• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2023

10:09

Danila su želeli da ponize! Vučić: Majicu "predaja nije opcija" i srpsku zastavu nikad neće dati!

prinstscreen/TV Prva

Politika

Danila su želeli da ponize! Vučić: Majicu "predaja nije opcija" i srpsku zastavu nikad neće dati!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je Jutarnjeg programa na TV Prva gde govori o svim važnim temama u zemlji i svetu.

Kaže da je njegov sin Danilo najmanje osetio torturu režima u Prištini, u poređenju sa onim što trpe Srbi na Kosovu i Metohiji.

– Njega su hteli da ponize i rekli mu da ima pet minuta da skine majicu na kojoj je pisalo „predaja nije opcija“ – rekao je Vučić i dodao da njegov sin ide na KiM već trinaest godina. 

 - Danila su želeli da ponize pa su mu rekli da skine majicu, imamo video-dokaz da su ga zaustavljali triput, poslednji put kod Merdara, nisu uspeli da mu skinu majicu iako je bila laž da jesu, uperili su puške u njega… On majicu predaja nije opcija i srpsku zastavu nikad neće dati… On tamo za svaki Vidovdan ide za već 13 godina, ništa nažao nikom nije učinio, nikog uvredio, takvu majicu nosi svake godine, rekao im da nema ni kaiš, da je goloruk ali da majicu neće da skine – rekao je predsednik na samom početku gostovanja na TV Prvoj.

Predsednik je rekao da Danilo svake godine ide na Vidovdan na Kosovo i Metohiju, ali da je tamo i češće.

Vučić je rekao da su policajci odustali jer su bili svesni da bi to izazvalo veliki incident.

Predsednik kaže da su ljudi iz Štrpca po dve godine u pritvoru.

To ne postoji nigde i onda nam pričaju kako je to „pravna država“. Takve izjave Euleksa vređaju – rekao je on.

Vučić pita „lažove iz Brisela, Berlina i Euleksa“ zašto je Dušan Obrenović u pritvoru.

Lažete svi zajendo da ne znate da je čovek poptuno nevin. Svi ostali su takođe nevini i uhapšeni su po ličnom nalogu Aljbina Kurtija i njegovog potrčka Svečlje – rekao je on.

Pitam sve vas lažove i nemojte da lažete da postoji razlog i da nešto pratite. NATO vojnici su ga uvukli u svoju grupu, ruku čovek podigao nije, nikoga nije pipnuo, ubili su ga od batina, posebno su mu govorili „to će da ti bude zato što si prošao na pravoslavni“. Zato što je Albancima sve dozvoljeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija