• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2022

12:16

Građani Srbije neće da rade da bi Đilas njihovim novcem kupovao klubove! Za kandidate opozicije, Srbija je igračka za bogaćenje!

printscreen

Politika

Građani Srbije neće da rade da bi Đilas njihovim novcem kupovao klubove! Za kandidate opozicije, Srbija je igračka za bogaćenje!

Podeli vest

SNS izlazi na izbore s jasnom porukom - želimo da nastavimo da radimo, da gradimo i da ne dozvolimo da se Srbija vrati u vreme kada su državu vodili oni koji su samo gledali soopstveni interes, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić


Glišić je u jutarnjem programu TV Pink rekao da će listu SNS na predstojećim izborima podržati ugledni, afirmisani ljudi, koji su stekli punu društvenu afirmaciju bavići se svojom strukom na najvišem profesionalnom i stručnom nivou.


Govoreći o opoziciji, Glišić je ocenio da su opozicione stranke najviše motivisane da se dokopaju vlasti sada kada u Srbiji ima novca i kada je država finansijski jaka.

"Ali građani Srbije neće da rade da bi Dragan Ðilas mogao da kupuje fudbalske klubove i to ne svojim, već novcem svih građana Srbije. Od kada je na čelu Srbije predsednik Vučić, izgrađeni su autoputevi, nove škole, nove fabrike, obnovljene su stare i izgrađene nove medicinske ustanove opremljene najsavremenijom opremom", rekao je Glišić.

Foto: printscreen


Istakao je da će građani Srbije, koji svoju decu sada mogu da salju u nove vrtiće i škole, znati da odluče da glasaju za SNS.

Za kandidate opozije, Srbije je bila igračka, mesto gde mogu da se bogate i gde mogu sebe da smatraju više vrednim od onih sa kojima žive, rekao je Glišić.

Upozorio je da su ljudi koji imaju dvojno državljanstvo Srbije i BiH, odnosno Republike Srpske, nedavno "izvređani na najprizemniji način" i optuženi da će da budu iskorišćeni za glasanje na predstojećim izborima.

"Neka svako ko je u poslednjoj deceniji ili dve živeo u Srbiji donese svoj sud. Borba, rad i trud, pre svega predsednika Aleksandra Vučića, biće nešto što će u narednih pet godina Srbiju zaista da izdigne i svako ko živi ili dođe u Srbiju moćiće da kaže - da, ovo je lepo mesto za život. U prethodnim godinama smo napravili dobar temelj i potrebno je samo da ne zastajkujemo i da nastavimo dalje", rekao je Glišić i zaključio da je na građanima da donesu odluku na narednim izborima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovsko trovanje mozga
Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovsko trovanje mozga

Politički i medijski đilasovci, i njihova ološ elita najviše podsećaju na Albance sa KiM, koji su u martu 1990. (loše) odglumili masovno jednonacionalno trovanje. Još tada je brzo ustanovljeno da se ne radi o selektivnom trovanju organizma Albanaca, već o trovanju mozga koje su organizovale albanske vođe, u pokušaju da ubede svet kako je Srbija genocidna i kako pokušava da zatre Albance, tako što ih truje nepoznatim agensom, rekao je poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec

05.02.2022

18:33

sledeća vest

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija