• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2022

08:55

MUP IZDAO HITNO SAOPŠTENJE - ČINJENICAMA DEMANTOVAO BORKA STEFANOVIĆA I PORTAL NOVA!

printscreen

Politika

MUP IZDAO HITNO SAOPŠTENJE - ČINJENICAMA DEMANTOVAO BORKA STEFANOVIĆA I PORTAL NOVA!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da iznosi relevantne podatke, nije deo političke igre u koju pojedini mediji očigledno žele da ga uvuku i u njoj ne učestvuje

Međutim, navodi se u saopštenju, MUP ne može da se ne zapita kojim to metodama od kompletne statistike o prijavama prebivališta u poslednjih godinu dana u Beogradu, koja ne odstupa od prethodnih godina, portal Nova izvlači zaključke koji nikako ne odgovaraju istini i ne mogu da se uklope sa jasnim jezikom brojeva.

"Prethodno saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova o migratornim kretanjima u Beogradu, ma koliko to Borko Stefanović i portal Nova želeli, nije bilo "pokušaj demantija" Stefanovića, već iznošenje činjenica kako bi se sprečili njihovi pokušaji obmanjivanja javnosti", napominje MUP.

Novinarka "Danasa" otišla da dokaže "LAŽNO PRIJAVLJENE STANARE" na Vračaru, a kada je otkrila istinu MORALA JE DA JE SAKRIJE OD ĐILASA!

"A činjenica je da sedam lica ima prijavljeno prebivalište u ulici Cara Nikolaja II broj 72 - jedno je prijavljeno 1946, jedno 1992, jedno 1999., jedno 2001. i troje lica u januaru 2022. godine. Znači, ne 20 lica, kako tvrdi Borko Stefanović, nego ukupno sedam, od toga troje u januaru ove godine", saopštava MUP.

"Ne znamo po kojim matematičkim pravilima su došli do zaključka da je tri jednako 20, a još manje kako taj podatak potvrđuje laž o stotinama nepostojećih novoprijavljenih građana, odnosno glasača koje Borko Stefanović navodi", kaže se u saopštenju i napominje da ta tri novoprijavljena lica ne mogu uticati ni na statističku grešku u izbornom procesu.

Portalu Nova, navodi MUP, nisu bili interesantni svi ostali podaci Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su precizno predočeni, a koji im verujemo ne odgovaraju, jer ne potkrepljuje njihove želje i želje njihovih mentora, pa se ova medijska kuća i dalje bavi nepostojećim adresama i "fantomskim stanarima/glasačima" koje proziva Stefanović, a zanemaruje zvanične podatke.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova razgovara jezikom činjenica i preciznih podataka, izneli smo ih na jednostavan način i ko je želeo razumeo je, a oni koji to neće nastaviće da vode borbu njihovih političkih lidera, bez osnova i činjenica degradirajući sebe", kaže se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bane

pre 2 godine

Bogami i Olja će početi da razmišlja kakve je tek laži njoj izblebetao.

Rade R

pre 2 godine

Ovo saopštenje treba da posluži da mi vidimo da je Borko Stefanović lažov! Znamo mi da je on LAŽOVČINA!

Gaga

pre 2 godine

"Ne znamo po kojim matematičkim pravilima su došli do zaključka da je tri jednako 20.." Вероватно и Борко има "машински мозак"!

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija