 10 godina i na slobodi ovaj 5 put "ubija" predsednika i nije uhapsen i na slobodi,pa jel su oni krivi sto sami nece u zatvor ili vi sto ne mozete ili nema sta da dokazete da budu uhapseni,samo bez onoga zute sudije 10 godina na vlasti sistem se raspada.

sombor

pre 3 godine

Ovakve vi nazivate novinarom ja neznam ko opste kupuje te novine jedino Dilas hahaha

Baća

pre 3 godine

Moj druže, možda to niko ne kupuje, ali ono što Milovan Brkić piše prenose Đilasovi mediji i portali. Dakke, širi se priča i legitimizuje tema o ubistvu Vučića kao normalna stvar, kao deo političke borbe. Ma je li?A šta da neko sa suprotne strane napiše da je legitimno likvidirati nekoga iz bojkotaške opozicije i njenog samozvanog šefa? Sme li se to? Jel' treba da se stvari rešavaju izborima ili nasiljem i građanskim ratom? Ovo treba saseći u korenu, a partije koje promovišu nasilje isključiti iz političkog života Srbije.

Marina

pre 3 godine

Zašto se više ne pozabavite ovom nenormalnom situacijom u pravosuđu. Prete ubistvima zvaničnicima države a jedan su od stubova države. a za nas građane sudske presude se kucaju u advokatskim kancelarijama u sprezi sa podobnim sudijama. Ajte više molim vas, dokle više se ovo može trpeti. Uradite nešto

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 3 godine

Svetogrđe, bogohuljenje !! Prozivaju predsednika i partiju - to je bogohuljenje !!! Žešći talibani, zar ne?? Fanatici, par exellance ! Pljuj sve , samo im ne diraj doživotnog predsednika i partiju! Botovi ima odmah da dreče, kao babuni u teranju .

Rade

pre 3 godine

Svi ovi koji pozivaju na ubistvo Vučića ili bilo koga treba da odgovoaraju ovo je prešlo sve granice

Rade

pre 3 godine

Đilas brani nasilje i bahatost ali nikada uvrede i napadi neće da prođu u Srbiji

Rade

pre 3 godine

Svi koji prete nekome ubistvom treba da odgovoaraju Srbija je danas jaka i uređena država koja neće da dozvoli pretnje i napade na ikoga

Ivana

pre 3 godine

To građane Srbije ne čudi imali smo ubistvo Zorana Đinđića , državne institucije ne rade svoj posao, i na strani su tajkuna.

Dragi

pre 3 godine

Jebo državu u kojoj su i Tužilaštvo i Pravosuđe nezavisni od te iste države.

An

pre 3 godine

Pojedinci iz opozicije žele da likvidiraju i unište Aleksandra Vučića. Sramota za sve opozicione medije i novine.

Zvezdica

pre 3 godine

Opozicija nastavlja da zastupa nasilje, ovo je za svaku osudu

Vns

pre 3 godine

I najbeći među nama kaže da se uvozi paradajz i ostalo iz Albanije....a naši proizvođači propadaju......ma nema veze bitno je da se lova okreće pa makar i sa našim 'prijateljima' sa juga Balkana....

Maki

pre 3 godine

Đilas nastavlja da radi protiv Srbije i srpskog naroda.

Zvezdica

pre 3 godine

Đilasu smeta ekonomski razvijena Srbija i sve radi kako bi uništio Srbiju

Nena

pre 3 godine

Đilasovi mediji pozivaju na nasilje, širenje laži, pa čak i na ubistvo predsednika. Ne postoji opravdanje, izgovor ni alibi za takve stvari. Treba shvatiti ozbiljno poziv na ubistvo i po hitnom postupku preduzeti adekvatne mere i procesuirati aktere tog plana.

Mare

pre 3 godine

Sta ocekujete od takvih ljudi? Oni iz dana u dan rafe iste stvari. Postalo je jako dosadno, za njih i njhovu politiku jako sramotno.

Nikola

pre 3 godine

Đilas i njegovi saradnici to samo prevare rade nista drugo!

Marija

pre 3 godine

Od Djilasa se nista drugo i ne moze ocekivati.

Slavka

pre 3 godine

Pojedinci ne biraju nacin da skrenu paznju na sebe.

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27