• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

14:57

(VIDEO) Šolakova pudlica Kesić provocira kao Vuk Cvijić: Sa tajkunskim urednicima upao u kafić, a onda je usledilo "strateško povlačenje"!

video printscreen

Politika

(VIDEO) Šolakova pudlica Kesić provocira kao Vuk Cvijić: Sa tajkunskim urednicima upao u kafić, a onda je usledilo "strateško povlačenje"!

Podeli vest

Brutalni medijski teror tajkunskih medija nad izvršnim direktorom "Medijske mreže" Milanom Lađevićem i njegovim najbližim saradnicima kulminirao je dan nakon što je tajkunski novinar Vuk Cvijić optužio Lađevića da ga je fizički napao u centru Beograda.

Kako se može videti na snimku koji objavljujemo, gotovo celokupan uređivački kadar kvazi-medija Dragana Šolaka na čelu sa Zoranom Kesićem sjatio se u poznati kafić u Kosovskoj ulici u centru prestonice kako bi provocirali Lađevića i Sašu Milovanovića, direktora "Medijske mreže".

Na snimku se vidi kako Kesić, zatim urednik Nove Mihajlo Jovanović, urednica Radara Vesna Mališić, zatim Srđan Cvijić, brat Vuka Cvijića, prilaze za sto Lađevića i Milovanovića sa namerom da isprovociraju ozbiljniji incident. 

Vodeću ulogu u provokacijama, kako se može videti u video snimku, ima upravo Kesić, koji optužuje Lađevića da je slagao da nije udario Cvijića.

Kada mu je Lađević odgovorio da nije udario Cvijića, situacija se dodatno usijala, a kako je sve završeno, pogledajte u snimku.

 

 

 

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima Informera, Cvijić je masno slagao da je tokom jučerašnjeg dana posetio Urgentni centar, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.

Inače, Lađević je tokom gostovanje na Informer TV ponovio ono što je tvrdio i neposredno nakon incidenta.

- Gospodin Vuk Cvijić je odmah zvao Verana Matića i Šolakove medije, N1 i ostale. Stigli su na lice mesta jako brzo, za 7 minuta. Mi smo otišli u policiju da prijavimo, dali smo izjavu. Kad smo se vratili do restorana, gde su i dalje sedeli Cvijić, Kesić i još neki. Pitao sam ih da li će zatražiti izjavu od druge strane, pošto se pozivate da ste profesionalni mediji, ili ćete samo da saslušate jednog čoveka. Tu je došlo do manje rasprave i ja sam se vratio za sto. Žo mi je što pojedine političke strane gledaju da na svakoj situaciji ućare neki poen. Ovo nije napad na novinara, ovo je verbalni sukob dvojice kolega. Pojedine političke stranke su reagovale, davale izjave posle 10-15 minuta od njegove izjave. Znate, morate da čujete drugu stranu da biste doneli sud. To samo govori o jednoj stvari - tu grupu medija i političara sad zanima samo kako će proći na izborima i onda petljaju. Ovo je moj lični sukob sa Vukom Cvijićem. Mi se poznajemo od ranije, ja sam mu bio i urednik. Ja se nadam da će ovaj slučaj da se okonča brzo - rekao je Lađević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija