• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

16.05.2023

07:00

VIŠE NE KRIJU DA ŽELE SILOM NA VLAST! Plan opozicije: DAVI, RUŠI, RAZARAJ!

printscreen Twitter

Politika

VIŠE NE KRIJU DA ŽELE SILOM NA VLAST! Plan opozicije: DAVI, RUŠI, RAZARAJ!

Podeli vest

Hejterska opozicija koja organizuje takozvane proteste protiv nasilja više i ne krije da hoće vlast po svaku cenu! Plan im je da na silu sruše vladajuću stranku, da ruše i razaraju sve što je dosad napravljeno!

Opozicionar, sociolog Jovo Bakić u nedelju veče u 'Utisku nedelje' rekao je da na izborima opozicija ne može da pobedi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS, a zatim je uputio jezive pretnje da će juriti, prebijati i daviti političke neistomišljenike!?! Bakić je čak poručio da televizije sa nacionalnom frekvencijom Pink i Hepi treba razoriti, a njihove vlasnike pohapsiti!? Bakićevim pretnjama se pridružio i bivši lider Demokratske stranke Bojan Pajtić, koji je istakao da Vučiću i Brnabićevoj treba zabraniti da se bave politikom!?!

Davljenje ili bežanje

Bakić je rekao da će političke protivnike da juri po ulicama i da će oni morati da skaču u reke.

NEBOJŠA KRSTIĆ

MARKETINŠKI STRUČNJAK


Šta sprečava Jova Bakića da već pojuri nekog? Ili bi on da neko drugi, u njegovo ime, obavi prljav posao dok on, ideolog nasilja, predaje studentima na Beogradskom univerzitetu, na kome nema nijednog profesora koji u njegovom promovisanju nasilja vidi neki problem.

- Na izborima oni ne mogu izgubiti. Odnosno, ako izgube, to neće priznati i onda će morati da se jure po ulicama. Pošto sam ja rekao i da će plivati po Savi i Dunavu, to će se dogoditi. Jer kad jurite nekog, on skače u reku da ga ne sustignete... I onda me pita Dragan Đilas šta mislim pod tim. Pa mislim da će neko plivati kraul, neko prsno, neko leđno. Kako ko ume, plivaće. Isto tako, kako ko zna, bežaće. Šta vi očekujete od jednih besprizornika? Oni će u jednom trenutku biti nadjačani i kad budu nadjačani, moraće da beže - rekao je Bakić gostujući u 'Utisku nedelje', na šta se voditeljka Olja Bećković samo slatko nasmejala.

Bakić, koji decu uči sociologiji (!?!), rekao je i da TV Hepi i TV Pink treba razoriti.- Te kuće zla treba razoriti, njihove vlasnike treba zatvoriti. To su zlikovci, nema s njima kompromisa - zapretio je Bakić.

Demokrate i dalje napadaju Porfirija!


Opozicija koja blokira Gazelu krenula je u sinhronizovane napade na SPC i patrijarha Porfirija. Na tajkunskoj N1 zatražili su da se uhapsi patrijarh Porfirije, a potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić na to je potvrdno klimala glavom!?!


- Sa koliko besa, gorčine i uopšte neke arogancije patrijarh polemiše sa nekom zamišljenom protivnicom. Sad ne znam na koju tačno ženu misli. Ovo je prvo nekulturno. Ovi izrazi koje je patrijarh koristi nedostojni su njegove uloge i njegovog ranga koji on ima u našem društvu i samoj hijerarhiji crkve. To je za svaku osudu - rekla je Rakićeva.


Član Demokratske stranke Goran Ješić najsramnije je izvređao srpskog patrijarha Porfirija rekavši da 'otima javne pare i da mu prijatelji siluju dečake'!?!


"Odrastao mužjak koji šeta okolo u suknji, ne plaća porez, otima javne pare, seče šumu u nacionalnom parku, tip čiji drugari siluju dečake, a zakoni i kazna ne postoje za njih", napisao je na Tviteru.


Sramnoj kampanji protiv patrijarha Porfirija pridružio se i bivši lider LSV Nenad Čanak, koji nije propustio ni ovu priliku da bude protiv sopstvene zemlje i SPC.


"Dva zla na jednoj slici. A između njih mašnica podrške terorističkom ruskom Putistanu, ubijanju ljudi, okupaciji tuđe zemlje, kidnapovanju dece... Krvave im ruke do pojasa. A samo je jednom presuđeno za ratne zločine. Na drugome je pravda (za sada) posustala", napisao je Čanak na Tviteru.

Ove stravične pretnje podržao je i Bojan Pajtić, koji je takođe kazao da Vučić i Brnabićeva više neće moći da se bave politikom.

- Za mene će biti neprijatelj onaj ko iz naših redova omogući liderima i članovima SNS-a da pacovskim kanalima pobegnu u neku Argentinu, odnosno do nastavka političkog delovanja! Lustracija i krivična odgovornost moraju da se dogode i to sada svi razumeju. Verujem da nema tog čoveka koji razume šta se u Srbiji dešava i koji neće reći: 'Šta treba, da dozvolimo Vučiću i Brnabićevoj da se ponovo bave politikom kad padnu sa vlasti? Da ponovo truju, uništavaju, razaraju? Nikad!' - poručio je Pajtić.

I učesnica 'protesta protiv nasilja' Jelena Vasiljević rekla je da ne može da zamisli da Vučić izgubi na izborima i povuče se.

- Oni ne mogu da odu u političku penziju. Njegova je taktika bila oduvek stvaranje haosa, mućenje vode, što više, to bolje. Oni neće otići u političku penziju, ne mogu da zamislim da oni izgube na izborima i povuku se. Ili zatvor ili emigracija - zapretila je Vasiljevićeva.

Samo na fotelje misle

Komentarišući sve ovo, poslanik SNS Milenko Jovanov ističe da opozicija svaki incident koristi da dođe do fotelja.

- Mi od opozicije nismo čuli alternativu onome što je predviđeno da se radi u cilju borbe protiv nasilja. Vlast je preduzela konkretne mere koje bi trebalo da budu preventivne... Opozicija misli da je ovo trenutak da se vlast preuzme na ulici. To je nastavak njihovog lešinarenja i to je najbolji mogući izraz za ono što opozicija radi. Oni lešinare nad tragedijama koje su se desile. Svaki incident koji se desi oni pokušavaju da okrenu u svoju korist. Sve što misle da može da poljulja vlast oni upotrebljavaju. Postoje oni koji preko grobova stradalih pokušavaju da dođu do fotelje i to je nezabeleženo. Njima nije stalo do društva, već samo do toga kako da se preuzme vlast - podvlači Jovanov.

 

 

Deda ubijene devojčice o protestima: Opozicija gleda svoje sitne interese!


Slobodan Raičević, deda devojčice A. B., koja je ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, javio se sinoć u emisiju "Utisak nedelje" i poručio da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ovakvom opozicijom, koja gleda samo svoje interese, vladati još dugo.

- Slušao sam vaše goste i izvanredni su. I sa ovakvim načinom naše opozicije Vučić će vladati dok bude hteo. Niko njega neće moći da skloni. Uz ovakvu opoziciju, koja samo gleda svoje sitne interese, ja nisam optimista - rekao je Raičević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

Krili ili ne krili, to je očigledno! Zašto bi krili! Pa nikom od njih dlaka sa glave ne hvali! Pušteno je da svaka džukela laje šta hoće, gde hoće i koliko hoće!

raskrinkivač

pre 1 godinu

Opozicija očajna zbog loših rezultata i nepoverenja naroda pokušava nasilnim načinima doćin na vlast

Ana

pre 1 godinu

Opoziciji nista nije sveto, samo da rade protiv drzave, nebitno je sta je u pitanju. Bruka i sramota!

Filip

pre 1 godinu

Svaki dan od predstavnika opozicije čujemo pozive na nasilje. Hoće na ulici da ruše Vučića i da mimo naroda dodju na vlast. E, pa, ne može.

Aksa

pre 1 godinu

Ljudi iz opozicije samo znaju za nasilje i tako pokušavaju da dodju na vlast pošto ih narod ne podrzava

Ana

pre 1 godinu

Opozicija nikako da svati da se tako nasilnim ponašanjem ništa ne postiže.

Rade R

pre 1 godinu

Pa postigli su nekad! Peti oktobar je dokaz za to! Oni se nadaju da mogu opet tako, da narod ima kratko pamćenje, što je donekle i istina! Na žalost ima onih koji ništa nisu naučili! Koji bi opet da nekoga ruše a ne znaju da će tako na vlast dovesti izdajnike i lopove, kao i petog oktobra!

Zox

pre 1 godinu

Vlast se menja na izborima i to je vise nego jasno. Isto tako vise nego jasno je to da opozicija zeli silom da dodje na vlast posto na izborima ne moze

Goran

pre 1 godinu

To je oduvek bilo jasno da oni silom hoce na vlast.

Darko

pre 1 godinu

Opozicija je spremna da uništi državu samo da se dočepa vlasti preko ulice.

Petar

pre 1 godinu

Hoće da neki preko noći da dodju na vlast i vrate nas u prošlost

fica

pre 1 godinu

Opozicija je uvek bila za rusenje vlasti. To niko ne moze da ospori

Ana

pre 1 godinu

Opozicija po svaku cenu želi da dođe na vlast.

Milos

pre 1 godinu

Koga oni da dave ,pola ko zene neke nemaju dvadeset kila?! Muke puste ,sobzirom.sta su pricali za crkvu bolje da ne izlaze ni do prodavnice.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija ne bira sredstva za postizanje svojih ciljeva da na silu dođe na vlast.

Tanja

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem da li opozicija misli da smo mi, narod, toliko glupi da nismo pročitali divljačku njihovu nameru da tragediju iskoriste za nasilnu smenu vlast

Rajko

pre 1 godinu

Opozicija poziva na nasilje i pokušava da izazove prolivanje srpske krvi na ulicama u svom bolesnom pokušaju da na vlast dodje bez izbora, mimo volje građana Srbije.

saki

pre 1 godinu

Ošpozicionari su uzasni. Hoce na vlast da dodjui silom

Ana

pre 1 godinu

Ne samo da ovi iz opozicije prete ljudima na vlasti, nego prete i svakom ko kaze bilo kakvu lepu rec o Vucicu.

Milutin

pre 1 godinu

Ako lideri opozicije izjavljuju ovakve gadosti za clanove Vlade i predsednika Vucica, sta mislite sta bi nama gradjanima radili?

Jovan Kursula

pre 1 godinu

5 oktobar se neće desiti. Bio je poguban za Srbiju narednih 12 godina.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija ima samo jedan cilj, a to je da se dokopa vlasti. Nacin na koji ce to uraditi, sasvim im je nebitan.

Mara

pre 1 godinu

Ponašanje i dela opozicije su za svaku osudu jer je nasilje njihov jedini govor kojim se služe.

Marina

pre 1 godinu

Ovu, nazovi "borbu protiv nasilja" su iscenirali iz opozicije pokušavajući da skupe političke poene!

hani

pre 1 godinu

Samo bi da ruse, da skidaju druge sa vlasti jer je to jedini nacina da nesto postignu. Voljom naroda nikako

Tara

pre 1 godinu

Opozicija svaki incident koristi da se dokopa vlasti.

Ilija

pre 1 godinu

Predvodnici nasilja, pretnji, pa i fizickih napada su Djilas, Obradovic, Lutovac...

Joka

pre 1 godinu

Opozicija ne moze na legalan nacin da dodje na vlast jer ih narod nece.

Ana

pre 1 godinu

Jovo Bakić se pokazao kao najzlobniji, najgori mrzitelj koji se ne ustručava da preti, koji ne bira reči kada bljuje vatru prema Vučiću i pored toga on priča o nasilju u medijima!

Ziko

pre 1 godinu

Hejterska opozicija koja organizuje takozvane proteste protiv nasilja više i ne krije da hoće vlast po svaku cenu

Karađorđe

pre 1 godinu

Srbija pamti kako su nasilnici vodili Srbiju od 5 oktobra. Ugasili su mnoga radna mesta, fabrike, a desilo se ubistvo premijera. Pametnom dosta.

Zoran

pre 1 godinu

Opozicionari su spremni na nasilje najgore vrste i na rušenje države, samo da bi opet Srbiju gurnuli u kandže žute tajkunske bratije.

ani

pre 1 godinu

Ljudi dajte malo da se pozabavimop problemima koje ima nasa zemlja,a ne da napadamo,rusimo sve ono sto je neko gradio i stvarao.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija uvidja da ne uziva dovoljnu podrsku gradjana Srbije, pa bi na silu da se dokopa vlasti. Pa time su samo pojedinci iz opozicije pokazali da bi sutradan i Srbiju izdali zbog svojih licnih interesa.

Marina

pre 1 godinu

Опозиција нсаиљем хоће да дође на власт. Неће моћи јер народ не подноси насилнике.

Marko

pre 1 godinu

Opizicija prica o nasilju ,najavljuju da jure po ulici da kidaju glave,da dave i to sve javno na Solakovim televizijama,ali njihovi simpatezeri to ne misle da je nasilje .Sramoto ,ateisti odvratni!

dunja

pre 1 godinu

Preko naroda Srbije nece na silu dolaziti na vlast. Jednom su prevarili narod i nikad vise. Opozicija se malo zaigrala.

Tina

pre 1 godinu

Opozicija koristi priliku da urusi drzavu, jer se nada da tako moze lakse na vlast.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija treba da je sramota....tragedijom skupljaju političke poene....srami te se

Ljilja

pre 1 godinu

Narod ne zeli da se njegova buducnost bazira na lazi, pretnji I nasilju

Lidija

pre 1 godinu

Sreća te narod nije glup i dobro zna ko je Bakić kao i da je sklon najgoroj vrsti nasilja

Vera

pre 1 godinu

Razradili su dobar plan, cak su i jedan deo srpskog naroda uspeli da obmanu, ali istina se vidi. Ucinili bi sve samo da preuzmu vlast, olosi!

Ana

pre 1 godinu

Nasilje i protesti nikome ništa dobro nisu doneli.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija po starom dobrom obicaju,ako ne moze milom onda ce silom! Ali nece moci ni silom,ili bar ne sa ovim narodom! Narodu opozicijski olosi koji ruse drzavu i unistavaju narod nisu potrebni!

Branko

pre 1 godinu

Opozicija zna da nema podršku naroda i zato hoće nasilnim putem, preko ulice da uzurpira vlast.

Gogi

pre 1 godinu

Plan opozicije je da na silu sruše vladajuću stranku, da ruše i razaraju sve što je dosad napravljeno!

Radoš Kv

pre 1 godinu

Koliko je to jadno, da misliš na tragediji da profitiraš. Još ne legalno na izborima, nego da im se neko skloni sa vlasti da bi oni vršljali. Pih.

Marko

pre 1 godinu

Pored ovakve samozvane opozicije u Srbiji,drugi neprijatelj nije ni potreban.

Jelena

pre 1 godinu

Zalosno na sta su opozicioni olosi spali. Bakic je jedan od glavnih koji propagira nasilje u Srbiji. Dno.

Ana

pre 1 godinu

Opozicionom divljastvu nikad kraja, pretnjama misle da ce se dokpati do vlasti, medjutim narod zna kome moze da veruje a to je Vucic i nikada nece biti na opozicionoj strani

Kaja

pre 1 godinu

Opozicija ne moze ni oko cega da se ujedini, ali oko nasilnog oduzimanja vlasti tu su svi slozni.

Obilić

pre 1 godinu

Srbija pamti kako smo prošli sa istim ili sličnim nasilnicima posle 5. oktobra. Ne ponovili se!

Katarina

pre 1 godinu

Срамна опозиција пре свега хоже да дестабилизује Србију како би изазвали немире и преузели власт.

Una

pre 1 godinu

Sve je više nego očigledno, opozicija je prolupala.

Sanja

pre 1 godinu

Pa zar se do juce ovi isti ljudi nisu borili protiv nasilja a sada ovako nasiljem, na silu, hoce na vlast!

Nevena

pre 1 godinu

Kakvi su to ljudi koji udaraju na crkvu, patrijarha, na veru. Sramota od opozicije.

draganče

pre 1 godinu

Opozicija nikada na vlast nece doci slobodnom voljom naroda

Nikola

pre 1 godinu

Bakić je samo jedan od opozicionih nasilnika, ali ni ostatak ne zaostaje za njim. Ko da se takmiče ko će biti nasilniji, samo ne rade ništa za dobro Srbije i njenih građana.

Ema

pre 1 godinu

Opozicijo providni ste iz aviona se vidi da vam namere nisu casne!

Ceca

pre 1 godinu

Strasno kakve sve ludake skuplja opozicija ,dokazuju svoju ulogu izdajnika ,prodane duse imaju sulude i glupe predloge koje niko nikada nece usvijiti

Helena

pre 1 godinu

Ovih dana se okupljaju nasilnici da pričaju kako su protiv nasilja. Nije li vas malo sramota? Opozicija je ovih dana pokazala za kakvu politiku se bori. Nasilnici.

Mina

pre 1 godinu

Opozicija samo ume da siri mrznju i tako je uvek bilo i bice.

Ana

pre 1 godinu

Mnogo losi ljudi vode nasu opoziciju, spremni su da gaze preko svega samo da dodju do fotelje.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija više i nekrije da želi na vlast makar i silom.

Sofija

pre 1 godinu

Неће опозиција на изборе јер знају да их увек изгубе него хоће насилно да преузму власт.

Dada

pre 1 godinu

Cak se ne prezaju ni da kazu, kakve su im namere. Fuj odvratni ste mi!

Marijana

pre 1 godinu

Opozicija poziva na sukobe protiv nasilja da bi nasiljem sve resili.

Sara

pre 1 godinu

Na izbore nece, jer nemaju podrsku naroda, zato hoce nasilno da dodju na vlast

Katarina Peric

pre 1 godinu

За претње и изазивање немира у држави, опозицију би требало ухапсити.

una

pre 1 godinu

Opozicija na silu želi da sruši vladajuću stranku, ali im neće uspeti jer nemaju podršku građana , a građani su ti koji daju zadnji sud.

Kika77

pre 1 godinu

Smesna nasa opozicija, organizuje proteste protiv nasilja gde se naselje promovise.

Sonja

pre 1 godinu

Ako nista drugo bar su vesala ostavili kod kuce.

Bojan

pre 1 godinu

Opozicija se nada da moze srusiti Vucica tako sto ce praviti nerede u drzavi.

Rada

pre 1 godinu

Kad više ne možeš diplomatijom i rečima onda davi, ruši i razaraj.

Bojana

pre 1 godinu

Naravno da opozicija želi vlast, nju ne interesuje ni Srbija ni gradjani.

Stanko

pre 1 godinu

Ne daj Boze da nam opozicija dodje na vlast...

Rale

pre 1 godinu

Banda koja je shvatila da je narod neće i želi zato da na silu okupira Srbiju

Mika

pre 1 godinu

Opizicija sve sljam do sljama,huligani bez imalo morala samo prete ,i nasilnim putem pokusavaju da dodju na vlast a to nikada nece moci

Nale

pre 1 godinu

Silom niko nista dobio nije samo mu se vrati kao bumerang!

Suza

pre 1 godinu

Skupili se izdajnici iz opozivije da urade još nešto protiv svoje države i svog naroda, sramota sta rade

Vlajko

pre 1 godinu

Najveće zlo koje postoji je opozicija. Većina njih je ozbiljno mentalno bolesna, a neke treba uhapsiti, kao što je Bakić.

Rajka

pre 1 godinu

Bakić bi trebao da se bavi naukom , pošto je sociolog, a ne ovakvim pozivima na nasilje.

Lidija

pre 1 godinu

На сваким изборима, Српска напредна странка на челу са Вучићем однесе убедљиву победу. То опозицији смета и зато силом хоће да преузму власт.

Milivoje

pre 1 godinu

Opozicija na sve načine pokušava da smeni vladajuću stranku.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija je na dnu liste kad su u pitanju izbori i poverenje gradjana nikad nece povratiti jer se narod uverio ko su i sta su!Jos jednom su pokazali da im ljudski zivoti nisu bitni nego samo licni interesi!

Ana

pre 1 godinu

Narod je taj koji odlučuje koga će podržati a ne opozicija...

Ana98

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ima veliku podrsku naroda i to je ono sto opoziciji najvise bode oci.

Miki

pre 1 godinu

Mislim da se iza ovakvih izjava opozicionara krije duboki strah.

Rade

pre 1 godinu

Sada su napali i patrijarha, kakva ne ovo bagra to je strašno

Snežana

pre 1 godinu

Nasilnici iz opozicije svesni su da Vučića i SNS ne mogu da pobede na izborima i promovišu nasilje, jurenje po ulicama, plivanje po Savi i Dunavu, misleći da će nasiljem doći na vlast. Bakić, Pajtić i njihovi istomišljenici su ljudi bez mozga, morala i karaktera koje narod odavno prezire i nikada nće glasati za nasilnike.

ceca

pre 1 godinu

Pretnje kojima Bakić poziva na linč političkih protivnika je čist povampireni fašizam.

DR

pre 1 godinu

Uništili Srbiju zarad ličnih interesa, pa bi sad opet. Pa nije narod glup, sve vidi, zato i nisu više na vlasti i nikada vise nece ni biti

Mia

pre 1 godinu

Opozicija je dovela jednom Srbiju do propasti i narod im nikad vise nece dozvoliti lopovluk!

Maki

pre 1 godinu

Na vlast se ne može silom već isključivo izborom od strane naroda.

Simka

pre 1 godinu

Koliko ste gadni i odvratni na skali od 0 do opozicija?!

Aco

pre 1 godinu

Samo ako pogledamo kako prete ljudima shvaticemo kakva je nasa opozicija. Losi ljudi , zeljni vlasti

Ana

pre 1 godinu

Sramora sta opozicija radi… nemaju ni stida ni srama

Jovana

pre 1 godinu

Niko u Srbiji više neće doći silom na vlast!

laki

pre 1 godinu

Nasilje, rušenje, uvrede su jedini alat kojim opozicij araspolaže a za to niko ne glasa. Narod daje podršku onima koji rade u njihovom interesu, a Vučiću je interes građana na prvom mestu.

Danka

pre 1 godinu

Jasno je da opozicija nema dobre namere i da ih Srbija i građani ne zanimaju, čim žele nasilno da preotmu vlast.

Miki

pre 1 godinu

Sve ove siledžije iz opozicije treba krivično goniti za izrečeno.

Kika65

pre 1 godinu

Srbija je jaka i stabilna zemlja, ovi iz opozicije mogu samo da nam zavide.

Dragan

pre 1 godinu

Za njih je svaka reč suvisna, veliki protivnici Srbije i srpskog naroda

Julijana

pre 1 godinu

Opozicija se svih ovih godina bori da se ponovo dokopa vlasti.

Maja

pre 1 godinu

Želje opozicije su jedno, ali je realnost sasvim drugačija jer narod njih ne želi nikada više.

Iva

pre 1 godinu

Nikad ovi iz opozicije nece moci da se dokopaju vlasti. Ljudi ih nece, to su im na izborima stavili do znanja.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija koristi svaku situaciju da bi se dokopala vlasti.

Stana

pre 1 godinu

Oni jasno kazu da ce da ruse i kradu kada dodju na vlast? Pa ko ce vas izabrati olosi jedni!! Vucicu sreca pa te imamo

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija jedino to i ume da demonstrira silu, uvrede, pretnje...

Jovica

pre 1 godinu

Znaju da su propali sada su u histeriji pa napadaju sve što Srbi imaju

Mia

pre 1 godinu

Ne znam sta hoce ova opozicija kad je videla da nema nikakve sanse na izborima!?

teona

pre 1 godinu

Narod je sve video tokom ovih protesta.Namere opozicije su rusenje vucica i otimanje vlasti briga njih za narod

Miki

pre 1 godinu

Ne daj Bože da mi ove siledžije kroje sudbinu u Skupštini.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija samo silu propagira. Rusi drzavu, crkvu, sve sto je ljudima sveto.

Nenad

pre 1 godinu

Nećetectako lako moći nećemo vam dozvoliti da se na takav način ponašate. Pravila i zakon postoje moraćete da da ogovorate za loše što donosi narodu.

Miki

pre 1 godinu

Na silu ne može ništa, pa ni dolazak na vlast.

Kika

pre 1 godinu

Jadna je nasa opozicija kada pokusava pakostima da skupi politicke poene.

Mia

pre 1 godinu

Uzas da se ovakva tragedija koristi za dobijanje politickih poena

Esa

pre 1 godinu

Autoprojekcija opozicije je jasna. Sve bas sve sto rade pripisali Vucicu Maksimalno ih ignorisati i pokazati im da imaju svoj brlog. Sta su uci ili za Srbiju od kako ih u Skupstini placa narod. Sem sto prete, vitlaju motornom testerom u Skupstini blokiraju kretanje gradjana, lazu i obmanjuju, Sta su do sada ucinili protiv nasilja a ne bi i sada nego videli mogucnost da dodju na vlast isto SILOM.

Nada

pre 1 godinu

Pljačkaši Srbije nam se nikada neće ponoviti. Nikada!!!

Tanja

pre 1 godinu

Nikom sila nije donela dobro, nista se ne moze na silu!!

Darko

pre 1 godinu

Vlast se dobija na izborima, ne na ulici, pa evo na sledećim da vidimo gde je ta bajna opozicija. Nigde.

Marinko

pre 1 godinu

Traumatično je stalno gubiti izbore, zato su ovako poludeli

Tina

pre 1 godinu

Opozicija vise se i ne krije u svojoj nameri da nasilno preuzme vlast.

Nina

pre 1 godinu

To se zna koju taktiku koristi opozicija da dodje na vlast!Nazalost,gazi preko svetinja!

Branka

pre 1 godinu

Opozicija po ko zna koji put je pokazala svoje pravo lice, samo da im se dokopati fotelje, bednici

Jovana

pre 1 godinu

Ove kriminalce što pozivaju na nasilje treba smestiti u zatvor!

Maki

pre 1 godinu

Do sada su opozicionari vešto skrivali svoje namere, a sada o njima i otvoreno pričaju.

Sava

pre 1 godinu

Sve što opoziciju zanima i motiv za koji se bori, je vlast u Srbiji.

Magda

pre 1 godinu

Od opozicije smo jedino mogli videti lazi,nasilje,pozive na ubistvo,razaranje i rusenje. Nista pametno,nista lepo.

tale

pre 1 godinu

sve što bi bilo urađeno na silu, bilo bi kratkog veka

Una

pre 1 godinu

Opozicija nek utuvi sebi u glavu da se 2000-ta nece ponoviti.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija jedino protestima i izazivanjem nereda moze da dobije trenutak marketinga

kole

pre 1 godinu

Opozicija svaki incident koristi da dođe do fotelja, ali do fotelje mogu doći samo u mislima.

Mici

pre 1 godinu

Bakic I Pajtic dva olosa, lopova pacenika. Njih treba u zatvor strpati.

Nena

pre 1 godinu

Nece narod dozvoliti nikakvo nasilje. Sto bi rekli ljudi, sa silu ne biva?

Ana

pre 1 godinu

Opoziciji ništa nije sveto samo ih zanima kako da budu na vlasti...

Borka

pre 1 godinu

Idiotima koji bi da Srbija stane, pristojni građani će sve reći 26. maja. Srbija stati NEĆE!

Ceca

pre 1 godinu

Sila je ključna reč kod opozicionara! Strašni su!

Zvoncica

pre 1 godinu

Lažne patriote iz opozicije više ne biraju sretstva,koriste se svim i svačim samo da bi naudili predsedniku Vučuću! Jadnici koji ne žele Srbiji ništa dobro!!!!!!!!!!!!!

Mia

pre 1 godinu

Predsednik se bori i borice se za svoj narod, tako da mu narod bezuslovno veruje

Kaja

pre 1 godinu

Opozicija želi samo da se dočepa vlasti, da ponovo pljačkaju građane.

Slavica

pre 1 godinu

Svojim bahatim ponašanjem, opozicija samo dodatno stvara bes i mržnju kod gradjana.

Ukic

pre 1 godinu

Opozicija kada pokusava pakostima da skupi politicke poene, samo sire mrznju i narod ih ne zeli.

Mia

pre 1 godinu

Narod napokon moze da zivi u svojoj zemlji od kada je predsednik aleksandar Vucicc na vlasti

Duda

pre 1 godinu

U opoziciji su mnogo losi ljudi sa losim namerama. Zalosno je koliko nemaju osecaja za ovaj narod.

tale

pre 1 godinu

u svakoj demokatskoj državi na vlast se dolazi izborima, a ne pravljenjem gužve na ulicama

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija je sastavljena od lopova koji hoće na vlast kako bi oteli još narodnih para!

Takica

pre 1 godinu

Opozicija nikada za Srbiju nije zelela nesto dobro. Uvek im je samo bilo vazno zadovoljavanje svojih interesa.

Marko

pre 1 godinu

Bitno je opoziciji da se na silu dokopa fotelje kako bi nastavili da kradu kao sto su radili dok su bili na vlasti.

Mia

pre 1 godinu

Narod je ukazao poverenje predsedniku i ponovo ce mu ukazati i opozicija je svesna toga

Draga

pre 1 godinu

Ogromna podrška koju ima Vučić ovim nasilnicima će stati na put nasilništva.

Marko

pre 1 godinu

Kao i uvek, opozicija samo misli na sebe i pokušava silom da dodje do vlasti!

Nale

pre 1 godinu

Oni treba da budu primer pa da ih narod podrzi a oni samo divljaju kome to treba?

Taško

pre 1 godinu

Ovo je NATO falanga i peta kolona. Sada su i patrijarha napali

Petar

pre 1 godinu

Ja molim policiju da reaguje jer sam poslednji put vozio majku kod doktora i nisam mogao proci preko Gazele jer je blokirala hulja predvodjena Obradovicem i Djilasom.

Vera

pre 1 godinu

Oni su sramota za nas, jer oni rade za sopstveni interes na štetu Srbije!! od uvek je sa njima tako bilo

Mia

pre 1 godinu

Sramota za zemlju i njen narod da se ovakva tragedija politizuje

Ana

pre 1 godinu

Opozicija svojim ponašanjem i postupcima sve više pada na dno u očima naroda...

milana

pre 1 godinu

Vlast je preduzela konkretne mere koje bi trebalo da budu preventivne nakon tragedije koja nas je zadesila za razliku od opozicije koja nema čak ni ideju, a kamoli rešenje za borbu protiv nasilja.

Takica

pre 1 godinu

Srbija nikada nista korisno nije dobila od opozicije.

Dragan

pre 1 godinu

Toliko im je bitno da se dokopaju vlasti, da predstavnici opozicije više i ne biraju sredstva da svoj cilj ostvarili.

Pover

pre 1 godinu

Mastaju da dodju bagerima i nasiljem kao sto su dosli 5. oktobra.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija zna da nema sanse da ponovo dobije na izborima pa pokusava na ovaj nacin da unisti drzavu

Ciki93

pre 1 godinu

Opozicija gled samo svoje interese, njima nije stalo ni do bola koje su pretrpele poridice nastradale dece.

Krle

pre 1 godinu

Horda opozicije je lrenula da ruši temelje srpske državnosti

tale

pre 1 godinu

da li možda smatraju da treba nekoga i da likvidiraju da bi došli na vlast? nečuveno ponašanje zadnjih dana svih iz opozicije

Marko

pre 1 godinu

Ovim lešinarima nije nimalo stalo do Srbije i srpskog naroda već samo do udobnih fotelja na koje misle da mogu doći nasiljem i izdajom Srbije i njenih građana!!!1 Ali narod nije glup, njih vise niko ne zeli na vlasti

Bogdan

pre 1 godinu

Ološi koji bi urušili budućnost Srbije za 24 sata.

Anica

pre 1 godinu

Današnja opozicija nikada više neće voditi Srbiju.

Laki

pre 1 godinu

Od opozicije nismo culi nikakve konkretne predloge i mere kako da se smanji nasilje. Ni ne misle o tome,jedininim je cilj da iskoriste priliku i preuzmu vlast

Takica

pre 1 godinu

Sreca je da Srbijom trenutno ne vladaju ljudi iz opozicije. Razorili bi je sigurno.

neda

pre 1 godinu

Ako je ovo alternativa koja se nudi Srbiji onda smo u problemu...Nikad vise zuti na vlast!

Danica

pre 1 godinu

Politiku da se nešto u Srbiji poboljša i napreduje opozicija nema, njihov plan je da ruše i uništavaju i opustoše državnu kasu, narod im to neće dozvoliti.

Da

pre 1 godinu

Nije problem želeti da neko ode sa vlasti, već je problem način na koji ovi to žele, a to je ulica, a ne izbori.

Deril

pre 1 godinu

Mržnja ih je deformisala i pokazala njihova prava lica

Jovana

pre 1 godinu

Nećemo dozvoliti ovima što bi da maltretiraju pošten narod da dođu na vlast!

jana

pre 1 godinu

Ovi ljudi su spremni tragediju da iskoriste za svoje bolesne ciljeve!

Dzanki

pre 1 godinu

Ne kriju, u potpunosti su otvoreni i transparentni. Jasno im je da imaju malu podrsku naroda, ali podrzavaju ih fanatici koji su spremni da puskama upadaju u skupstinu.

Beba

pre 1 godinu

Vlast dobiti nećete, samo malo medijskog prostora da se blamirate. Samo to i umete :) i nista vise

Takica

pre 1 godinu

Opozicija nokada nije pokazala da joj je stalo do Srbije.

Mikana

pre 1 godinu

Opozicija hoce na silu da dodje na vlast a to ime nece poci za rukom ,lopovi i huligani bez imalo morala koji samo znaju da prete i lazu

Gaga

pre 1 godinu

Opozicija je uvek zelela da preko nereda ,strajka i nasilja dodje do vlasti...

Iva

pre 1 godinu

Opozicija gleda samo svoje interese, nije stalo ni do bola koje su pretrpele poridice nastradale dece.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija pokusava na prljav nacin da dobije vlast, ali im nece uspeti.

Brane

pre 1 godinu

Pola oni a pola ovi njihovi zapadnjaci i ruši Srbiju i Vučića.Mislim da su građani Srbije sazreli i da taj scenario nikad više neće prolaziti kao nekada.

Bane

pre 1 godinu

Ipak su gradjani ti koji odlučuju ko će biti na vlasti, opozicija nema podršku naroda.

Obrados

pre 1 godinu

Hoce da dodju na vlast pa da onda zive na grbaci naroda, pljackaju, kradu i zive kao bubrezi u loju na grbaci naroda.

wuk

pre 1 godinu

Razara opozicija nasu Srbiju kao da joj nije draga

Jovan

pre 1 godinu

Ima dovoljno normalnih ljudi u Srbiji koji neće dozvoliti da šačica uzurpatora razara ono što je Vučić gradio deceniju.

Hektor

pre 1 godinu

Hoce da izvrse drzavni udar i uvedu anarhiju. Ovi ljudi bi zbog huskanja naroda na nasilje protiv sopstvene drzave trebalo da budu u zatvoru.

jasna

pre 1 godinu

Bolje bi im bilo da se bave nekim humanitarnim radom, nego sto hoce da unistavaju nasu Srbiju

tale

pre 1 godinu

postoji samo jedan način da se dođe na vlast, a to su izbori

bubica

pre 1 godinu

Sto dalje im lepa kuca, hoce sve da unista sto smo gradili

Aki

pre 1 godinu

Strasno je ovo sto opozicija radi, nije ni vreme ni mesto za proteste.

Miki

pre 1 godinu

Opozicija i mrzitelji Vučića treba da znaju će izbora biti ali Majdan im neće biti dozvoljen.

Slobodan

pre 1 godinu

Sa ovakvim ponašanjem, opozicija može vlast samo da sanja.

nina

pre 1 godinu

Opozicija iskoristi sve za šta misle da može poljuljati vlast pa i tragedeju koja je zavila Srbiju u crno koristi za lične interese bez iti malo empatije prema porodicama nastradale dece.

Jovan

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala samo jedno veliko zlo, a narod je to prepoznao.

Danko

pre 1 godinu

Necemo dozvoliti da od Srbije naprave svoju parohiju, necemo im dati Srbiju! Velika vecina gradjana Srbije njih i njihovu politiku uopste ne podrzava.

Ultron

pre 1 godinu

Taman kada se Srbija malo izdigla ekonomski oni hoce opet da je povuku na dno gde je bila dok su oni bili na vlasti.

pera rogonja

pre 1 godinu

Procitao sam naslov i necu vise da citam gluposti.Sami ste krivi postovani Presednice Aleksandre.Vi ste im spustili cenzus pa sada divljaju.Neka vas psuju i napadaju vas licno jer ste im vi to omogucili.Sta su krivi gradjani pa da trpe ove huligane.Mislim da treba da pofgledate istini u oci a ne da samo kukumavcite.Sposobne ste da vodite zemlju ali niste sposobni da uklonite olos sa ulica.Okupljate veliki broj gradjana i stavljate ih kao mete jajima.U sta to vodi postovani Presednice?

Heli

pre 1 godinu

Ove ljude pod hitno pohapisti dok ne bude kasno i dok ne naprave neke vece probleme.

Bukvalno

pre 1 godinu

Svesni su svi komplet da na izborima nemaju šta da traže.

Radovan

pre 1 godinu

Napad na Vučića, pa na patrijarha i crkvu znači da je počela operacija destabilizacija Srbije sa ciljem slamanja njene nezavisnosti i slobodarske politike.

Zorica

pre 1 godinu

Opozicija nikada nije imala plan da reši neki gorući problem ili unapredi standard građana, samo da ruše, uništavaju i otimaju vlast.

Sena

pre 1 godinu

Zuti nikada nista nisu uradili dobro za drzavu.

Gagula

pre 1 godinu

Opozicija nam je nikad nenormalnija, otvoreno pozivaju na nasilje, upad u skupstinu sa puskama, jurenje po ulicama, totalan haos.

Marko

pre 1 godinu

Podela je jasna. Izbor je lak. Sloboda ili europoklonstvo. Porodične vrednosti ili individualna samoživost koja prelazi u perverziju.

Joka11

pre 1 godinu

Ne znam zasto ovi ljudi jos uvek nisu procesuirani, ok je da neko iskaze svoje politicko nezadovoljstvo, ali nije ok pozivati na nasilje, linc i anarhiju.

Đura

pre 1 godinu

Dok Vučić nudi mir i stabilnost, opozicija pravi haos i nemire.

Kaca

pre 1 godinu

Nece opoziciji da prodje ovaj plan razaranja zemlje.

mina

pre 1 godinu

Opzicija shvata da gubi tlo nad nogama i pokušava na sve načine da obezvredi uspehe aktuelne vlade samo da bi se dočepala vlasti.

Valentina

pre 1 godinu

Promoteri borbe "protiv nasilja" će upotrebiti jezivo nasilje samo da se dokopaju fotelje

maja

pre 1 godinu

Dosta je narodu laži, prevara ,krađa kojima se opozicija bavila i bavi i nikada im više neće dati podršku. Uveerili smo se u njihove sposobnosti i više nam ni u snu nisu potrebni.

sanja

pre 1 godinu

Opozicija u svemu gleda samo svoje sitne interese, za razliku od države koja brine o interesima građana.

miki

pre 1 godinu

Nije narod glup da veruje opoziciji, znaju građani šta su žuti radili dok su bili na vlasti i ne pada im na pamet da glasaju za njih.

Kiki

pre 1 godinu

Nece im proci nasilje, to cemo im i pokazati 26.5. Srbija je zemlja mira i stabilnost.

tara

pre 1 godinu

Opoziciji nema pomoći, svojim ponašanjem još vieše padaju u očima građana, ni cezus neće preći na izborima.

Mmmm

pre 1 godinu

ZATVORITE TE LJUDE ,,,NAPRAVIĆE VAM ZLO U SRBIJI !!!!

Xxx

pre 1 godinu

Kako da jok botovi,nema druge nego na ulicu,na ulici se narod ne ucenjuje i ne preti mu se otkazom.nije resenje za ulicu,i koga dovesti na vlast je veliko pitanje.svom snagom u rusenje vladajuce politike

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija