• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2024

13:00

“Ovo će se završiti novim Petim oktobrom”: Šolak u roku od sat vremena na obe svoje televizije pozvao na krvoproliće u Srbiji! (VIDEO)

prinstscreen

Politika

“Ovo će se završiti novim Petim oktobrom”: Šolak u roku od sat vremena na obe svoje televizije pozvao na krvoproliće u Srbiji! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicioni novinari Dejan Ilić i Sandra Petrušić gostovali su jutros u roku od sat vremena na televizijama N1 i Nova, koje su u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, i oboje istim rečima poručili da se u Srbiji stvari neće rešavati na izborima, već na ulici, navodeći kao primer Peti oktobar 2000. godine.

Dejan Ilić, televizija Nova S, 7.49 časova:

- Imamo primere iz vlastite prošlosti, 1999, 2000. godina kada su na isti način bili ovaj progonjeni, od strane ondašnjeg režima, aktivisti Otpora i ovo vrlo liči na to. Tada to nije dalo nikakvog rezultata, naprotiv, otpor je postao masovniji, ljudi su se sve više i više priklanjali tome, imali su potrebu da javno pokažu da su uz te mlade ljude koji su tada na razne načine pokazivali da neće da više budu poslušni prodavnici tog režima i to se završilo onda tim Petim oktobrom.

Dejan Ilić, televizija Nova S, 7.49 časova:

- Stvari će se rešavati na ulici, a ne na izborima. To je, čini mi se, u ovom trenutku, nažalost, prilično prilično jasno. 

Sandra Petrušić, televizija N1, 8.38 časova:

- Izbori nisu nikakvo rešenje. Prema tome, mislim da se ovaj ovaj problem rešava isključivo na ulici, nikako drukčije se neće rešiti sem na ulici.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija