• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2022

16:56

SUPRUGA POGINULOG BORCA: Hvala državi na pomoći!

Ministarstvo odbrane

Politika

SUPRUGA POGINULOG BORCA: Hvala državi na pomoći!

Podeli vest

Supruga poginulog borca u ratu Ljiljana Karanović i pripadnik policije Marko Stefanović, jedni od 25 dobitnika ključeva stanova u novosadskom naselju Jugovićevo, rekli su danas za Tanjug da su zahvalni državi što im je omogućila i pobrinula se da kupe stanove po povoljnim uslovima

Dobitnica ključeva stana u Novom Sadu Karanović, podsetila se gubitka supruga pre 22 godine.

"Nakon toliko dugo vremena, živim neki normalan život, ali kada se podsetim i kada znam da stan dobijam za jedan život, jednu smrt i branjenje države, pada mi teško", kazala je ona.

Naglasila je da joj ovakva podrška države mnogo znači i dodala da bi je veoma usrećilo kada bi više mladih ljudi u Srbiji imalo mogućnost da dobije stanove.

Takođe, Stefanović je navela da je njen supruh izgubio život u 34. godini, koliko sada ima njen sin.

Dobitnica ključeva objasnila je da je u trenutku porodične tragedije ostala sa sinom i ćerkom od devet i deset godina.

Pomoćnik komandira u policijskoj ispostavi Stari grad, Policijske uprave Novi Sad Marko Stefanović rekao je Tajugu da njegovoj porodici i njemu veoma znači ovaj stan, tim pre što mu je "drugo dete na putu".
"Želim da se zahvalim i Ministarstvu unutrašnjih poslova, i Vladi Srbje, koji su učestvovali u ovom projektu i pomogli pripadnicima snaga bezbednosi lakši zivot, njima i njihovim porodicama", kazao je pomoćnik komandira Stefanović.

Naveo je da je dobio ključ dvoiposobnog stana od 67 kvadrata i izrazio zadovoljstvo što će se osamostaliti sa svojom porodicom.

Objasnio je da je do sada živeo sa roditeljima i rekao da sada, kada ima novi stan, "ako Bog da, nastaviće idalje da proširuje svoju porodicu".

Ključevi 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo danas su uručeni porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invlalida, kao i porodicama poginulih boraca.

Na ceremoniji u Novom Sadu ključeve im je uručila premijerka Ana Brnabić, a reč je o kupcima prvog "paketa" završenih stanova u okviru prve B faze.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21