• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2024

16:12

Zapaljena srpska zastava u severnom delu Kosovske Mitrovice

Informer

Politika

Zapaljena srpska zastava u severnom delu Kosovske Mitrovice

Podeli vest

Nepoznate osobe zapalile su zastavu Srbije u blizini jednog lokala u severnom delu Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz direkcije policije u Prištini

Nakon uvida u video-snimak, "primećeno je da su pored lokala prošle četiri nepoznate osobe i sumnja se da je jedna od njih zapalila zastavu", preneo je RTS.

Zamenik direktora takozvane policije za severni region Veton Elšani potvrdio je medijima da je reč o zastavi Srbije. Predmet je u toku, a istraga se vodi zbog krivičnog dela "podstrekavanje na razdor i netrpeljivost".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kurti šalje jasnu poruku Srbima obnovom kuće "kosovskog Hitlera"! Ovo je samo jedan od pokazatelja njegove politike! (VIDEO)
Live TV

Kurti šalje jasnu poruku Srbima obnovom kuće "kosovskog Hitlera"! Ovo je samo jedan od pokazatelja njegove politike! (VIDEO)

Privremene vlasti u Prištini nastavile su renoviranje kuće "kosovskog Hitlera" i kolaboracioniste za vrijeme Drugog svetskog rata Džafera Deve. Tokom 2022. godine već su pokušali da na ovaj način ukažu "počast" nekadašnjem okupacionom gradonačelniku Kosovske Mitrovice i ministru unutrašnjih poslova Albanije od 1943. do 1944. godine, ali je reakcijom Beograda i ukazivanjem na njegova zlodela, zaustavljena obnova. Ispostavilo se – na određeno vreme. Ovim povodom gost Informerovog "Info jutra" bio je ministar kulture Nikola Selaković.

10.07.2024

10:00

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija