• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2023

21:55

Irena Vujović: Opozicija bez imalo poštovanja prema žrtvama organizuje proteste, zloupotrebljavajući tragediju za političke ciljeve!

sns.org

Politika

Irena Vujović: Opozicija bez imalo poštovanja prema žrtvama organizuje proteste, zloupotrebljavajući tragediju za političke ciljeve!

Podeli vest

U vreme nacionalne žalosti i neizrecive tuge zbog tragičnih događaja koji su duboko potresli Srbiju i sve njene građane, opozicija bez imalo odgovornosti i poštovanja prema nevinim žrtvama organizuje proteste, zloupotrebljavajući tešku tragediju za svoje političke ciljeve i interese - rekla je članica Predsedništva SNS Irena Vujović, rekla je članica Predsedništva SNS Irena Vujović.

- Danas, kada su nam racionalnost, ozbiljnost i solidarnost najpotrebniji, protiv nasilja protestuju isti oni koji godinama provode i prete nasiljem - predstavnici bivšeg režima, njihovi saradnici i osvedočeni nasilnici koji su motornom testerom upadali u prostorije RTS, fizički napadali narodne poslanike i pripadnike policije, nasilno upadali u institucije, upućivali najmonstruoznije pretnje predsedniku republike i članovima njegove porodice. Današnji lažni skup "protiv nasilja" pojedincima sa margine društvenog života, a ujedno i organizatorima protesta, poslužio je da otvoreno prete ubistvom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Pokušaj opozicije da tešku tragediju iskoriste za stvaranje nestabilnosti i pritisak na državu iznošenjem svojih političkih zahteva, a sve u cilju sticanja jeftinih političkih poena, krajnje je neprimeren i sramota za Srbiju. 

Mir, stabilnost i sigurnost za građane Srbije, za koje se bori SNS na čelu sa predsednikom Vučićem, od krucijalnog su značaja i nešto oko čega treba da postoji jedinstvo u društvu da bi Srbija išla napred.

Iskreno saučešće porodicama nevino stradalih, a predsedniku Aleksandru Vučiću puna podrška u preduzimanju konkretnih mera kako se u Srbiji ovakve tragedije nikada više ne bi ponovile - kaže Vujović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 1 godinu

Još nisu svi stradali sahranjeni a opozicija brže bolje organizuje proteste.

Stevan

pre 1 godinu

Pa nije im prvi put, mislim...realno, ništa čudno od "opozicije"

Micika

pre 1 godinu

Dok se Predsednim trudi uvodi mere da se zastite deca opozicija protestuje bes stida i srama, obraza odavno nemaju

Jela

pre 1 godinu

Najgoru stvar je opozicija uradila iskoristila je veliku tragediju da bi sakupila par jeftinih političkih poena,jadno i bedno

Jela

pre 1 godinu

Tužno je što opizicija koristi svaku priliku,čak i ove tragedije koje su nas zadesile,kako bi zaradili po koji politički poen.

Jela

pre 1 godinu

Bolesnici iz opozicije koriste svaku priliku, makar i gazili preko mrtvih, ne bi li dobili bedni politički poen.

Zoran

pre 1 godinu

Opozicionari, neljudski zlotvori, posle smrti dece prave nemire po državi.

Ivana

pre 1 godinu

Narod veruje Vucicu i SNS-u. Uvek cemo podrzavati Vucica jer je on jedini koji se bori za svoj narod i svoju zemlju. Svi pamtimo kako je bilo za vreme opozicije, samo su sebe gledali i svoju korist, nije ih zanimao narod. Oppzicija koristi ove tragedije za licnu promociju i napad na vlast. Olosi!!!

Snežana

pre 1 godinu

На протесте позивали они који не жале жртве трагедија у Србији и не мисле на безбедност грађана већ позивају на насиље мислећи да ће тако доћи на власт. Народ им то никада неће дозволити.

draga

pre 1 godinu

Politizacija ovako velike tragedije je neverovatna i sramna od strane dela opzicije koji su se u predhodnim godinama vodili nasiljem a sada idu na demonstracije protiv nasilja. Lesinari od ljudi.

Marija

pre 1 godinu

Ovo što su oni prikazali je naislje, nebezbednost, ruglo sramote i bezorbazluka, jasno je da ne biraju ni mesto ni vreme.

Marija

pre 1 godinu

Oni da budu nekome primer, opozicija je bruka i sramota naše zemlje.

Marija

pre 1 godinu

Oni da su imali imalo pameti ostali bi da provedu vreme sa svojom decom u prirodi, u porodičnom domu ne bi pokazivali da se bahate ulicama grada.

Mia

pre 1 godinu

Da li je moguce da se ovakva tragedija politizuje!?Opozicija je odavno pokazala ko je!

Dana

pre 1 godinu

Da li je moguce da opozicija ovu tragediju koristi da bi sebe uzdigla!? Sljam!

Tea

pre 1 godinu

Opozicija ni u ovim trenutcima ne moze da ne koristi zlodela za politicki marketing

Tina

pre 1 godinu

Barem u ovim teskim trenutcima treba da ostanemo pribrani i ujedinjeni

Jana

pre 1 godinu

Opozicija je pokayala da ima isti um kao i pocinioci ove tragedije

Mia

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da opozicija nema ni srama ni stida!Olos!

Mia

pre 1 godinu

Opoziciji je uvek fotelja bila bitnija od ljudskih zivota

Mia

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala koliko su joj bitni ljudski zivoti kad su upadali u skupstinu motornom testerom

Mia

pre 1 godinu

Opozicija je pokayala da joj nisu bitni gradjani Srbije kada su je doveli na rub propasti, tako da je ovo pokusaj da se u teskim trenutcima narusi ugled predsednika

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija