• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2024

09:43

Sve srbomrzac do srbomrsca! Dovoljno je da vidite ko su potpisnici pisma koje podržava Slobodnu Bosnu i biće vam jasno o kakvoj "hajci" je reč!

informer/tanjug/prinyskrin

Politika

Sve srbomrzac do srbomrsca! Dovoljno je da vidite ko su potpisnici pisma koje podržava Slobodnu Bosnu i biće vam jasno o kakvoj "hajci" je reč!

Podeli vest

Nakon što je danima vodila jezivu kampanju mržnje protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, konstantno objavljujući neistine, Islamistička Slobodna Bosna zakukala je na sav glas jer je u toj mržnji nije podržao gotovo niko, ali je sada objavila otvoreno pismo podrške koje potpisuju, kako navode, "ugledni članovi" akademske zajednice iz regiona, ili bolje rečeno najgori hejteri, pažljivo izabrani po islamističkom receptu.

Naime, na Slobodnoj Bosni opet je rano jutros objavljen tekst u kmečećem stilu, a u kome ponavljaju istu floskulu od juče da su već nekoliko dana na meti "brutalnih napada" medija iz Srbije, ali pošto do juče nisu imali gotovo nikog ko bi podržao njihovo novo spinovanje laži, već danas se javila neka bulumenta! 

U tekstu, pod naslovom "Otvoreno pismo: Reakcije iz regiona na neviđenu hajku protiv "Slobodne Bosne", potpisnici traže...", nije sigurno baš šta to vajni potpisnici traže, možda neku pravdu za njihove srbomrzačke nagone, jer je spisak "veoma zanimljiv". 

Po spisku se može reći da je našla krpa zakrpu, ali ajde da vidimo ko su  neki od ljudi koji su potpisali pismo! 

Prva u redu Sonja Biserko! 

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod, osnivač Fonda za humanitarno pravo i osvedočen mrzitelj Srba i Srbije, Sonja Biserko i ranije je bila stalni sagovornik "Slobodne Bosne, a čak je jednom u izjavi za prištinske medije napala predsednika Aleksandra Vučića, umesto da osudi divljanje "kosovskog premijera" Aljbina Kurtija!

Foto: Ata images

 

Beogradske 'intelektualke', među kojima se i Biserko našla, pridružile su se peticiji ekstremista iz BiH za ukidanje Republike Srpske koju su označili kao 'genocidnu tvorevinu'!?!

Biserkova se ranije pridružila ekstremistima iz BiH koji su u ime udruženja iz Holandije "Platform BiH" poslali pismo šefovima EU, SAD, Britanije i NATO u kom traže da se momentalno uve sankcije Miloradu Dodiku i da se maksimalno poveća broj vojnika NATO u BiH.

Nenad Čanak 

Nekadašnji predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nedavno je dobio priznanje "Počasni građanin Tuzle" u Bosni i Hercegovini, čini se, kao nagradu za višegodišnje pljuvanje Srbije i Srba.

Foto: Zoran Sinko

 

Čanak je priznanje dobio povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercergovine, 1. marta.

Čanak je nedavno objavio na društvenoj mreži "Iks" zabrinjavajuću poruku, u kojoj preti Srbima, i to pozirajući sa šiptarskim oružjem džavelini.

''Imao sam u Ukrajini priliku da vidim kako izgleda tenk posle susreta sa Javelinom. A imao priliku i da naučim kako se rukuje njome. Obuka za korišćenje se može obaviti za pola sata. Ako (kada?) u Prištinu stignu Javeline, mnogo toga se trenutno menja'', napisao je Čanak na mreži Iks.

Senad Pećanin 

Senad Pećanin, sarajevski novinar koji je na N1 "sudio" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nadaleko je poznat kao najstrašniji mrzitelj Srba.

Koliko je taj čovek bolestan možda najbolje govori ova naslovna strana (klikom OVDE) njegovih novina na kojoj se marta 1999. otvoreno raduje NATO agresiji na Srbiju.

Šef islamističke Slobodne Bosne Senad Pećanin postao je nezaobilazna i udarna pesnica tajkunskih medija u Srbiji!

Foto: Printskrin

 

Kad god treba udariti na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića, kad god treba masno slagati da Vučić ima teritorijalne pretenzije prema Bosni i Hercegovini, kad god treba slagati da je Vučić najveća opasnost za mir na Balkanu, uvek je tu Seno - Senad Pećanin, novi najdraži saradnik Dragana Šolaka!

Pećanin je na svom Iks profilu podelio i link Šolakovog lista Danas kojem je dao izjavu. 

- Dodik, baš kao i (Aleksandar, predsednik Srbije) Vućić kada je u pitanju Kosovo, računa da bi pripajanje polovine Bosne kao miraz "Srpskom svetu" mogao uslediti čim Putin pobedi Ukrajinu, Evropska unija se raspadne, Kina Tajvanom "o jadu zabavi" Ameriku, a Donald Tramp podrži ovaj plan - izjavio je Pećanin.

Ivan Videnović 

Beogradski opozicionar i profesor na Beogradskom univerzitetu Ivan Videnović ponavljao je često skandaloznu tvrdnju da je Republika Srpska ista kao Nezavisna Država Hrvatska!

Foto: Printscreen

 

Opozicionar Ivan Videnović uporedio je i ratne devedesete i cepanje Jugoslavije sa ratom između Rusije i Ukrajine. Videnović je takođe  ceo srpski narod nazvao genocidnim i poručio da treba da nas bude sramota.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija