• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2021

15:05

PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO DOLJEVAC, najavio ulaganje od 6,5 miliona evra za vodosnabdevanje /VIDEO/

Informer

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO DOLJEVAC, najavio ulaganje od 6,5 miliona evra za vodosnabdevanje /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić boravi u trodnevnoj poseti nišavskom okrugu

Predsednik je pozdravio okupljene građane i zahvalio im na srdačnom dočeku u Doljevcu.

- Uložićemo više od milion evra za rekonstrukciju škole.Pupovac će da dobije svoj trg, a ono što je važno je da će biti uređeno vodosnabdevanje. To će biti rešeno. Uradićemo i kanalizaciju za sva mesta u opštini Doljevac - rekao je predsednik.

- Znam da ima još mnogo toga da se uradi, i penzije i plate će brže da rastu. Danas smo ovde da vidimo šta još možemo da uradimo za vas. Beskrajno vam hvala što ste me doćekali u ovako velikom broju po ovako lošem vremenu, Živeo Doljevac živela Srbija! - rekao je Vučić.

Foto: Informer

Boško svira predsedniku

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić izjavio je danas da će država za vodosnabdevanje u Doljevcu izdvojiiti 6,5 milona evra kako bi jednom zauvek rešila taj problem.

- Juče smo razgovarali i početkom naredne godine, što znači odmah, uložićemo 130 miliona dinara novac u potpunu rekonstrukciju Osnovne škole Vuk Karadžić - rekao je Vučić obraćajući se građanima ispred rekonstruisane biblioteke.


Kaže i da je 40 miliona dinara opredeljeno za opštinu Doljevac kako bi mogla da vrati neki od ranijih kredita.

- Iz rezervoara u Kočanovu uredićemo vodosnabdevanja, jednom zauvek hoćemo da rešimo pitanje vodosnabdevanja u opštini Doljevac i uradićemo fekalnu kanalizaciju za sva naseljena mestima u opštini Doljevac. da i vi budete kao i svi ljudi na zapadu Evrope i da ne budete neko ko će da čeka bilo čiju milostinju. Da pokažemo da Doljevčani na svojim ognjištima imaju budućnost - naglasio je Vučić.

Dodao je da će i u Pukovcu biti urađen plato, odnosno centralni trg.

Zahvalio je građanima Doljevca što su bili uvek uz svoju državu i dodao da će država pomoći toj opštini u izgradnji puteva.

Poručio je da država treba da učini da svako ko živi u Doljevcu treba da se oseća kao da živi u Beogradu.

- Uvek ću gledati da se borim za vas i da budem vaš glas i u Beogadu i na svakom drugom mestu u Srbiji - istakao je predsednik i zahvalio im na, kako je rekao, velinčanstvenom gostoprimstvu.

Pomoć penzionerima

- Iza 15. februara dobiće penzioneri dodatnih 20.000 dinara - kazao je predsednik i dodao da to država može da radi pošto je danas mnogo jača nego pre.

Podsetimo, predsednik je danas nastavio svoju posetu Nišavskom okrugu.

Vučić je najpre svečano dočekan u kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Predsednik je u kasarni održao i sastanak sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u užem sastavu, nakon čega je prisustvovao prikazu rada diviziona samohodnih top haubica "NORA B-52 M15".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sofija

pre 2 godine

Jos jedan dokaz u nizu da trenutna vlast podjednako ulaze u celu Sebiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija