• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2022

23:18

TADIĆ PUKAO U EMISIJI! Napravio avion od papira koji pokazuje da je danas skoro DUPLO VEĆA PLATA nego u njegovo vreme!

Printscreen

Politika

TADIĆ PUKAO U EMISIJI! Napravio avion od papira koji pokazuje da je danas skoro DUPLO VEĆA PLATA nego u njegovo vreme!

Podeli vest

Gosti večerašnje emisije Hit Tvit na TV Pinku su premijerka Srbije, Ana Brnabić, Lider SDS-a Boris Tadić i predsednik SPS-a Ivica Dačić

- Došli smo do prosečne plate od 635 evra, ono što mi kažemo je da će 2026. godine prosečna plata biti 1.000 evra - rekla je Ana Brnabić u Hit Tvitu.

Boris Tadić je tada eksplodirao i insistirao od premijerke da odgovori kolika će biti "najčešća plata".

- Znate li kolika je bila najčešća plata u vaše vreme? Za one srećne ljude koji su uopšte imali posao, pošto je nezaposlenost bila 25 odsto, a i pošto sam vam pokazala... - rekla je premijerka Brnabić nakon čega je prekinuo Boris Tadić.

Foto: Printscreen

- Evo, napravio sam aviončić od ovih podataka - rekao je Boris Tadić nakon što su mu predstavljene činjenice koje pokazuju da je danas prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je on bio na vlast.

- Na ovom parčetu papira od kojeg je bivši predsednik Srbije napravio aviončić je sudbina tačno 392.156 ljudi koji su ostali bez posla dok ste vi bili na vlast - ukazala je premijerka Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samac

pre 2 godine

Pogledajte statistiku iz 2011 i oduzmite od potrosacke korpe prosečnu platu iz te godine i dobićete manji rezultat u odnosu na 2021.

Stanka

pre 2 godine

Kako te tadicu nije stid da lazes celu naciju,u 5voje vreme ste sve firme prodali i pokrali,otac mi je bio u Janko Lisjak od osnivanja, ja sam radila u toj firmi nas hiljade radnika ostali smo na ulicu,tebe,dinkicu,djiladu ne trebaju firme,banke,bolnice,od 2008 sam onkoloski bolesnik jadn8 zdravstveni radnici u kakvim uslovima lece nas teske bolesnike kreveti po hodnicima,gadis mi se i ti tvoje vreme vlasti..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija