• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.03.2023

14:08

JA I DALJE ŽIVIM U TOM 12. MARTU! Jovanović:  Ne šetamo za Zorana, šetamo za normalnu budućnost, u kojoj nikome neće pasti na pamet da puca u boljeg!

Tanjug

Politika

JA I DALJE ŽIVIM U TOM 12. MARTU! Jovanović: Ne šetamo za Zorana, šetamo za normalnu budućnost, u kojoj nikome neće pasti na pamet da puca u boljeg!

Podeli vest

Kalendarski je prošlo 20 godina, ali po mnogo čemu smo mi i dalje u tom 12. martu, ocenio je danas predsednik Liberalno - demokratske partije Čedomir Jovanović povodom godišnjice ubistva premijera Zorana Đinđića



- U ovo vreme pre 20 godina bio sam u Italiji, tamo sam se sklonio jer su rekli da ne mogu da čuvaju i njega (Đinđića) i mene. Svako ko je tada gledao u nas i srpsku politiku, znao je da je Zoran odavno meta i da je samo pitanje ko će ispaliti taj prokleti metak koji je u cev stavila ta ružna Srbija - rekao je Jovanović ispred Vlade Srbije.

Istakao je da neće odustati da svakog 12. marta pokaže poštovanje prema Zoranu Đinđiću, ali i svemu što je, kako kaže, svojim životom i svojom tragedijom on simbolizovao.

- Ne šetamo za Zorana, šetamo za normalnu budućnost, u kojoj nikome neće pasti na pamet da puca u boljeg, pametnijeg i hrabrijeg od sebe. Ti ljudi sada izlaze polako iz zatvora i voleo bih da im je teško da se snađu u zemlji kojoj se vraćaju - rekao je Jovanović.

Foto: Tanjug

On je naveo da od 2020. godine nije bilo Šetnje za Zorana zbog pandemije korona virusa, ali je ove godine izašao i nije želeo nikoga da zove da se priključi.

- Ja i dalje živim u tom 12. martu. Ovaj svet je mnogo luđi nego što je bio tada, a nikada nije bilo potrebno više pameti i razumevanja, a nema ga previše za nas. Zoran mi sada najviše fali u toj politici - rekao je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

Na čelu te "ružne Srbije" si bio ti i banditi kao što si ti! Pusti nas tih priča i krokodilskih suza! "Gospodine" Čedomire Jovanoviću! Lažovčino i lopovčino!

Hercegov grad

pre 1 godinu

Prvo nam reci gde si bio toga dana?!Nema vise odakle da se bamirujes!

Ljubiša

pre 1 godinu

Čedice, a jesi onda još i u "Šilerivij"?

branislav41

pre 11 meseci

Setaj lopurdo gde hoces,a da je ovo normalna drzava ti bi setao,vec odavno u Zabeli

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji
Novak Đoković

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja ove sezone, čak i bez odigranog finala. Na minulim turnirima bilo je vidno da nije u najboljoj formi, nedostaju mu mečevi, vidljive su promene u fizičkom smislu, poput drhtavice, ali o tome nije želeo mnogo da priča pred početak takmičenja.

27.05.2024

05:39

Planeta

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."
NEVEROVATNO

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."

Učinak operatera FPV dronova već premašuje performanse čuvenih snajperista iz Velikog otadžbinskog rata – jedan ruski vojnik je pomoću drona uništio više od 300 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, dok je heroj Sovjetskog Saveza, snajperista Vasilij Zajcev, eliminisao više od 240 neprijateljskih vojnika. Ovo je za RIA Novosti izjavio instruktor Centra za specijalnu taktiku i početnu vojnu obuku „Rokot“, poznat pod nadimkom „Pinoče“.

27.05.2024

08:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija