• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2021

12:49

Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom! Borimo se za budućnost Srbije! Video

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom! Borimo se za budućnost Srbije! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" snimak u kojem je pozvao narod da se "ujedinimo pod srpskom zastavom i himnom"

 

- Demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine, prava i na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova. Zato ću uvek braniti one koji ne vole našu himnu "Bože pravde", koji nisu oduševljeni našom trobojkom jer imaju pravo da se tako prema našim zanemenjima, obeležjima i svečanim pesmama osnose. Ali smatram da je sramota i da nije dobro da pojedine društvene grupe, političari i mediji vređaju na najgori i najbesmisleniji mogući način sve ono što predstavlja jedinstvo i zajedništvo naše zemlje, i našu himnu i našu zastavu, posebno u trenucima kada smo izloženi velikim pritiscima i kada očekujemo još veće pritiske po pitanju opstanka celovitosti naše zemlje. Zato pozivam sve ljude da se ujedinimo, da razlike ostavimo po strani i da svi stanemo uz našu himnu! Bože pravde, Živela Srbija - rekao je Vučić. 

 

 

 

- Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije - napisao je predsednik u opisu snimka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ognjanka

pre 3 godine

Која год да је химна, наша је. И то је довољно.

Tijana

pre 3 godine

Samo zajednickim snagama mozemo od Srbije da napravimo bolju drzavu

zoran

pre 3 godine

Javite kad počinje rat da se pripremim na vreme...

Ena

pre 3 godine

Srbija je ponosna na svoju himnu i na svoju trobojku, mišljenje svako ima,ali takodje mora svako da podrži nacionalna obeležja države.

Mima

pre 3 godine

Ponosna sam na svoju himnu i državu u koju živim. Živela Srbija!

Oki

pre 3 godine

Himna mora da se poštuje kao i sva ostala naša nacionalna obeležja, to je zavet koji se predaje u nasledje budućim generacijama. Živela naša Srbija!

Ivana

pre 3 godine

Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane. Srbija se cela razvija i gradi.

Jeca

pre 3 godine

Skandalozno je vredjati simbole drzave u kojoj zivimo!

Dragan

pre 3 godine

Svaki narod treba da se ponosi svojom himnom i zastavom.

ALex

pre 3 godine

Samo zajedno mozemo nesto uraditi ,sa ovakvom mrznjom nist!

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45