• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2024

08:20

“Parizer je s**nje, Vučić je lud”: Šolak psovkama i uvredama udario na predsednika, besan jer država sniženjem cena pomaže narodu! (VIDEO)

Fotoilustracija/Profimedia

Politika

“Parizer je s**nje, Vučić je lud”: Šolak psovkama i uvredama udario na predsednika, besan jer država sniženjem cena pomaže narodu! (VIDEO)

Podeli vest

Televizija Nova, koja je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, u udarnom dnevniku emitovala anketu u kojoj su izrečene uvrede i psovke na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, samo zato što je država pomogla narodu snižavanjem cena brojnih proizvoda.

Nova S televizija u vlasništvu tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka emitovala psovku u udarnom terminu u Dnevniku, ali to nije sve. Ono što je šokantno je što su emitovali vređanje predsednika Srbije samo zbog roga što jepomogao narodu snižavanjem cena proizvoda?!

- To sam videla parizer i neka s**nja... On je lud - rekla je jedna gospođa.

I uprkos tome što će ovo mnogima značiti, na opozicionim medijima našli su prostora da za to bace hejt. Jer, njihova parola je - što bi pa građanima Srbije bilo bolje... Briga njih i za narod i za sve, samo da osuju paljbu po Vučiću. To im je ionako jedina politika koju imaju... 

Dakle, zaključak je jasan - Draganu Šolaku i Draganu Đilasa ne odgovara to što Vučić pomaže narodu, snižava cene proizvoda kako bi narod bolje živeo, a plate i penzije povećava.

Podsetimo, premijer Srbije Miloš Vučević juče je u Vladi Srbije predstavio akciju "Najbolja cena". Akcija "Najbolja cena" odnosiće se na 81 proizvod, od prehrambenih namirnica, do sapuna i praška, koji će od 1. septembra do 31. oktobra imati cene niže od akcijskih. Mnogi artikli iz ove akcije znatno su sniženi - nekima je cena manja i za 100,200 dinara, a prašak je na primer jeftiniji čak skoro 2.000 dinara.

Kako je saopštio Vučević, uz ove akcije domaćinstva mogu da uštede između osam i 22.000 dinara. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija