• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

01.08.2024

11:39

Milu niko nije pretio atentatom! Oglasili se iz Uprave policije i demantovali navode

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Politika

Milu niko nije pretio atentatom! Oglasili se iz Uprave policije i demantovali navode

Podeli vest

Bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nije se pretilo atentatom na njega, saopštili su u zajedničkom saopštenju Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost, poručujući da su suprotne informacije objavljene u pojedinim medijima netačne.

- Vezano za medijske navode uoči i nakon održavanja sednice Odbora za bezbednost i odbranu na kojoj su saslušani direktor Uprave policije Zoran Brđanin i direktor Agencije za nacionalnu bezbednost Boris Milić, a radi tačnog informisanja javnosti, uz poštovanje ograničenja koja se odnose na zaštitu tajnih podataka, postoji potreba za ovim saopštenjem u cilju potpunog razjašnjenja činjenice, odnosno okolnosti koja je zaokupila medijsku pažnju - navode i dodaju:

- Podaci dobijeni u okviru međunarodne saradnje ANB ukazuju da strane obaveštajne službe, odnosno obaveštajna zajednica, nije izvor informacije da se u odnosu na ranijeg predsednika države priprema atentat, a kao što je to bilo navedeno u pojedinim medijima, odnosno, proizilazi zaključak da nije tačna informacija objavljena u pojedinim medijima ovim povodom, navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!
Live TV

Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) nastradali su u oktobru 2022. godine, u saobraćajnoj nesreći kod Beške. Osnovni sud u Staroj Pazovi je doneo presudu protiv Slobodana B. (84), vozača "mercedesa" koji je izazvao nesreću, a koji je prvostepeno osuđen na tri godine zatvora! O tom užasnom događaju u Info jutru govorio je otac poginulog momka Vladimir Majroski.

01.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21