• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2024

15:34

LOV NA NOVINARE INFORMERA! Snimatelj Nove S brutalno odgurnuo našu reporterku (VIDEO)

video printscreen

Politika

LOV NA NOVINARE INFORMERA! Snimatelj Nove S brutalno odgurnuo našu reporterku (VIDEO)

Podeli vest

Draganu Ćendić, dopisnicu Informera brutalno je odgurnuo snimatelj Nove S.

Kako se vidi na videu, snimatelj Nove S nasilno je odgurnuo našu dopisnicu, koja se u tom trenutku nalazila pored njega, a onda joj se uneo u facu.

Ona je izveštavala sa konstitutivne sednice Skupštine grada Čačka. 

Dragana Ćendić kaže za naš portal da je bila šokirana ponašanjem kolege. 

- Dok sam radila i izveštavala sa sednice, on me je nasilnički odgurnuo. Baš sam šokirana takvim ponašanjem nekog ko je u ovom poslu - ističe Ćendić. 

Došli smo i do video snimka u kom se vidi skandalozno ponašanje snimatelja Nove S. 

Pogledajte! 

Podsetimo, naša novinarka Branka Lazić je prošle subote preživela pravu torturu i linč od strane nasilnih opozicionara koji su je polivali pivom, gurali sendvič u usta i psovali. Sve vesti o tome čitajte OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)
Live TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)

Srpski advokat Nemanja Berić osuđen je na 15 dana zatvora u Hrvatskoj, u Prekršajnom sudu u Šibeniku, zato što je na svom Fejsbuku objavio snimak na kom se vidi kako u automobilu peva pesmu o Kninu "Do Dinare niđe ne stajem", što je kod hrvatskih sudskih vlasti ocenjeno kao kršenje javnog reda i mira, te širenje mržnje i nacionalne netrpeljivosti. Tim povodom, gosti "Info dana" Informer TV bili su predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta i Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost.

16.08.2024

16:21

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija