• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.09.2021

08:51

Šaljite ljude u specijalne jedinice da blokiramo Srbiju i rušimo Vučića! Đilasov urednik poziva na krvoproliće! /video/

printscreen

Politika

Šaljite ljude u specijalne jedinice da blokiramo Srbiju i rušimo Vučića! Đilasov urednik poziva na krvoproliće! /video/

Podeli vest

Đilasov omiljeni urednik Slobodan Georgiev, gostujući na TV N1, pozvao je na nasilno rušenje vlasti u Srbiji

 

Georgiev je poručio opoziciji da mora da se organizuje u borbi protiv aktuelne vlasti, a kao jedan od načina vidi slanje građana u "specijalne jedinice" kako bi blokirali puteve...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 2 godine

Па ови су изгубили компас одавно колико видим. Виде да ће доживети дебакл на изборима, па ајде да створе крвопролиће на улицама. То вам неће проћи , било некада 5 октобра и никада више.

Jadranka

pre 2 godine

Bolje bi bilo da su Đilasa u zatvor poslali gde mu je i mesto!

Dušan

pre 2 godine

Mnogo je jak taj Georgijev dok šalje druge na ulicu i poziva na krvoproliće iz fotelje.

Una

pre 2 godine

Strašno! Od Djilasovih medija može svašta da se očekuje!

Baća

pre 2 godine

Šta radi naše vajno tužilaštvo u vezi ovakvih likova koji pozivaju na nasilje? Bave se tvitovima o Žaklini Tatalović, a ovo ih, izgleda, ne zanima. A zna se i zašto se i ko se sve u, kažu, nezavisnom pravosuđu nalazi i dalje pod kontrolom Demokratske stranke i Đilasa.

Dušan

pre 2 godine

Pa da li je on normalan?! Pa isti ti, samo u drugom pakovanju, su već narod navukli na prolivanje krvi na ulici i šta su posle toga uradili?! Ništa! Samo su još pokrali taj narod kasnije...

Iznogud

pre 2 godine

Ako poziva na nasilno rusenje vlasti, onda on treba da bude procesuiran za krivicno delo. A ako bas i ne poziva nego samo laje, onda posle nemojte da kukate kada vas neki sudija oglobi.

Marko

pre 2 godine

Da se ja pitam, ja bih ove "junake" sve pohapsio zbog otvorenog pozivanja na rušenje državnog poretka. Prekardašili su sve mere, posebno ovaj Georgijev i njegova klika.

Jelena

pre 2 godine

Ne mogu pojedinci da ruše ono što je dobro u našoj zemlji, niti mogu da promene volju naroda

pera rogonja

pre 2 godine

Kad lupetas,uzmi prvi pusku i stani na celo.Prvi snajper je tvoj jer nikome nije do nemira i rata osim zutima.Bolje se ucutite vise da ne radi motka od radnika i seljaka.

cica Mrsoje

pre 2 godine

Treba mu pokloniti kompas da zna , stvarno je izgubljen.

Laky

pre 2 godine

Vuline hapsi, ovo ima barem dva osnova za pritvor, a oduzimanje frekvenciju i debela kazna za tv stanicu.

nemanjicbg

pre 2 godine

A, zasto drzava ne reaguje i uhapsi ovog "heroja", jer poziva na rusenje ustavnog poretka???

MILOS RANKOVIC

pre 2 godine

OVAJ STA PRICA KOGA TO ZANIMA,IZGUBLJEN U VREMENU,MENE VISE BRINE DRZAVO SRBIJO STO POHAPSI JUCE LJUDE KOJI SU DRZALI IKONE I PEVALI CRKVENE PESME,PODRZAVAM VUCICA ALI OVO NEMA SMISLA KAD SAM VIDEO UVODE IH SA IKONAMA U MARICU DOSLO MI DA URLAM,PODRSKA CRKVI UVEK,JEDINO ISKRENO BOGU VERUJEMO,BOLJE HAPSI LJUDE KOJI VREDJAJU PORODICE,PREDSEDNIKA,PRAVE TUCE PO BEOGRADU,A NE LJUDE SA IKONAMA

Teodora

pre 2 godine

Nikada se nista nije dobilo niti se dobija svadjom, jos manje na ulici. Neki dogovor mora da postoji. Pravosudni sistem ce imati posla...

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija