• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2021

15:58

JADNI LI SMO AKO SE OVI ZA NEŠTO BUDU PITALI! Antonijević proglasio NEZAVISNO Kosovo!

Politika

JADNI LI SMO AKO SE OVI ZA NEŠTO BUDU PITALI! Antonijević proglasio NEZAVISNO Kosovo!

Podeli vest

Direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbija Milan Antonijević sprda se sa našom južnom pokrajinom Kosovom i Metohijom

 

On je na Tviteru prokomentarisao da se slaže sa izjavom Nenada Čanka da je za njega lično "Kosovo nezavisna država".

TV N1 Beograd tvitovala je vest sa Čankovom izjavom, na šta je Antonijević ostavio komentar "me too" (meni takođe, prim. aut), dajući svima do znanja da i on lažno Kosovo smatra nezavisnom državom.

Posle ovoga je jasno šta će biti sa Kosovom i Metohijom ako oni koje Antonijević podržava dođu na vlast. 

 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Ništa strašno da je on jedina ljiga! Imamo mi popriličan broj Antonijevića i Čankova!

VOJIN

pre 2 godine

Мој Милане јабуко са гране, али ЦРВЉИВА - ОРГАНСКА НИСИ ! Звирни у свој јадан одраз сопственог лика у огледалу: Љ И Г А !!!

Gagi

pre 2 godine

Ko su bre ovi likovi,jadna zemljo šta dozvoljavaš.

banat1952

pre 2 godine

Idiote, nije ti Kosovo deda ostavio u amanet, pa ga ti poklanjas Siptarima. Na tvoju zalost, ti Canak i ostali Srpski sljam ne pitate se ni sada niti ce te se ikada pitati o tako vaznim stvarima. Mars u kucicu.

Laky

pre 2 godine

Oduzeti državljanstvo i sva prava,pa neka traži od tih koji ga plaćaju i neka njima sugeriše o pravima crnaca i muslimana u amerike i evrope

Aleksa

pre 2 godine

Nemaš ti m' da Antonijeviću ko ni Čanak već ste obojica pozadinci

Zoran

pre 2 godine

Sve partije i ovakvi pojedinci bi trebali pred sudom da daju javno svoje stavove i izvor finansiranja. Utvrditi stepen poznavanja privrede i izvoznih poslova pa tek onda potvrditi registraciju partija koje ce uci u izbornu trku.

Dragan

pre 2 godine

Kakav je to današnji sleng kad -ME TOO- znači MENTOL

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Novak pokrenuo lavinu! Posle Srbina oglasili se i Alkaraz, Rune, Mekinro... (FOTO)
Tenis

Novak pokrenuo lavinu! Posle Srbina oglasili se i Alkaraz, Rune, Mekinro... (FOTO)

Britanac Endi Marej odigrao je poslednji meč u karijeri na Vimbldonu. Osvajao je dva puta ovaj turnir, zlatnim slovima upisan je u istoriju "zelenog" grend slema, a Novak Đoković ga je čekao na terenu da ga zagrli, javno je na društvenim mrežama izrazio poštovanje prema prijatelju i rivalu, a onda su to učinili i mnogi ljudi iz sveta tenisa.

05.07.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija