• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2021

21:08

NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! Ne skida se sa đilasovskih televizija, a SADA IZVREĐAO MRTVOG TASOVCA!

Printscreen

Politika

NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! Ne skida se sa đilasovskih televizija, a SADA IZVREĐAO MRTVOG TASOVCA!

Podeli vest

Sociolog Dario Hajrić večeras je na Tviteru izvređao pokojnog Ivana Tasovcakoji je juče preminuo

Hajrić je inače čest gost đilasovskih televizija, gde često komentariše neke slučajeve, tačnije on im dođe kao neka vrsta "stručnog konsultanta".

Foto: Printscreen

- Jao, jel to sad treba i o Tasovcu pisati tugaljive "otišo si a bio si poznat čovek i noseća greda kulture" rekvijem -tvitove i potpuno zanemariti da je bio ordinarna kaca govana - napisao je Hajrić. 

Sramno nema šta. Kakav gost, takve i televizije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas gustafsson

pre 2 godine

"...Господе,где ли проналазе; оволику ђубрад и мамлазе"-Бора Чорба

Darijo

pre 2 godine

pa jos Hajric ... pa stvarno mi nije jasno gde nalazite ove luzere ?

Karma

pre 2 godine

Oni se zaista iz dana u dan nadmeću ko će izgovoriti veću gadost ili napraviti veću sramotu. Toliko su zaslepljeni mržnjom da ne shvataju i ne vide da svaki ovakav prostački ispad i komentar, makar kod jednog broja njihovih pristalica, neizostavno mora da izazove reakciju i otpor koji će se pokazati na izborima. Nikako da shvate da njihova ideja vodilja "što gore to je za nas bolje" vrlo često deluje kao bumerang i više štete nanosi njima samima nego SNS i Vučiću.

Miki

pre 2 godine

Stvarno treba na ``Lazi`` zameniti ogradu i obezbedjenje.Puno ludaka svraca u Djikijeve televizije na putu od ``Laze`` do`` Padinjaka``.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija