• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2024

09:00

Priveden Novica Antić!

ATAIMAGES

Politika

Priveden Novica Antić!

Podeli vest

Samozvani predsednik Vojnog sindikata Novica Antić priveden je jutros, a u toku je pretres njegove kuće u Kragujevcu, saznaju mediji.

Prema dosadašnjim saznanjima, Antića je policija presrela na auto-putu. 

Podsetimo, Antić je hapšen i u februaru ove godine, u velikoj akciji pripadnika UKP. Tada je policija rano ujutru u Kragujevcu, po nalogu tužioca, ušli u kuću Novice Antića i započeli pretres.

MUP je tada saopštio da je Novici Antiću, ali i njegovim kolegama iz sindikata Dušku Tolmacu i Predragu Jevtiću, određen pritvor do 48 sati.

"Novica Antić uhapšen je zbog krivičnog dela pronevera i to jer je doneo odluke kojim se Predragu Jevtiću, sekretaru VS, isplatio neosnovano tri i po miliona dinara. Takođe, preuzimao je telefone i tehniku sindikata i dalje prodavao čime je oštetio sindikat za preko 1.5 miliona. Kao i što je Dušku Tolmacu, zameniku VS, isplatio oko 700.000 dinara na ime pozajmica suprotno aktima sindikata" piše u saopštenju MUP.

Detaljnije možete pročitati ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija