• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

18:02

Da nije tužno bilo bi smešno! Ko se našao da priča o obrazovanju, neverica!

printscreen

Politika

Da nije tužno bilo bi smešno! Ko se našao da priča o obrazovanju, neverica!

Podeli vest

Na poznatom nalogu na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter objavljen je post koji govori o stravičnom licemerju tajkuna Dragana Đilasa i nosioca njegove liste na izborima raspisanim za 17. decembar Miroslava Aleksića.

Na fotomontaži na kojoj je Aleksić, predstavnik samozvane elite, podseća se da je nekadašnji kadar Mlađana Dinkića izlazio na popravni ispit u avgustu iz dobio jedva dvojku iz predmeta "Elektronski računari i programiranje" u školi u Trsteniku.

- Ko je nosilac liste Dragana Đilasa - Miroslav Aleksić? Mada uvek ističu kako će, kad oni dođu na vlast, Srbijom upravljati najobrazovaniji, najpametniji i najsposobniji, nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" - Miroslav Aleksić je sve suprotno od toga. Prva dva razreda srednje škole je završio sa prosekom 3,4, dok je u trećoj godini imao prosek 2,5 a u četvrtoj godini 2,86! Zbog neopravdanih časova, u četvrtoj godini je imao 4 iz vladanja! Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici je studirao 10 godina sa prosečnom ocenom 6! - navodi se u objavi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija