• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2024

17:59

Alternativa za srpski Majdan je atentat na Vučića! Jugović: Samo obezglavljena Srbija će biti trajno oslabljena Srbija

Tanja Andric

Politika

Alternativa za srpski Majdan je atentat na Vučića! Jugović: Samo obezglavljena Srbija će biti trajno oslabljena Srbija

Podeli vest

Član GO SNS Bratislav Jugović oglasio se povodom stravičnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su sve učestalije na omiljenoj društvenoj mreži opozicije - Tviteru.

- Pretnje upućene predsedniku Vučiću na platformi Iks ne smeju biti zanemarene ni od šire javnosti ni od bezbednosnih službi, obzirom da to nije pretnja pojedinca, već je to pretnja koju šalje ozloglašena kriminalna grupa. Što je bliži cilju da preporodom Srbije, osnaži i ekonomiju na Balkanu, predsedniku Vučiću stižu zastrašujuće poruke od organizovanih kriminalnih grupa, spremnih na najstrašniji zločin. Alternativa za srpski Majdan je atentat na Vučića. Ako ne uspeju protesti i podsticaji na građanske sukobe, onda neprijatelji Srbije neće oklevati da organizuju atentat na Vučića. Nijednu pretnju ne treba smatrati bezazlenom. Samo obezglavljena Srbija će biti trajno oslabljena Srbija - istakao je Jugović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica
Nimalo naivno!

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica

Fotografije iz svemira pokazuju zapanjujući prizor, ogromnu rupu koja se uzdiže iz zemlje u Sibiru. Ova rupa, poznata kao krater Batagaj , ubrzano se širi, što zabrinjava naučnike širom sveta. Dok je šezdesetih godina prošlog veka bio jedva primetan na satelitskim snimcima, danas je to masivna provalija sa strmim liticama, koja se utrostručila od 1991. do 2018. godine.

03.09.2024

19:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija