• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2023

14:05

VRATI PASOŠ, MILOŠE JOVANOVIĆU! Vučićević odgovorio lideru DSS: Je l' si ti muzičar ili nosiš tetki lek?! ŠTA ĆE TI, BRE, DVA PASOŠA? (VIDEO)

printscreen

Politika

VRATI PASOŠ, MILOŠE JOVANOVIĆU! Vučićević odgovorio lideru DSS: Je l' si ti muzičar ili nosiš tetki lek?! ŠTA ĆE TI, BRE, DVA PASOŠA? (VIDEO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, odgovorio je lideru Nove DSS Milošu Jovanoviću, koji je na Instagramu poručio da će svoj francuski pasoš odneti lično predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali pod uslovom da odbije francusko-nemački plan za Kosovo i Metohiju...

 

- Mi smo te, Miloše Jovanoviću, pozvali da vratiš francuski pasoš, a ne da ga odneseš predsedniku Vučiću. Kažeš da ćeš Vučiću odneti pasoš kad odbije francusko-nemački sporazum... Pa nema sporazuma, profesore, doktore, veliki naučniče, Miloše Jovanoviću. Nema sporazuma, ima plana, ima predloga, ima nečega oko čega tek treba da se pregovara. Nego da ostavimo po strani te tvoje očigledne laži. Imaš ti pravo po zakonu da budeš dvojni državljanin, ali nam reci da li je moralno da neko ko pretenduje da bude politički lider ove zemlje ima dva pasoša. Kažeš za sebe da si lider patriotske opozicije, a u džepu držiš francuski pasoš i još ga kriješ... I sad kad smo otkrili u februaru na zasedanju Skupštine da imaš dva pasoša, tvrdiš da to on ništa ne znači i da ćeš ga vratiti kad neko nešto odbije. Pa, vrati ga odmah, čoveče!  - rekao je Vučićević i dodao:

- A to što si taj tvoj video snimio u duksu sa kartom Kosova na kome piše: "Nema predaje", to ne znači da si ti, Miloše Jovanoviću, veći Srbin od nas drugih običnih koji nemamo dva pasoša. To znači da si ti kao ono dete kad nacrta konja pa napiše ispod konj. To što si napisao da je neko konj, to ne znači da je on stvarno konj!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće Pičkousti Rošavi i Žv

pre 1 godinu

Stravičan je osećaj kad znaš da ćeš izgubiti vlast i sve što si na kvarno zaradio (ukrao) i završiti u zatvoru, a ne možeš da zaustaviš vreme.

Aca

pre 1 godinu

A sto bi vracao pasos ? To sto ima jos jedan necini ga manjim Srbinom ali ovi sto vladaju sigurno nisu srbi nego.lopurde i poltroni.....

JaVolimDJV

pre 1 godinu

Kako mi je ovaj mališa sladak...uvuče se u pozadinu nekima kao krpelj...sa tom bradicom i naočarima je kao neki čudak,genijalac... Potrčko slatki

Vejo

pre 1 godinu

Većeg govna od ovog Vučićevića nema.Splačina i zlo na dve noge.

Raka

pre 1 godinu

Tako je, neka i Gujon vrati jedan pasoš,mamicu mu francusku .

Zoran

pre 1 godinu

Jel to zakonom zabranjeno imati dvojno državljansto. Ako nije ostavite čoveka na miru.

Penzionerj

pre 1 godinu

Koštunica škola. Dva puta zec nemožete proći između nogu. Prevarantu francuski.

Sini

pre 1 godinu

Pa ata vam je ljudi, dal ste normalni? Pa sta ako ima Francuski pasos.pa svaki drugi sportista ima neci pasos, zar je to bitno. Na kraju zar predsednik nije rekao da su nam francuzi prijatelji, zar nemaju aerodrom, zar negrade oni metro? Kad je lova u pitanju nije problem a sad smeta pasos Milosev. Urazumite se svi. Pare mogu a papir ne. Ko to pise i pomisli, veci je kreten od onog ko ima. Kad dolaze krediti od tih istih francuza onda moze ceo dan emisija o uspehu.. Zasto ste tako plitki i jadni. I zelim ovo da objavite konacno.

Sini

pre 1 godinu

Šabane a kad je Makron bio na Kalemegdanu, tad si slinavio i bio ti je najveci prijatelj. Sad odjedanput nevalja njegov pasos... Bas si glupan u pm.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Hahahahaha... I Novak Đoković ima više pasoša, pa zašto njega niko ne proziva i ne blati? Koliko pasoša ima gospođa Đedovič, sadašnji ministar energetike, s o bzirom za čijeg državljanina je udata, i zašto vrli Vučićev podrepaški borac za očuvanje lika, dela i funkcije Al. Vučića i nju ne blati? I zašto u ,,Informeru'' nikad ništa nije objavljeno o Vučićevom kumu iz Sremske Mitrovice koji je kao član naftne mafije državu Srbiju oštetio za najmanje 50000000 (slovima: pedeset miliona) evra a možda i za veću sumu!) a kad je trebalo da bude uhapšen, policiji nije hteo da otvori vrata svoje kuće i otvorio ih tek posle telefonskog razgovora sa svojim kumom Aleksandrom Vučićem, ondašnjim premijerom Srbije - o čemu je na danas na Jutjub strimovanom snimku pričao tadašnji policijski istražitelj iz Niša, član Nezavisnog sindikata policije Srbije, ekspresno poslat u penziju čim je javnom tužiocu odneo dokaze o upletenosti u kriminal pomenutog kuma Aleksandra Vučića? (Uzgred: pomenuto je i poslovanje Dragana J. Vučićevića...)

Vele

pre 1 godinu

Dosta laži,splačino.Danas bila litija u Bg.Ne smeš o tome???????

zoran

pre 1 godinu

Imaš veće sise od Ane Brnabić.. Vratiće Jovanović pasoš ako mu popušiš u zatvorenom prostoru..

Pavlović

pre 1 godinu

Kako te nije sramota da lupetaš takve gluposti, doduše ti ništa bolje i ne znaš i ne smeš !

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija