• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2021

12:27

JEREMIĆ IZGUBIO KOMPAS! Došao da predstavlja "program", A NE ZNA NI GDE SE NALAZI /VIDEO/

printscreen

Politika

JEREMIĆ IZGUBIO KOMPAS! Došao da predstavlja "program", A NE ZNA NI GDE SE NALAZI /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić došao je u Niš kako bi predstavio program svoje stranke građanima Niša, a u suštini im nije ponudio ništa! Kako da im ponudi kad čovek ne zna ni gde se nalazi

Prvo je pozdravio desetak okupljenih građana "niškog naselja Pantelej", a u stvari se nalazio na Medijani.

Jeremić ne da nije imao neki konstruktivan program da predstavi građanima, nego nije odgovorio ni na jedno konkretno pitanje, samo je ponavljao da treba da se uhapse odgovorni za masovna otpuštanja u Nišu.

Zaključujemo da se čovek zalaže za svoje hapšenje i svoje lopovske ekipe Đilasa, Živkovića i drugih...

Podsetimo, u vremenu najvećih privatizacija Vuk jeremić je bio savetnik Borisa Tadića, 20.000 radnika je ostalo bez svojih plata, 4.500 domaćinstava je ostalo bez struje, niški borci su ostali bez svojih dnevnica. Za to još niko nije odgovarao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 2 godine

Bednici kad vec podsecate da podsetim i ja, u vreme tih pljackaskih privatizacija glavni i odgovorni za sve te pljacke je bio Sinisa Mali, onaj sto mu brat pomaze Vucicima da vode najveci kriminalni klan u novijoj istoriji Evrope.

duda

pre 2 godine

Koji program! Oni nemaju gradjanima sta da ponude osim lazi i neosnovanih kritika!

Dunja

pre 2 godine

Cirkus Jeremica! Sta reci,da nije tuzno bilo bi smesno!

Jeca

pre 2 godine

Pokazao se on davno, što smo trebali da vidimo videli smo

Mare

pre 2 godine

Izgubio je on kompas odavno. Ne zna gde udara od besa više. Penzija majstore, ne zasluzena, ali penzija.

Ivana

pre 2 godine

Oni su mafijaši ima dovoljno dokaza protiv njih, i zaista to ima. Vreme je da se stvori bez kriminala, i bude još više kontrole da ne dođe do propusta bilo kakvih. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Rade

pre 2 godine

Jeremić nema nikakav program što ga čini nezrelim političarem

Siniša

pre 2 godine

Jeremić nikada neće da uspe u spojim podlim namerama i sve više gubi živce zbog toga

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija