• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs

13.04.2023

11:13

UVEK DOBAR SASTANAK SA PRIJATELJIMA KOJI POŠTUJU SRBIJU! Vučić sa Albaresom: Izrazio sam zabrinutost zbog sve učestalijih napada na Srbe na KiM (FOTO)

printscreen

Politika

UVEK DOBAR SASTANAK SA PRIJATELJIMA KOJI POŠTUJU SRBIJU! Vučić sa Albaresom: Izrazio sam zabrinutost zbog sve učestalijih napada na Srbe na KiM (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Španije Hoseom Manuelom Albaresom.

"Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju, uz otvorenu i sadržajnu razmenu mišljenja o aktuelnim kretanjima na geopolitičkoj sceni regiona i sveta, kao i o podršci Španije procesu evrointegracija Srbije, naročito u svetlu španskog predsedavanja Savetu EU.

Zahvalio sam @jmalbares @exteriores.maec na principijelnom stavu njegove zemlje o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i aktivnoj podršci koju Španija pruža Srbiji u međunarodnim forumima.

Izrazio sam zabrinutost zbog sve učestalijih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji i izrazio očekivanje da će formiranje Zajednice srpskih opština, kao apsolutni prioritet, napokon omogućiti bezbednost srpske zajednice", napisao je predsednik. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 1 godinu

Srbija ima iskrene prijatelje jer je Vučić izgradio snažne veze svuda u svetu.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Srbija sa Spanijom gradi cvrste prijateljske odnose

Tasa

pre 1 godinu

Kad imas iskrene prijatelje svaki razgovor bude pozitivan!

Marko

pre 1 godinu

Svaka čast Predsedniku, svakodnevni višesatni sastanci, teški pregovori i strateški važni susreti.

Marina

pre 1 godinu

Spanija je pokazala da je prijatelj Srbiji... dobar potez predsednika Vucica sto je naglasak stavio na bezbednost naseg naroda na Kosovu

Sara

pre 1 godinu

Odlično je videti da predsednik Vučić održava sastanke sa prijateljskim zemljama poput Španije, što je od ključne važnosti za jačanje bilateralnih odnosa.

Bogdan

pre 1 godinu

Kosovo je naša nedamo da nam ga niko uzme biće još pokušaja

Mimaa

pre 1 godinu

Mnogo znači podrška nama prijateljskim zemalja kao što je Kraljevina Španija, u rešavanju gorućih problema našeg naroda na KiM

Vasa

pre 1 godinu

Siguran sam da je bio dobar i plodonosan sastanak, i verujem da cemo sa Spanijom tek imati sjajne odnose i poslovne saradnje

Vasa

pre 1 godinu

Zahvaljujemo se ministru Albaresu na principijelnom stavu Španije o nepriznavanju nezavisnosti Kosova, što je od suštinske važnosti za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije.

Jela

pre 1 godinu

Španija je naša prijateljska zemlja koja nam pruža podršku u procesu evrointegracija Srbije, naročito u svetlu španskog predsedavanja Savetu EU.

Sanja

pre 1 godinu

Srbi na KiM su zasluzili da zive mirno i u ljibavi.

Rade

pre 1 godinu

Zabrinutost predsednika Vučića zbog sve učestalijih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji pokazuje njegovu odlučnost da se bori za prava srpske zajednice.

MARTA

pre 1 godinu

Stanje naroda na KiM treba konacno da se resi ...

Krsto

pre 1 godinu

Mislim da ce Spanija zvanicno odreagovati na nedavne napade na Srbe u pokrajini, pokazali su i pre da su velika prijateljska zemlja nasoj drzavi

Daca

pre 1 godinu

Srećni smo što Srbija ima prijatelje u međunarodnoj zajednici koji razumeju srpsku poziciju i pružaju podršku u međunarodnim forumima.

Vuk

pre 1 godinu

Otvorena i sadržajna razmena mišljenja sa prijateljskim zemljama poput Španije je važna za unapređenje saradnje i pronalaženje rešenja za ključne probleme u regionu.

Vanja

pre 1 godinu

Predsednikova odlučnost da se bori za bezbednost srpske zajednice na Kosovu i Metohiji je inspirativna i pokazuje da je Srbija spremna da štiti svoje građane.

cara

pre 1 godinu

Veoma znacajan nastavak dobre saradnje sa nama prijateljskom Spanijom.

Ivana

pre 1 godinu

Predsednik svakim danom pokazuje koliko brine o situaciji na KiM i koliko se zalaže kako bi život srpskog naroda postao normalan. Svaka čast predsedniče.

Jela

pre 1 godinu

Hvala Španiji na njihovom stavu o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i aktivnoj podršci koju Španija pruža Srbiji u međunarodnim forumima

Dejan

pre 1 godinu

Odlično je što je predsednik Vučić uspeo da ostvari dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju i da izrazi svoju zabrinutost zbog sve učestalijih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji. To pokazuje da Srbija požrtvovano bori i za interese svojih građana na KiM.

Aca

pre 1 godinu

Negujemo dobre bilateralne odnose i medjusobnu saradnju

Sandra

pre 1 godinu

Gospodinu Albares, kao i Španija su prijatelji Srbije. Hvala im za podršku koju nam pružaju u rešavanju naših najviših nacionalnih pitanja.

Sasa

pre 1 godinu

Zahvaljujemo se Španiji na aktivnoj podršci procesu evrointegracija Srbije, što je ključno za dalji razvoj naše zemlje.

Sara

pre 1 godinu

Ova vrsta dijaloga i razmene mišljenja sa međunarodnim partnerima pokazuje da je Srbija spremna za konstruktivan dijalog i saradnju.

Snežana

pre 1 godinu

Velika je podrška koju Srbija dobija od Kraljevine Španije u međunarodnim forumima, a posebno u procesu evrointegracija. To je dokaz da Srbija ima prijatelje i partnere u Evropi koji veruju u njen potencijal i žele da joj pomognu da ostvari svoje ciljeve.

Sanja

pre 1 godinu

Zahvalni smo Albaresu sto se brine za nas narod . kao i na p rijateljstvu prema Srbiji

Jana

pre 1 godinu

Dva državnika su održali sadržajan razgovor o svim bitnim temama.

Ana

pre 1 godinu

Španija je prijatelj Srbiji, saoseća sa problemom našeg naroda na KiM, verujem da će se pregovorima doći do kompromisnih rešenja, te osloboditi Srbe takvih pritisaka Kurtija.

Vasa

pre 1 godinu

Snažna podrška Španije u očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije je veoma značajna, naročito u svetlu teške situacije na Kosovu i Metohiji.

AndjelaA94

pre 1 godinu

Predsednik Vučić danas je razgovarao sa Hoseom Manuelom Albaresom. Španija je iskren prijatelj Srbiji i uvek tu za nas.

Anja

pre 1 godinu

Velika članica EU je pokazala da se mora poštovati teritorijalni integritet ako zelimo mir i napredak.Tako bi trebalo i Pristina da razmislja

lola

pre 1 godinu

Zahvalni smo Spaniji sto je zauzela jedinstven stav o nepriznavanju KIM. Oni su nasi prijatelji.

Tanja

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje da teroriše Srpski narod na Kosovu i Metohiji. Predsednik Vučić se bori za mir i stabilnost i da mogu da ostanu na svojim ognjištima

Patriota

pre 1 godinu

Španija je uvek bila istinski prijatelj Srbije, zbog svog kategoričkog stava oko nepriznavanja lažne države Kosovo, prijateljstvo je još više učvršćeno.

Nikola

pre 1 godinu

Srbija i Španija imaju dobru saradnju zahvaljujući poštovanju dvaju naroda.

Martina

pre 1 godinu

Španija idealan psolovni partner i prijatelj Srbije!

Ana

pre 1 godinu

Srbija zahteva od svih država da poštuju medjunarodno pravo kao i teritorijalni integritet država. Španci su pokazali principijalnost, što se od njih i očekivalo, i time pokazali da oni jesu naši dobri prijatelji.

Vanesa

pre 1 godinu

Svaka cast nasem predsedniku sto neguje prijateljske odnose.

Strahinja

pre 1 godinu

Od velikog znacaja za Srbiju je podrska Spanije

Daca

pre 1 godinu

Vučic nastoji da gradi dobre odnose sa svima. Hvala Spaniji na podrsci!

Lane

pre 1 godinu

Predsednik Vucic neguje prijateljstvo sa svim dobronamernim zemljama koje zele da nas saslusaju i pruze pomoc nasem narodu.

Mile

pre 1 godinu

Nadam se da će ovaj sastanak doneti dobre vesti za našu zemlju, uključujući nove investicije i bolje ekonomske odnose.

Andja

pre 1 godinu

Srbija i Spanija imaju prijateljske odnose. Vucic je iskoristio sastanak da iznese probleme koje Srbija ima na KiM. Spanija pruza podrsku Srbiji.

Filip

pre 1 godinu

Hvala Španiji na podršci koju nam pruža na putu ka EU.

Obrad

pre 1 godinu

Formiranje Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji je apsolutni prioritet za Srbiju, a predsednik Vučić je pokazao da se odlučno a i na diplomatski način bori za bezbednost srpske zajednice na KiM. To je jasan signal da Srbija neće dozvoliti da se njeni građani na KiM ostave na milost i nemilost albanskim ekstremistima, već će se boriti za njihova prava i interese.

Neca

pre 1 godinu

Osim prijateljstva, našu zemlju i Španiju vezuje jako dobra saradnja, jaka podrška i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Tako da to kome smeta je samo njegov problem.

Goran

pre 1 godinu

Zaista je za zabrinutost to sto su napadi na neduzne srpske civile sve ucestaliji. O tome treba pricati sa svim sagovornicima iz sveta.

Ana

pre 1 godinu

Srbija održava dobre prijateljske odnose sa Španijom.

mila

pre 1 godinu

Srbija i Španija su u prijateljskim odnosima, za to se zalažu zvaničnici i jedne i druge zemlje.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija ima izuzetno postovanje za prijatelje koji uvazaju nasu zemlju, sa kojima ima priliku da razmeni misljenja u turbulentnim vremenima. Bogata saradnja doprinosi ocuvanju bezbednosti gradjana i razvoju drzave!

Ksenija

pre 1 godinu

Španija nije priznala nezavisnost KiM i hvala joj na tome.Ona je pravi prijatelj Srbije.

Dragi

pre 1 godinu

Španija poštuje Međunarodno pravo i jedna je od zemalja EU koja nije priznala samoproglašeni republiku na KiM. Srbija to ceni i zahvalna je na takvom stavu.

Ema

pre 1 godinu

Španija je prijateljska zemlja koja nas podržava u borbi za očuvanje KiM

Pele

pre 1 godinu

Evropa mora biti upoznata sa situacijom na KiM,jer nam je pomoc neophodna.

Jela

pre 1 godinu

Nadam se da će ovaj sastanak doneti dobre vesti za našu zemlju, uključujući nove investicije i bolje ekonomske odnose.

Vesna

pre 1 godinu

Verujem da će formiranje Zajednice srpskih opština omogućiti bezbednost srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

Marija

pre 1 godinu

Srbija ima dobre odnose sa mnogim zemljama a to sve zahvaljujući Vucicu

Boka

pre 1 godinu

Ovo je jos jedan pokazatelj koliko Vucica cene i postuju, a samim tim i Srbiju!

Neda

pre 1 godinu

Naša zemlja nastavlja dobru saradnju sa Španijom.

Jeca

pre 1 godinu

Podrška Španije, Srbiji mnogo znači jer se zajedničkim radom ostvaruju pozitivni rezultati. Siguran sam u nastavak odlične saradnje dveju zemalja, a Kurti može da bude ljubomoran i zavidan do sutra.

Radovan

pre 1 godinu

Španija poštuje Srbiju i njenu teritorijalnu celovitost.

Goca

pre 1 godinu

Svako normalan bi bio zabrinut za napade na Srbe na KiM.

Sarita

pre 1 godinu

Pomoc u resavanju problema nam je preko poyrebna.

Cedomir

pre 1 godinu

Srbija i Španija imaju prijateljske odnose koji su na veoma visokom nivou. Hvala Španiji što poštuje teritorijalni integritet naše zamelje.

Igor

pre 1 godinu

Predsednik Vučić pokazuje odlučnost i hrabrost u zaštiti interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Njegov sastanak sa španskim ministrom spoljnih poslova Albaresom još jednom potvrđuje značaj podrške međunarodne zajednice u rešavanju pitanja Kosova i Metohije.

Jelena

pre 1 godinu

Principijelan stav Španije o pitanju KiM koji ne na szrani teritorijačnog integriteta naše zemlje nama i dalja pruža čvrst osčonac na polju međunarodnog prava. I dalje većina zemalja u svetu nije spremna da pogazi princip teritorijslnog integriteta Srbije.

Miksi

pre 1 godinu

Španija je oduvek bila dobar i iskren prijatelj naše zemlje. Razume veliku predsednikovu zabrinutost zbog našeg naroda na KiM i daje podršku.

ana

pre 1 godinu

Vučić se trudi da zadrži i unapredi odnose sa Španijom

Aca

pre 1 godinu

Spanija i Srbija su partneri sa izuzetno dobrom saradnjom!

Tatjana

pre 1 godinu

Španci su jedni od retkih nasih iskrenih prijatelja koji nas nikad nisu izneverili i koji postuju nas teritorijalni integritet.

Nebojša

pre 1 godinu

Ovo je još jedan dokaz da se predsednik Vučić neumorno bori za interese Srba na Kosovu i Metohiji i da uspeva da osigura međunarodnu podršku u tom procesu. Njegova posvećenost u postizanju mira i stabilnosti u regionu zaslužuje svaku pohvalu.

Jela

pre 1 godinu

Kraljevina Španija je prijatelj Srbije i nadamo se da će se ta veza i dobra saradnja još više produbiti nakon ove posete

Petra

pre 1 godinu

Divno je videti kako predsednik Vučić ima konstruktivne sastanke sa prijateljima koji poštuju Srbiju kao što je ministar spoljnih poslova Španije Hose Manuel Albares.

Tijana

pre 1 godinu

Spanija od pocetka podrzava Srbiju u odbrani teritorijalnog integriteta. To je jedna od pet clanica EU koje nisu priznale tzv Kosovo. Za nas je veoma vazna njihova podrska.

Mina

pre 1 godinu

Prijateljstvo između Srbije i Španije je veoma značajno.Partnerstvo sa stranim zemljama doprinosi napretku na svim poljima.

Gaga

pre 1 godinu

Srbija je uvek gostoprimiva prema svojim prijateljima.

mia

pre 1 godinu

Srbija i Španija i treba da održavaju dobre odnose i unapređuju saradnju ove dve zemlje na svim poljima

Miki

pre 1 godinu

Dve prijateljske zemlje rade zajedno na bazi prijateljstva i proširivanju veza u svim oblastima.

Taki

pre 1 godinu

Srbi su prijateljski narod. Svakog postujemo i uvek uzvracamo postovanje. Hvala Meksiku na uzvracenom postovanju i podrsci.

Fifi

pre 1 godinu

Spanija je uvek bila blagonaklona prema Srbiji.

Bojan

pre 1 godinu

Još jednom potvrda da formiranje ZSO je korak ka bezbednosti našeg naroda, Vucic je izneo u danasnjem sastanku.

Marija

pre 1 godinu

Ministar spoljnih poslova Kraljevine Španije razume situaciju u kojoj se nalaze ljudi na KiM

Petra

pre 1 godinu

Otvorena i sadržajna razmena mišljenja o geopolitičkim kretanjima u regionu i svetu je pozitivan korak ka jačanju međunarodnih odnosa Srbije.

Rako

pre 1 godinu

Svaka pomoc nam je dobrodosla u ovoj situaciji!

Kole

pre 1 godinu

Lepo je čuti od nekog zaista važnog i jakog iz EU porodice ko stoji iza osnovnih načela same EU. Španija je ostala dosledna svojoj politici i uvažava Srbiju u potpunosti, njenu celovitu teritoriju i podržava put u članstvu EU.

Mica

pre 1 godinu

Spanija ce podrzati Srbiju u procesu evrointegracija!

Dane

pre 1 godinu

Uvek možemo da se oslonimo na Španiju i lepo da sarađujemo kao i do sada!

Bojana

pre 1 godinu

Dobri odnosi sa Španijom se nastavljaju i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Gordana

pre 1 godinu

Sastanak sa španskim ministrom spoljnih poslova još jednom potvrđuje da predsednik Vučić ima snažnu podršku Španije u svojim naporima da osigura bolju budućnost za Srbe na Kosovu i Metohiji. Njegova hrabrost i odlučnost u suočavanju sa složenim političkim i bezbednosnim izazovima zaslužuju divljenje.

Cedomir

pre 1 godinu

Srbija i Španija imaju prijateljske odnose koji su na veoma visokom nivou. Hvala Španiji što poštuje našu zemlju i nije priznala lažnu državu Kosovo.

Tasa

pre 1 godinu

Kod Spanaca nema promena stava. Ne priznaju jednostranu nezavisnost. Ne postoji to.

Tara

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da će sve zemlje napokon videti šta se radi našem narodu na KiM, kao i da će sankcionisati Kurtija zbog toga.

Tiki

pre 1 godinu

Srbija je joş odlučnija i sigurnija da je na putu istine i pravde. Podrška Španije nam to najbolje pokazuje.

zart8270

pre 1 godinu

Veoma vazan sastanak i veoma vazna tema za zastitu naseg naroda n kim.

Velja

pre 1 godinu

Odnosi Srbije i Španije su odlični, prijateljski i u usponu!

Mara

pre 1 godinu

Svet će već uvideti kolika je nepravda načinjena nad Srbima na KiM.

Milan

pre 1 godinu

Svaki vid saslusanja i pomoci nam je potrebna u borbi za nas narod na KiM!

Ivana

pre 1 godinu

Spanija postuje Srbiju i razume probleme oko KiM i kako nas narod zivi na KiM.

Anka

pre 1 godinu

Srbija pravog i iskrenog prijatelja uvek dobro ugosti. Nadam se da će ovi razgovori uroditi plodom.

Milena

pre 1 godinu

Vučić ima brojne susrete sa stranim državnicima obzirom da je mudar i odgovoran diplomata koji radi na dobroj saradnji sa svima u svetu.

Gaga

pre 1 godinu

Veoma značajan sastanak sa Albaresom s obzirom da je Španija predsedavajući za savet EU

milos

pre 1 godinu

koliko se Vucic trudi da održi mir,toliko Kurti pretiska i namerno provocira

Mila

pre 1 godinu

Zahvalni smo Španiji na čvrstom stavu koji je nama od velike pomoći kada govorimo o principima očuvanja suvereniteta i integriteta

Jasminka

pre 1 godinu

Vučić dobija sve više podrške iz raznih država.

ana

pre 1 godinu

Velika zahvalnost ministru Albaresu na principijelnom stavu Španije o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, što pokazuje podršku Srbiji.

Ruza

pre 1 godinu

Prijatelji Srbije su od velike važnosti, posebno u ovako teskom momentu za narod sa KiM.

Sloba

pre 1 godinu

Španija je prijateljska zemlja koja nas podržava u borbi za očuvanje KiM.

Sa

pre 1 godinu

Srpskom narodu na KiM neophodno je obezbediti mir, zasta se predsednik Aleksandar Vucic trudi, svakodnevno jer bez mira nema buducnosti..podrska predsedniku...

Kaja

pre 1 godinu

Španija je dobar poslovni partene i prijatelj!

Stefan

pre 1 godinu

Vratićemo našu zemlju. Ona pripada nama. Oduvek je pripadala.

Tibor

pre 1 godinu

Ono što je potpisanu u pregovorima to mora i da se ispuni, zato treba maksimalno vršiti pritisak da se formira ZSO.

Ilija

pre 1 godinu

Vucic se lavovski bori za mir i Stabilnost,ali mora neko da bude uz njega,da mu pomogne jer ima posao sa jako losim ljudima

Mara

pre 1 godinu

Srbi sa Kosova i Metohije direktno trpe teror ,hvala ministru spoljnih poslova Španije Albaresu na podršci Srbiji.

Aca

pre 1 godinu

Radujemo se španskom predsedavanju Evropskom unijom od jula! Prijateljska podrska je uvek dobrodosla!

Iba

pre 1 godinu

Nas narod na kim ima potpunu podrsku Srbije u Predsednika Vucica

Slavica

pre 1 godinu

Velika je podrška koju predsednik Vučić ima među međunarodnim partnerima kao što je ministar spoljnih poslova Španije, što je još jedan dokaz uspešne spoljne politike Srbije.

Gaga

pre 1 godinu

Situacija na KiM postaje sve gora i gora i neke stvari moraju da se promene pod hitno.

Peki

pre 1 godinu

Napadi su sve učestaliji a ostale države nikako da se probude, ali nakon ovog razgovora iskreno se nadam da će nam pomoći oko toga.

TTT

pre 1 godinu

Dobri odnosi između Srbije i Španije uvek su bili na zavidnom nivou.

Darko

pre 1 godinu

Važno je da se Srbija može osloniti na podršku prijateljskih zemalja poput Španije u borbi za očuvanje svoje teritorijalne celovitosti i suvereniteta, što je ključno za stabilnost i mir u regionu.

Nina

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se bori svim silama da zastiti nas narod na Kim

Kosta

pre 1 godinu

Zahvalnost Španiji na nepriznavanju jednostrano proglašene države KIM.

Martina1214

pre 1 godinu

Vidi se po izrazu lica da su u jako dobrim i čvrstim prijateljskim odnosima!

Mica

pre 1 godinu

Prijateljski odnosi sa Spanijom jacaju iz godine u godinu.

Đurđa

pre 1 godinu

Vidi se da se poštuju i da su tu jedan za drugog u teškim situacijama kakva je sada kod nas sa Kosmetom!

Ivana

pre 1 godinu

Prijatelji Spanija i Srbija! Nadamo se pomoci i podrzavanju Spanije u nasem resavanju problema oko KiM, formiranja ZSO.

Pele

pre 1 godinu

Veliko hvala Španiji na podršći koju nam pružaju i verujem da će se mnogo toga promeniti naročito na kažnjavanju onih koji napadaju naš na KiM nakon ovih razgovora.

Nataša

pre 1 godinu

Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju!

Igor

pre 1 godinu

Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju.

gogas

pre 1 godinu

Aktivna podrška Španije Srbiji na međunarodnim forumima je ohrabrujuća i jača poziciju Srbije u globalnoj zajednici.

Milica

pre 1 godinu

Španija je prijateljska zemlja i velika naša podrška na putu ka EU

Goran

pre 1 godinu

Nemogu da svojim lažima pobede našeg predsednika ovo je neviđeno

Goran

pre 1 godinu

Španija našoj zemlji pruža veliku podršku u procesu evrointegracija

Vesna

pre 1 godinu

Španija je neko ko poštuje Srbiju i uvek je tu uz nas za rešavanje svih bitnih pitanja. Velika podrška je uvek bitna kada stiže od prijatelja.

Ana

pre 1 godinu

Hvala španskom prijatelju Hoseu Manuelu na rečima podrške u ovim teškim trenucima za Srbiju.

Vuk

pre 1 godinu

Sve više država vidi kakva je situacija i smatram da Kurti neće još dugo moći ovako

ana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je iskazao zabrinutost zbog napada na Srbe na Kosovu i Metohiji, što pokazuje brigu za bezbednost srpske zajednice na tom području.

Ivana

pre 1 godinu

Prioriteti formiranje ZSO i zastita Srba na KiM na svojim ognjistima

Mile

pre 1 godinu

Srbija i Španija imaju jako dobre i prijateljske odnose

Mihajlo

pre 1 godinu

Naši odnosi sa Kraljevinom Španijom su odlični, sa prostorom za daqu ekonomsku saradnju

Ana

pre 1 godinu

Hvala španskom prijatelju Hoseu Manuelu na rečima podrške u ovim teškim trenucima za Srbiju.

ana

pre 1 godinu

Formiranje Zajednice srpskih opština kao apsolutnog prioriteta je korak ka osiguravanju bezbednosti i zaštiti interesa srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

Nataša

pre 1 godinu

Sastanak uz otvorenu i sadržajnu razmenu mišljenja o aktuelnim kretanjima na geopolitičkoj sceni regiona i sveta, kao i o podršci Španije procesu evrointegracija Srbije, naročito u svetlu španskog predsedavanja Savetu EU.

Milan

pre 1 godinu

Radi se na unapređenju ekonomske saradnje, to je najvažnije

ana

pre 1 godinu

Saradnja između Srbije i Španije u procesu evrointegracija je pozitivna i doprinosi jačanju evropske perspektive Srbije.

Sanja

pre 1 godinu

Španija i Srbija su odlični prijatelji i saradnici

Novak

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je ponosno izrazio zahvalnost ministru Albaresu na podršci Španije, što ukazuje na važnost diplomatskih odnosa između dve zemlje.

Zlatan

pre 1 godinu

Odnosi sa Španijom su upešni, beleži se svakodnevni napredak po planu ekonomije, na opšte zadovoljstvo obeju država

Petra

pre 1 godinu

Sastanak sa ministrom spoljnih poslova Španije je još jedan dokaz da Srbija ostvaruje konstruktivne bilateralne odnose sa drugim državama i gradi međunarodne partnerstva.

Neša

pre 1 godinu

Uvek je dole bio problem ali ovo prevazilazi sve granice našeg strpljenja i tolerancije. Mi nikog od njihovih ne napadamo. Pod hitno mora nešto da se preduzme.

ana

pre 1 godinu

Vest o sastanku između predsednika Vučića i ministra Albaresa pruža nadu u jačanje saradnje i podrške Srbiji u međunarodnoj zajednici, što je pozitivno za dalji razvoj zemlje.

Miki

pre 1 godinu

Najvažnije je da se radi na unapređenju ekonomske saradnje, posebno što je Španija članica EU i velika naša podrška

Joca

pre 1 godinu

Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju!!!

nena

pre 1 godinu

Španija je oduvek bila vrlo prijateljska zemlja

Isidora

pre 1 godinu

Narod neće više ovo da trpi. Ispašće još veći problem nego što je sada. To treba sprečiti i neke stvari u korenu promeniti. Naš narod ovo NE SME da proživljava.

Sandra 60

pre 1 godinu

Srbi na KiM sa pravom strahuju za svoju bezbednost jer Kurtijev teror je sve jači. Pokušaj ubistva Srbina je dokaz tome i medjunarodna zajednica mora biti upoznata sa tim dogadjajem.

Ognjen

pre 1 godinu

Vučić će osloboditi naš narod od neprijatelja!

petar

pre 1 godinu

Građane srbije raduje što je španija na strani pravde

Jablan

pre 1 godinu

Srbija pouzdan partner za sve koji nas poštuju

Saruman

pre 1 godinu

Španija je dokazala da je veliki prijatelj Srbije.

Katarina

pre 1 godinu

Od svih ljudi jedino se Vučić bori za narod na KiM.

Zvončica

pre 1 godinu

Vučić je uspeo da obezbedi da Srbija bude poštovana u Evropi i svetu!

lana

pre 1 godinu

Pokazali su pravo prijateljstvo prema našoj zemlji, hvala vam braćo

Marija

pre 1 godinu

"Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju, uz otvorenu i sadržajnu razmenu mišljenja o aktuelnim kretanjima na geopolitičkoj sceni regiona i sveta, kao i o podršci Španije procesu evrointegracija Srbije, naročito u svetlu španskog predsedavanja Savetu EU.

Zex

pre 1 godinu

Od velikog značaja za Srbiju je ovaj sastanak predsednika Vučića.

Aca

pre 1 godinu

Srbija ceni Spaniju sto je podrzava po pitanju KiM.

Mici

pre 1 godinu

Sa prijateljima je uvek ugodno razgovarati. Spanija je Srbiji veliki prijatelj posebno zato sto nisu priznali ne zavisnost Kosova.

Jovan Stanić

pre 1 godinu

Španija je prijateljska zemlja i dosledna je u svom stavu o nepriznavanju tzv Kosova. Podrška Španije evro-integracijama Srbije tokom njenog predsedavanja Savetom ministara EU, je od velike važnosti. Vučić je upoznao gosta sa trenutnom situacijom u regionu.

Tijana

pre 1 godinu

Vucic svakog prijatelja doceka rasirenih ruku u Beograd i prijatno je razgovarati sa nekim ko postuje Srbiju i pravom smislu te reci.

Jelena

pre 1 godinu

Španija država koja je veliki prijatelj Srbiji.Država koja je podržala Srbiju i nije priznala lažnu državu Kosovo.

Gogi

pre 1 godinu

Španija je dokazani prijatelj Srbije i Srpskog naroda.

Tatjana

pre 1 godinu

Hvala Španiji što ostaje dosledna u ovoj našoj mukotrpnoj borbi!

Nesa

pre 1 godinu

Spanija je nad iskren prijatelj iz EU,koja postuje nas narod i nasu zemlju,i daje nam punu podrsku u vezi KiM.

Mica

pre 1 godinu

Negujemo prijateljske odnose, jer Srbija to zasluzuje!

Pera

pre 1 godinu

Spanija je jedna od zemalja koja nije priznala nezavisno KiM,i to treba da se postuje.

Milan

pre 1 godinu

Velika podrška predsedniku Vučiću u formiranju ZSO kao apsolutnog prioriteta u rešavanju pitanja KiM.

Mara

pre 1 godinu

Naši dragi, odani i principijalni prijatelji iz Španije.

Milica

pre 1 godinu

Iskrena zahvalnost Španiji na nepriznavanju tz.Kosova. Još jednom su pokazali da su principijalni po svojim stavovima.

Nole

pre 1 godinu

Pravi prijatelji se poznaju kada si u nevolju,a spanija i njen narod su na uvek bili tu kad nam je tesko.

Mikica

pre 1 godinu

u ovako teskim trenucima je podrška od velikog značaja

Cica

pre 1 godinu

Priština se što pre mora dozvati pameti, takvo ponašanje se više neće tolerisati.

Jelena

pre 1 godinu

Vucic se maksimalno angazuje za Srbe na KIM, zabrunutost za mir i stabilnost njihovu, ali nadamo se najboljim resenjima koje je uvek donosio. Puna podrska predsedniku Vucicu.

Esperanza

pre 1 godinu

Na sastanku Vucica i ministra spoljnih poslova Kraljevine Spanije, predsednik je izrazio zabrinutost za Srbe na KiM I izrazio ocekuvanje da se formira ZSO i tako omoguci bezbednost srpske zajednice.

Mila

pre 1 godinu

Svaki sastanak sa stranim zvaničnicima donosi dobro Srbiji, nadamo se investicijama Španije u Srbiju.

Zoza

pre 1 godinu

U ovim teškim vremenima za narod na KiM od velikog je značaja podrška Španije .

Aca

pre 1 godinu

Uzajamna i fer i koretna saradnja idu samo ka napredovanju.

Jelena

pre 1 godinu

Prijatelju su uvek dobro dosli u Srbiju, jos jedan pokazatelj da se predsednik zalaze za KIM o srbe koji zive na tim krajevima.

vlajko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic imao je dobar sastanak sa ministrom spoljnih poslova Spanije Albaresom.

Nada

pre 1 godinu

Sve pohvale Vučiću što se fokusira na bezbednost i dobrobit srpske zajednice na KiM, što bi trebalo da bude apsolutni prioritet u rešavanju ovog pitanja.

mica

pre 1 godinu

Španija je iskreni prijatelj Srbije i jedan od njenih najvećih prijatelja.

Vlada

pre 1 godinu

Španija ima sličan problem kao i mi,verujem da su iz tog razloga razumeli Vučića da je formiranje ZSO od velikog značaja za dalji dogovor sa Prištinom.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija ima odličnu saradnju sa Španijom na svim poljima i privrednim i ekonomskim, a i prijateljskim.

mima

pre 1 godinu

Veliko hvala Španiji što poštuje teritorijalni integritet Srbije!

Zox

pre 1 godinu

Шпанија је осведочени пријатељ Србије и то пријатељство треба неговати као што то ради председник Вучић. Само конструктивним разговорима долази се до решења и добре сарадње

Jeca

pre 1 godinu

Sastanak sa nekim ko poštuje Srbiju je uvek dobar.

Jela

pre 1 godinu

Ishodi sastanka sa Albaresom su dobri jer je on izrazio punu podršku Vučiću i Srbiji.

Pavle

pre 1 godinu

Srbija i Spanija su prijateljske zemlje koje saradjuju na svim poljima. Nakon ovog sastanka mozemo ocekivati vecu spoljno trgovinsku razmenu.

Jelka

pre 1 godinu

Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija ima sve više prijatelja u Evropi

Cecilija

pre 1 godinu

Kraljevina Spanija je prijateljska zemlja, koja postuje nasu zemlju i nase nacionalne interese.

Mila

pre 1 godinu

Састанак са пријатељима из Шпаније, као и пружање јавне подршке Србији у борби за очување територијалног интегритета и заштиту српског народа и свих осталих који Србију сматрају за своју земљу, увек има велики значај.

Masa

pre 1 godinu

Srbija ima prijatelje svuda u svetu i siguran sam da ce cuti ovo sto Vucic prica u da ce uciniti sve da nas narod na KiM bude bezbedan

Bore

pre 1 godinu

Kapa dole Španiji što je izdržala sve pritiske i nije nas razočarala.Srbi pamte!

Zoran

pre 1 godinu

Srbija ima dosta iskrenih prijatelja koji mogu da pomognu u rešavanju važnih pitanja.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Sastanak sa predstavnikom prijateljske Španije.

Marija

pre 1 godinu

Hvala Španiji što poštuje našu zemlju i nije priznala lažnu državu Kosovo.

aca

pre 1 godinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održao je sastanak sa španskim ministrom spoljnih poslova Hoseom Manuelom Albaresom.

tito

pre 1 godinu

Trebamo da održavavamo dobre odnose dobre odonse sa pravim prijateljima Srbije.

aca

pre 1 godinu

Sastanak je održan u Beogradu, a glavna tema razgovora bila je saradnja između Srbije i Španije.

aca

pre 1 godinu

Vučić je istakao važnost održavanja dobrih odnosa između ove dve zemlje.

feniks

pre 1 godinu

Vučiću se uvek brine i zalaže za bezbednost Srpske zajednice na KiM.

aca

pre 1 godinu

Ministar Albares se složio sa predsednikom Vučićem i naglasio da Španija želi da jača svoje veze sa Srbijom.

aca

pre 1 godinu

Takođe su razgovarali o evropskim integracijama Srbije i situaciji na Zapadnom Balkanu.

rale

pre 1 godinu

Mnogo nam znači iskreno prijateljstvo i saradnja Španije,za to najveće zasluge pripadaju Vučiću

Natasa

pre 1 godinu

Vucic se uvek trudio da pomogne narodu, narod mu je na prvom mestu

Marija

pre 1 godinu

Treba upoznati sve sa situacijom na KIM. Predsednik Vučić čini sve da sačuva mir.

rale

pre 1 godinu

ZSO mora da se formira, Vučić je obećao i ispuniće

aca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je izrazio nadu da će Španija nastaviti da podržava Srbiju na njenom evropskom putu.

feniks

pre 1 godinu

Ovo je odlična prilika za predsednika Vučića da predstavi Srbiju i njen potencijal španskim zvaničnicima

tajo

pre 1 godinu

Spanija pruza nesebicno podrsku Srbiji i mi smo im neizmerno zahvalni.

Nata

pre 1 godinu

Veoma smo zahvalni Spaniji sto postuje teritorijalni integritet Srbije

aca

pre 1 godinu

Ministar Albares je pohvalio Srbiju za napore koje je uložila u reforme i modernizaciju društva.

rale

pre 1 godinu

Španija je dokazani prijatelj Srbije i Srpskog naroda.

feniks

pre 1 godinu

Zahvaljujući odgovornoj politici koju sprovodi Vučić, na Srbiju se danas gleda sa poštovanjem. Veliko hvala Španiji na podršci.

aca

pre 1 godinu

Obojica sagovornika su se složili da postoji potencijal za povećanje ekonomske saradnje između dve zemlje.

saki

pre 1 godinu

Spanija nas je hrabrila kad aje bilo najteze, upravo se ti i sada desava.

Ana

pre 1 godinu

Zahvalni smo Spaniji na podrsci po pitanju resavanja problema KiM

aca

pre 1 godinu

Vučić je naglasio da Srbija ima otvoren pristup za strane investicije i pozvao španske kompanije da razmotre ulaganje u Srbiju.

sonja

pre 1 godinu

Sastanak sa ministrom spoljnih poslova Španije o svim aktuelnim pitanjima je veoma bitan za Srbiju i region.

Ziko

pre 1 godinu

Spanija je nasa bratska zemlja. Volimo je i zabog mnogih drugih stvari.

aca

pre 1 godinu

Sastanak između predsednika Vučića i ministra Albaresa predstavlja nastavak razgovora između dve zemlje koji su započeli prošle godine.

Sandra

pre 1 godinu

Vucic je uvek otvoren za dijalog ali ce na kraju doneti odluku koja je najbolja za Srbiju

dragica

pre 1 godinu

Veoma je važno da razvijamo dobre odnose sa evropskim zemljama

Vesna Mitrović

pre 1 godinu

Veoma je važno da razvijamo dobre odnose sa evropskim zemljama

Vesna

pre 1 godinu

Vucic je bas zabrinut zbog stanja na KiM, Spanija ce nas razumeti i podrzati po tom pitanju

NINA

pre 1 godinu

Poštujući naš teritorijalni integritet Spanija je spremna da nam pomogne u resavanju pitanja KiM.

Bilja

pre 1 godinu

Spanci su nam velika podrska po pitanju KiM jer nisu priznali nezavisnost KiM

Olja

pre 1 godinu

Dosta su Srbi trpeli maltretiranje od strane Kurtija, krajnje je vreme da se formira ZSO

sonja

pre 1 godinu

Spanija i Srbija imaju prijateljske odnose koji su na veoma visokom nivou sto je od izuzetne vaznosti za resavanje problema KiM.

Ceca

pre 1 godinu

Evropski zvanicnici znaju da moraju da uticu na Pristinu da se sto pre formira ZSO

sonja

pre 1 godinu

Snažna podrška predsedniku Vučiću koji se zalaže za bezbednost srpske zajednice na KiM.

NINA

pre 1 godinu

Veliko poštovanje i velika podrška Španije koja nas podržava na našem evropskom putu i koja oduvek poštuje naš teritorijalni integritet.

NINA

pre 1 godinu

Predsednik Vučić pokazuje veliku posvećenost u rešavanju pitanja srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

sonja

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ce dati sve od sebe da nadje resenje za situaciju na kim i samim tim pomogne nasem narodu.

sonja

pre 1 godinu

Veliko hvala Španiji na principijelnom stavu o nepriznavanju nezavisnosti Kosova i na podršci koju pruža Srbiji.

sonja

pre 1 godinu

Srbija i Španija će nastaviti da rade na unapređenju bilateralne saradnje i resavanj problema KiM

sonja

pre 1 godinu

Bitan sastanak sa ministrom iz Španije o svim aktuelnim pitanjima za Srbiju. Podrška španske vlade nam je veoma važna.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija