• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

04.03.2023

09:00

OD SRBIJE NAJVIŠE VOLI PASOŠ! Jeremiću puna usta naše zemlje, a BAHATI se po Njujorku i Londonu! (FOTO)

printscreen, Tanjug

Politika

OD SRBIJE NAJVIŠE VOLI PASOŠ! Jeremiću puna usta naše zemlje, a BAHATI se po Njujorku i Londonu! (FOTO)

Podeli vest

Vuk Jeremić, heroj Albanaca čak ni odmore ne provodi u rodnoj Srbiji, već na skijanju u Sloveniji i na moru u Crnoj Gori, što jasno ukazuje da mu Srbija dođe samo kao poligon gde bi da otme fotelju i novac.

Vuk Jeremić, po funkciji predsednik Narodne stranke, ali po opredeljenju heroj Albanaca i čovek upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, bahati se po Njujorku i Londonu dok su mu puna usta Srbije, Rusije i Kine!

Kao što se može videti na fotografijama koje sam Jeremić rado objavljuje na društvenim mrežama, verovatno da bi se razmetao bogatstvom, Vuk se švrćka po sportskim stadionima, Rokfelerovom centru, uživa u noćnom životu i provodu, vozi motor, a često objavljuje opise u kojima pokazuje svu svoju bahatost, poput: “Kad naletiš na Petoj aveniji na Đuru iz gimnazije”.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Heroj Albanaca čak ni odmore ne provodi u rodnoj Srbiji, već na skijanju u Sloveniji i na moru u Crnoj Gori, što jasno ukazuje da mu Srbija dođe samo kao poligon gde bi da otme fotelju i novac.

Podsetimo, Jeremić je žestoko osramotio Srbiju nakon što je otkriveno da se viđao sa ljudima zaduženim za bezbednost i odbranu u vrhu SAD establišmenta i ugovarao podršku potrebnu za funkciju za koju se pripremao, odnosno kako bi postao generalni sekretar Ujedinjenih nacija. Detaljnije o korupcionaškoj aferi u koju je Jeremić upleten.

Foto: Printscreen

O Jeremićevoj aferi brujali su i albanski mediji, koji su ga inače slavili kao heroja jer je utemeljio nezavisnost lažne države Kosovo. Nakon otkrivanja afere, Albanci su u svojim vestima praktično poručili: Sreća naša, dok je Kosovo proglašavalo nezavisnost, Jeremić je radio biznis, a više o tome čitajte OVDE.

Tako je još jednom potvrđeno šta je Jeremić radio dok je bio na funkciji – punio je sopstvene džepove, umesto da je spasavao Kosovo i Metohiju.

Nakon ovog skandala, ogoljeno je licemerje Vuka koji sada "zahteva" da predsednik Srbije Aleksandar Vučić piše liderima Rusije i Kine, Vladimiru Putinu i Si Đinpingu po pitanju KiM, dok je on, kada je bio na funkciji generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i dok se za istu pripremao, sve vreme razvijao “biznis” u SAD sa Amerikancima iz stana na Menhetnu!

Umesto da se pokrije ušima i da ćuti od sramote, Jeremić radi suprotno – bahati se po Njujorku i Londonu, objavljuje fotografije sa luksuznih letovanja i zimovanja i praktično ismeva sve građane Srbije koji pošteno zarađuju svoj dinar.

Lažni patriotizam, bahatost i afere praktično su postali sinonimi za Jeremićevu politiku. Srećom, građani Srbije nisu naivni i umeju da prepoznaju ko radi za njihove i interese države, a ko samo gleda kako da zgrne još para u svoje džepove da bi ponovo mogao da se švrćka po Njujorku, Londonu, primorju i zimovanjima..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andja

pre 1 godinu

Jeremic je pokazao svoje pravo lice! Nikad on nije gledao interes Srbije vec samo svoj.

ratko

pre 1 godinu

A JEL BI MOGAO NEKO DA UHAPSI TUI SPODOBU ,JEL POSTOJI PRAVOSUDJE U OVOJ DRZAVI IL MOZE DA RADI STA KO HHOCE

Marin

pre 1 godinu

Jeremic je do sada pokazao svoje pravo lice hiljadu puta.izdajnik srpskog naroda ,gleda sveoje licne interese.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija