• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2021

18:21

INFORMER SAZNAJE! Britanski špijuni tajno snimaju Srbe na severu KiM!! Šiptari spremaju hapšenje Srba koji su pružali otpor u Mitrovici i Zvečanu!

Informer

Politika

INFORMER SAZNAJE! Britanski špijuni tajno snimaju Srbe na severu KiM!! Šiptari spremaju hapšenje Srba koji su pružali otpor u Mitrovici i Zvečanu!

Podeli vest

U naselju 'Brđani' koje se nalazi nadomak Kosovske Mitrovice, danas je primećeno vozilo marke "Škoda Karoq" sive boje, registarskih oznaka 01 107 NR. Ovo vozilo je obilazilo sve pristupne puteve koji vode ka gore pomenutom naselju, a nakon toga, isto vozilo primećeno je nedaleko od trafostanice 'Valač', saznaje Informer!


Lica koja su se nalazila u vozilu su najpre bila u civilu da bi kasnije obukli uniforme britanske vojske koja je u sastavu KFOR-a.

Foto: Informer

Isto vozilo je kasnije u toku dana, kako takođe saznajemo, primećeno na magistralnom putu Priština-Raška u blizini 'Dudinog krša' a lica iz vozila su snimala i osmatrala severni deo Kosovske Mitrovice.

Prema istom izvoru, ove aktivnosti su usmerene u pravcu izviđanja i pripreme terena za novu akciju specijalnih jedinica KP, koja bi bila usmerena na hapšenja lica srpske nacionalnosti, koja su učestvovala na prethodnoj blokadi admistrativnih prelaza Brnjak i Jarinje, odnosno u pruženom otporu u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, u sredu 13.oktobra.

Kako je Informer već objavio, obaveštajci upozoravaju da će Aljbin Kurti najverovatnije sutra ponovo poslati ROSU na sever Kosova! Naša vojska i specijalne jedinice policije spremne da reaguju u najkraćem roku

Šiptarski ekstremisti na čelu sa takozvanim premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem ne odustaju od izazivanja novih krvavih sukoba na Kosovu. Oni, kako saznajemo, pripremaju novi napad na Srbe, i to već sutra!

Izvori Informera kažu da 'kosovska policija' i specijalna jedinica ROSU uveliko razrađuju planove za novi upad na sever pokrajine. S druge strane, Vojska Srbije nalazi se u stanju povišene borbene gotovosti i spremna je da za najviše 48 sati zaštiti Srbe na Kosovu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 3 godine

Pa okružite ih i oterajte Nemojte da ste više žrtve Pokažite zube Ako špijuniraju dajte im do znanja da znaju to

Pera

pre 3 godine

fotografisite i vi njih i objavite fotogrtafije na drustvenim mrezama !!!!

milovan

pre 3 godine

Zar sada treba 48 casova.???!! Pa sta je vama. Pa od Kosovske Mitrovice do Jarinja 4 puta ces preci pesice za to vreme. Ako ne reagujemo u roku 15 minuta.Onda nam je kasno. Pa nije sever KiM Rusija da ti treba 2 meseca da predjes kolima. Ovo predjes za pola sata.A vicete pomagati civilima u roku 48 sati. Gde vam je mozak.

Miro

pre 3 godine

" One u moje doba si mogao da prepoznaš na dva kilometra i to im je bila taktika da ih se svi plaše ove danas ne znaš ko su valjda da misliš da ih ima više".

djordje anunaki

pre 3 godine

Te Engleske stetocine ce deratizirati Rusi u globalu, kad tad.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija