• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

11:03

Vučić odgovorio Đilasu: Trebalo je da penzije budu dva puta manje, plate tri, a vojska razorena, pa možda ne bih bio za lečenje

TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg

Politika

Vučić odgovorio Đilasu: Trebalo je da penzije budu dva puta manje, plate tri, a vojska razorena, pa možda ne bih bio za lečenje

Podeli vest

Komentarišući izjavu tajkuna Dragana Đilasa da "niko ne govori o njegovom (Vučićevom) ubistvu", da "treba da ide sa de leči" i da predsednik "govori o povećanju penzija", predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je u pravu.

- Što se tiče činjenice da bi trebalo da se lečim, valjda ću uskoro i da obavim sistematski pregled, ne mislim da mi je stanje fantastično, ali ne mislim da imam problem u glavi, nemam problem da me svako vređa i igovara pta misli. Problem je što u četiri reči, nije bio sposoban da ih napišekako trena u srpskom rečniku, već je u te četiri reči pogrešio, nije znao gde da stavi zapetu. Što se lečenja tiče, u pravu je, mnogi mi to govore. Nije trebalo da se leče oni koji su mislili o svojim bankovnim računima, o 619 miliona, govorim o onima koji su se sami time hvalili. Trebalo je da nemamo vojsku koju su tako uspešno razarali, kada je bilo zabranjeno da maštate o povećanju plata, kada smo svoje oruđe topili i prodavali. Trebalo je da penzije budu dva puta manje, plate tri puta manje, da bih bio uspešan kao oni i da ne bi trebalo da se lečim. Bilo je zabranjeno da se ponosite time da ste deo vojske Srbije, ono što smo imali od svog naoružanja smo uništavali, topili. U pravu je, ja sam za lečenje, nisu oni...

- U pravu su, ja sam za lečenje što sam našao investitore za Železaru. U pravu su za sve to lečenje jer nisam išao na godišnje odmore i bolovanje jer sam se borio za Srbiju. Nisam plakao ni kada viču "Vučiću pederu", ni najgore stvari. Smatrao sam to još većom obavezom da se borim za narod. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija