• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.08.2024

11:23

Srbi se pitaju! Vulin: Rode nije okupacioni komandant Kosova, pa da sa "balistima" dogovara "veliku Albaniju"!

Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/X

Politika

Srbi se pitaju! Vulin: Rode nije okupacioni komandant Kosova, pa da sa "balistima" dogovara "veliku Albaniju"!

Podeli vest

Ambasador Nemačke u Prištini Jorn Rode izjavio je da otvaranje Mosta na Ibru treba da bude "predmet dijaloga Zapada i Prištine", na šta je reagovao potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

- Takozvani ambasador Nemačke u Prištini je izjavio da most na Ibru "ne sme da se otvori i da to mora biti predmet dijaloga između Zapada i Prištine". Srbe na koje se otvaranje mosta odnosi i Srbiju o čijoj zemlji se govori, niko nije ni pomenuo! "Zapad" koji na severu Kosova i Metohije nema svoje građane i Šiptari koji ne žive u Severnoj Mitrovici treba da se dogovore o odluci koja će promeniti živote Srbima koji žive u Kosovskoj Mitrovici - ističe Vulin, i dodaje:

- Obaveštavam takozvanog ambasadora Nemačke u Prištini Jerna Rodea da se Drugi svetski rat završio porazom Nemačke, i to ne nacističke ili Hitlerove Nemačke, već Nemačke države i da zato gospodin Rode nije okupacioni komandant Kosova, pa da sa "balistima" dogovara granice "velike Albanije". O Srbima ništa bez Srba, o Srbiji nikada bez Srbije - poručio je Vulin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)
Tenis

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)

Skandal i strašno licemerje u Americi! Američki teniser Aleks Mikelsen (19) napravio je haos tokom finala turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u naletu besa reketom deganžirao lopticu u publiku i tom prilikom udario jednog od navijača! Da stvar bude još gora, organizatori ga nisu izbacili sa turnira već su mu dozvolili da igra, iako su pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja Srbina Novaka Đokovića brutalno proterali sa Ju-Es opena!

25.08.2024

08:39

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija