• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. STRUHAR

30.07.2022

07:00

USTAŠKA BOLEST MOZGA! Hrvati nastavljaju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije!

printscreen

Politika

USTAŠKA BOLEST MOZGA! Hrvati nastavljaju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije!

Podeli vest

Andrej Plenković, hrvatski premijer, nema nikakve argumente protiv Srbije, pa preko svojih medija najstrašnije vređa Aleksandra Vučića

Neoustaški hrvatski premijer Andrej Pleković nema nikakve argumente kojima bi opravdao skandaloznu zabranu Aleksandru Vučiću da poseti Jasenovac, pa preko svojih medija najstrašnije vređa predsednika Srbije!?!

Tako je list "Ekspres", koji je pod punom Plenkovićevom kontrolom, u najnovijem broju objavio glavnu najavu na naslovnoj strani pod naslovom "Srpski psiho", sa sve skandaloznom foto-montažom predsednika Vučića, koji s klovnovskim nosem i ogrnut u hrvatsku zastavu drži desnu ruku podignutu u nacistički pozdrav!?! 

Frustracija

Ovo je jasna poruka da je Hrvatska zapravo frustrirana, jer predsednik Vučić potencira politiku sećanja na srpske žrtve
Dejan Vuk Stanković, politički analitičar

Monstruozno

Uz ovu sramotnu foto-montažu ustaški kvazinovinari su napisali: "Sveobuhvatna politička i društvena analiza večnog voždovog kompleksa Hrvatskom...", dok su unutra objavili tekst, na čak šest strana, u kojem zaključuju: 

- U istoriji postmiloševićevskih političkih odnosa Srbije i Hrvatske nikad jedan čovek nije toliko patio od očitog kompleksa manje vrednosti naspram Hrvatske kao gospodin Aleksandar Vučić"!?!

Foto: Printskrin

Ovaj ustaški list objavio je i fotografiju predsednika Vučića iz detinjstva, sa roditeljima i bratom, a novinari su otišli toliko daleko da su optužili predsednika Srbije da je "izmislio da su mu članove porodice ubile ustaše"!?!

Moj ugao

DEJAN RISTIĆ, MUZEJ ŽRTAVA GENOCIDA

Predstaviti potomka žrtve genocida na takav način ne zavređuje nikakav komentar. Dovoljno je reći da je to bezobrazno sramotno.

Foto: printscreen RTS

Dejan Ristić

Komentarišući to najnovije ludilo hrvatskih medija i političara, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je foto-montaža na naslovnoj strani "Ekspresa" nedopustiva - profesionalno, politički i ljudski skandalozna!

- Doslovno su predsednika druge, susedne države prikazali kao ludaka! To je nedopustivo, skandalozno, to nikad i nigde ne bi smelo da se radi. Istovremeno, ovo je i više nego jasna poruka da je država Hrvatska frustrirana time što predsednik Vučić potencira politiku sećanja na srpske žrtve iz Drugog svetskog rata i ratova devedesetih godina na teritoriji bivše Jugoslavije - ističe Stanković.

Foto: Printskrin

Vučićević: Koga ustaše ovako napadaju, taj dobro radi za Srbe

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da su ovom i ovakvom naslovnom stranom Hrvati rekli sve o sebi, a ništa o Srbiji i predsedniku Vučiću.

- Zašto ustaše prave foto-montaže, zašto ovako primitivno i bedno vređaju? Pa zato što nemaju nikakav argument, nijednu činjenicu koja je na njihovoj strani, koja bi njima dala za pravo. Da parafraziram velikog srpskog vladiku: Koga ustaše napadaju, taj dobro radi za Srbe i Srbiju! Predsednik Vučić je meta najprljavije hrvatske kampanje zato što traži da poseti Jasenovac, zato što ne pristaje da se zaborave ustaški genocid i "Oluja", ali i i zbog činjenice da je za njegovog vakta Srbija po prvi put u istoriji ekonomski uspešnija od Hrvatske - navodi Vučićević.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Dragan J. Vučićević

Neviđena mržnja

Ministar odbrane Nebojša Stefanović, na drugoj strani, ocenjuje da je neverovatan stepen mržnje koju Hrvati gaje prema Srbima i predsedniku Vučiću.

-To što hrvatski mediji prave foto-montaže i nazivaju predsednika Srbije pogrdnim imenima samo je još jedan dokaz nivoa njihove političke borbe i nedostatka bilo kakvog argumenta ili suštine koju bi zamerili Vučiću. Hrvati u brutalnim tekstovima vređaju Vučića i udaraju na ono što mu je najdublje i najsvetije, na njegove pretke, nevine žrtve ustaškog terora. Sve to dovoljno govori da se nisu odmakli daleko od onih kojima je "srbosjek" bio mera odnosa prema srpskom narodu - naglašava Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzionerka

pre 1 godinu

Hrvatska nacija je ozbiljno bolesna! Tolika kolicina mrznje prema celom jednom narodu koga su genocidom hteli da istrebe, to je za analizu od strane najboljih nepristranih strucnjaka.Oni su time ziva kopija Hitlera i klerofasisticke ideologije na delu! Nisam lekar ali ne verujem da im skoro ima ozdravljenja, ako ga uopste ima.Znam ih, odrasla sam sa njima a za uboistva nekih clanova moje porodice nikad nisu odgovarali.Zao duh hrvatskog naroda je katolicka crkva koja ih filuje mrznjom prema svemu sta je srpsko.Nazalost!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija