• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.10.2021

12:51

ZAMISLITE DA NEKO VAŠU DECU NAPADA I OPTUŽUJE BEZ IKAKVOG DOKAZA! Vučićević za TV Pink: Jedina krivica Danila Vučića je ta što je sin predsednika države!

printscreen

Politika

ZAMISLITE DA NEKO VAŠU DECU NAPADA I OPTUŽUJE BEZ IKAKVOG DOKAZA! Vučićević za TV Pink: Jedina krivica Danila Vučića je ta što je sin predsednika države!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je u Novom jutro TV Pink da je jedina krivica Danila Vučića to što je sin predsednika Srbije

Kako kaže, sve što se piše i priča o njemu su odvratne i strašne laži.

- Oni prave i izmišljaju aferu da je Danilo na neku fudbalsku utakmicu u Požegi, došao u Leksusu koji košta nekoliko stotina hiljada evra. A za početak ne postoji Leksus koji toliko košta. Ali, na stranu to, došao je u sivoj škodi, postoje snimci. On je štićeno lice i tačno se zna kako je došao i gde – rekao je Vučićević.

Kako kaže, lažu najstrašnije moguće da je on problematičan jer je snimnjen u društvu kontraverznih ljudi.

- Problem je, zapravo u tome što je Danilo snimnjen u društvu nekog Aleksandra Vidojkovića, a ja sam proverio, taj Vidojković je osuđivan za tuču. Po njima on je ne znam kakav veliki kriminalac. A šta ćemo sa njima koji su uslikani 100 puta sa Đilasom. Pa ko je onda veći kriminalac – rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera u Novom jutru

Ističe da su ovi oko Đilasa na njegovom platnom spisku.

Dodaje da Danila poznaje dugo godina, ističe da je lepo vaspitan, pristojan mladić, kome jedino zameraju što je sin predsednika Aleksandra Vučića.

- Zamislite vi kakav je to život. Svi mi imamo decu, zamislite da neko vašu decu napada i optužuje na taj način, i to bez ikakvog dokaza – rekao je Vučićević.

Kako kaže, tu ima samo laži i izmišljotina, dodaje da ništa od toga nije dokazano, ističe da je, naprotiv, kao u slučaju Jovanjica, dokazano da su optužbe lažne.

Cilj je da se predsednik Vučić ubije u pojam. Pravosnažno je dokazano da su lagali, ali oni i dalje nastavljaju da lažu.

Vučićević je dodao da je ideja da se sa tim svakodnevnim lažima napada predsednik.

Ističe da je samo jedna tema i jedan cilj koji imaju, a to je mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 2 godine

Ničija deca ne smeju da se diraju, za to nema opravdanja.

9KOLENA

pre 2 godine

PA VALJDA STE SVI VI SVESNI DA CE SVAKO VASE DELO I NEDELO ZADUZITI VASU DECU? SVE STO TI RADIS ODRAZICE SE NA SUDBINU TVOJE DECE I UNUKA. TO SE U HRISCANSTVU ZNA. SVE STO VUCICEVIC POSEJE NA PRIMER - OVO VAZI ZA SVE- POZNJACE NJEGOVA DECA I UNUCI I PRAUNUCI. POSLE KAZU DA SE NEKO PRVERCE U GROBU, TO JE IZREKA ZA NEKOGA KO JE BIO ZAO ALAV PA SU GA POSLE SMETI PROKLELI NJEGOVI POTOMCI. PA VI PAZITE STA RADITE

Nina

pre 2 godine

Koliko je samo opozicija jadna kad joj i deca smetaju. Žalosno.

Maja

pre 2 godine

Kakvo je to samo monstruozno ponašanje kada je neko u stanju i decu da dira. Sramota.

Nena

pre 2 godine

Ovi kvazinovinari su bruka I sramota za državu!Njima je jedini zadatak da pljuju i vređaju predsednika Vučića,jadno i bedno!Hvala Bogu da te budale niko ne sluša I ne uzima za ozbiljno,kao ni Djilasa!Smeta im uspeh AV pa ne znaju šta će od zavisti!

Aleksa

pre 2 godine

Zato sto su ljubomorni na to sto narod podrzava i veruje predsedniku, zato i izmisljaju i napadaju njegovog sina. E zato narod nece da glasa za njih, jer sve vidi. Narod veruje u dela, narod ne zanimaju lazi , klevete, uvrede koje opozicija plasira konstantno.

Lazar

pre 2 godine

Nikada nisam cuo ili procitao da je nekad predsednik napao Djilasovu decu, ili decu nekih drugih opozicionih lidera, ali svakog dana vidim izjave opozicije, koja izmislja i vredja Danila, sina Aleksandra Vucica. Taj decko nije kriv sto je njegov sin. Taj decko treba biti ponosan, jer Aleksandar Vucic je neko ko je Srbiju preporodio, i toliko je Srbija napredovala zbog politike koju vodi, a ne kao kad su zuti bili na vlasti, i ono sto je narod malo imao, oni su i to uzimali. E zato narod pruza podrsku SNS-U. To smeta opoziciji, jer bi da kradu jos, a ne mogu.

Mina

pre 2 godine

Narod je sit Đilasovih laži, a konstantni napadi na Vučića i Danila su sve intenzivniji. Uzalud opozicija iznosi neistine kad im ništa neće pomoći da se vrate na vlast jer narod je na pravoj strani.

Toma

pre 2 godine

Đilasova opsednutost Vučićem je prešla sve granice.

Rada

pre 2 godine

Napadi na Vučića i njegovu porodicu su prevršili svaku meru. Ni malo nije prijatno slušati kako opozicija napada nečije dete. Takav čovek poput Djilasa ne zaslužuje da bude na političkoj sceni.

Ivan

pre 2 godine

Djilasovcima je napad na decu postao osnov politike. Sramota!

vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Вучићевићу, изађи бре мало из вођиног ануса. Помислиће од тебе да си неко велико говно ?

Anika

pre 2 godine

Zastrašujuće, odakle ljudima toliko smelosti da uplicu deci i jos da lazu na sve strane. Ostavite decu na miru.

Marko

pre 2 godine

Upravo tako dečka stalno napadaju i prozivaju samo zato što je sin Vučića a Vučićev uspeh smeta mnogima.

Luka

pre 2 godine

Danilo je momak za primer, koliko puta je samo pomogao i posetio Srbe na severu KiM ali to opozicionim medijima pod Djilasovom kontrolom nije vazno. Sad su se uhvatili za neki besan auto a decko vozi skodu, zivi normalan zivot.

Asdf

pre 2 godine

Kako se izbori priblizavaju, tako kvazi elita preko svojih medija svakondnevno plasira neku novu laz. Udaraju najnize, na porodicu, ovaj put na Danila jer Vucicu rezultate ne mogu da ospore.

Ivana

pre 2 godine

Deca se ne diraju, nista nisu kriva, a svaki roditelj brine za svoje dete. Mislim da je ovo prevrsilo svaku meru, pustute Danila da zivi.

Grada

pre 2 godine

Očajnički je kada neko vređa nečiju decu, i to samo zato što su nezadovoljni svojim životima i onim što su postigli. Danilo je Đilasovcima kriv samo zato jer ne mogu da mu nađu nikakvu mrlju, niti bilo šta da je loše uradio.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija