• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2023

10:36

Zločince brane kao svoje rođene! Priština potrošila 5.485.800 evra na advokate terorista OVK!

Printscreen You Tube/EPA/Beta

Politika

Zločince brane kao svoje rođene! Priština potrošila 5.485.800 evra na advokate terorista OVK!

Podeli vest

U vremenskom periodu od 1. januara do 31. avgusta takozvane kosovske institucije potrošile su tačno 5.485.800 evra na odbranu lidera terorističke OVK, protiv kojih se u Specijalnom sudu u Hagu vodi postupak.

Kako je objavljeno na sajtu "Zakletva pravde", ukupan iznos izdvojen za 2023. godinu je sedam miliona evra.

U kandžama OVK! Tači mučio i "neposlušne" Albance, svedok na suđenju opisao torturu!

Prema podacima takozvanog ministarstva pravde o izvršenim uplatama za pravnu zaštitu i finansijsku podršku optuženih u sudskim procesima u Specijalizovanim većima za 2023. godinu, vrednost budžetskih sredstava utrošenih za porodične posete ukupno iznosi 96.808,82 evra.

Najveća sredstva odvojena su za odbranu Jakupa Krasnićija u iznosu od 1.100.000 evra, zatim Redžepa Seljimija i Kadrija Veselija u iznosu od 880.000 evra.

"Sad ću da mu mamu srpsku..." Prvi svedok protiv Tačija opisao dvomesečno mučenje - "tukli me do onesvešćivanja!"

Na odbranu bivšeg "kosovskog predsednika" Hašima Tačija utrošeno je 821.820 evra. Za Pjetera Šalju potrošeno je 675.000 evra, Saljiha Mustafu 484.000 evra, Hisnija Gucatija 363.000 evra i za Nasima Haradinaja 282.000 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija