• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2022

16:33

PRIPADNICIMA BEZBEDNOSNIH SNAGA URUČENI KLJUČEVI STANOVA U NOVOM SADU! Stefanović: Jedan od načina da vam se odužimo za sve! (FOTO)

Ministarstvo odbrane

Politika

PRIPADNICIMA BEZBEDNOSNIH SNAGA URUČENI KLJUČEVI STANOVA U NOVOM SADU! Stefanović: Jedan od načina da vam se odužimo za sve! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da je uručenje ključava novoizgrađenih stanova u naselju Jugovićevo u Novom Sadu pripadnicima bezbednosnih snaga još jedan od načina da im se država oduži za sve što čine za nju

Stefanović, koji je danas prisustvovao uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i drugih snaga bezbednosti, najavio je da će se u tri nove zgrade u ovom novosadskom naselju u narednim danima useliti 140 pripadnika sistema odbrane, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"Od srca čestitam svim ljudima koji su od danas svoji na svome, koji su zasluženo, zahvaljujući svom vrednom radu, požrtvovanosti i ljubavi prema Srbiji, vlasnici svog krova nad glavom. Hvala vam što neustrašivo stojite na braniku Srbije! Ovo je samo još jedan od načina da vam se odužimo za sve što činite za našu otadžbinu", napisao je Stefanović na svom Instagram nalogu.

Foto: Ministarstvo odbrane



Među onima koji su danas dobili ključeve od svog novog stana je i major Zoran Lukovac iz Komande Ratnog vazduhoplovstva i PVO, koji je rekao da je za njega ovo važan dan jer njegova porodica dobija krov nad glavom.

On je zahvalio državi na tome što je, kako je rekao, prepoznala problem, koji već jako dugo godina profesionalni pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane imaju".


"Projektom državne stanogradnje i u saradnji sa Ministarstvom odbrane, uspeo sam da obezbedim svojoj porodici i sebi stan ukupne površine od oko 50 metara kvadratnih, gde ću živeti sa svojom porodicom", naglasio je major Lukovac.

Ključeve prvih 25 stanova danas je pripadnicima snaga bezbednosti i porodicama poginulih boraca svečano uručila predsednica Vlade Ana Brnabić, a od sutra kreće i uručenje za ostalih 413 stanova izgrađenih u prvoj B fazi u ovom naselju.

Foto: Ministarstvo odbrane

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su i predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, ministarka pravde Maja Popović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, direktor BIA Bratislav Gašić i gradonacelnik Novog Sada Miloš Vučević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21