• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2022

21:56

PAKLENI PLAN OPOZICIJE AKO POBEDE: Izbori svaka TRI MESECA! (VIDEO)

Printscreen

Politika

PAKLENI PLAN OPOZICIJE AKO POBEDE: Izbori svaka TRI MESECA! (VIDEO)

Podeli vest

Goran Marković predlaže, ako đilasovci pobede u Beogradum pa se ne snađu na vlasti, da se smeni ta vlast i organizuju izbori na svaka tri meseca

Dakle, grad će biti blokiran konstantnim izborima zbog nekompetentne vlasti Đilasa i Vladete.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Takva "elita" iz kruga dvojke bi da dođu na vlast - briga njih za grad i narod, treba im samo mogućnost da opljačkaju narodne pare, pa makar to bilo i nekoliko meseci dok gradonačelnik, dedica Vladan Janković, mirno drema u kabinetu gradonačelnika. Da li su ti ljudi normalni da zaista smatraju da je narod toliko glup?

Rade R

pre 2 godine

Ne, ne, pametnjakovići pravi! Izbori na tri meseca?! Samo kad bi se oni, kojim slučajem dokopali vlasti, najviše bi voleli da se izbori više nikad ne održe, nego da se vlast prenosi s' kolena na koleno! Po onoj narodnoj: "od oca je ostanulo sinu"! Lažovi i licemeri! A narod zna da iz svakog Gorana Markovića, Marinike, Ponoša, Vladete Jankovića stoji onaj isti DRAGAN ĐILAS koji je OPLJAČKAO Srbiju i građane Srbije! I sa tim novcem finansira svu ovu prljavu kampanju protiv države i protiv naroda, istog onog naroda koji bi trebalo da glasa za njega! Onog naroda za koji tvrdi da je genocida! Dovoljno je videti njegove saveznike Kurti i njegova učk, Milanović, Milo, i svi ostali svetski srbomrzci koji ga podržavaju i koji su na nas bacali osiromašeni uranijum a sada se "brinu" za naš čist vazduh! ODVRATNO!

Žigolo

pre 2 godine

Dopuna ... Da se razumemo, ja ni jednog trenutka nisam zaista poverovao da će Janković i Ponoš zaista biti na glasačkim listićima za gradonačelnika BG i predsednika države. Sve je to pokušaj Đilasove podvale i zamajavanja javnosti da "žvaće" te nebitne likove a na listićima će biti sasvim druga imana, verovatno ništa manje komična i nedostojna ali ipak neka druga imena. Živi bili pa videli ...

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija